Αστρολογικές προβλέψεις | 21 έως 27 Ιουλίου 2014, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Το πέρασμα του Ήλιου στον Λέοντα απ το ξημέρωμα της Τρίτης  και για ένα μήνα θα δώσει έμφαση σε συναισθηματικά της ζωής σας θέματα. Θα κάνει πιο έντονες τις σχέσεις σας και εσάς πιο απαιτητικούς από αυτές. Τις  μέρες που ακολουθούν εσείς της πρώτης εβδομάδος του ζωδίου θα νοιώσετε δυνατές συναισθηματικές συγκινήσεις και θα πάρετε χαρές από τα άτομα της καρδιάς σας. Γιορτινές είναι οι μέρες για τους γεννημένους 21,22,23,και 24/5ου που θα έχουν την τύχη με το μέρος τους μαζί με κάποιο δώρο, κέρδος, πρόταση, ευκαιρία που πρέπει και να δουν και να εκμεταλλευτούν ως την Κυριακή.

Ταύρος

Ταύρος

Έμφαση  σε οικογενειακά θέματα και ακόμα περισσότερο χρόνο και ενδιαφέρον στα αιτήματα των δικών σας ατόμων σας καλεί να δώσετε η είσοδος του Ήλιου στον Λέοντα απ το ξημέρωμα της Τρίτης και για ένα μήνα. Δυναμικοί θα είστε απ το ξεκίνημα της εβδομάδας  και με διάθεση να βιαστείτε ώστε να εκπληρώνεται τόσο τις επαγγελματικές όσο και κάποιες κοινωνικές σας υποχρεώσεις ενώ πιο κοντά σε φίλους θα βρεθείτε Πέμπτη και Παρασκευή.  Ο ‘Άρης από τον Σκορπιό θα κάνει πιο ανταγωνιστικές τις σχέσεις σας.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Ο Ήλιος από απ το ξημέρωμα της Τρίτης  στον Λέοντα δίνει ένα διάστημα που θα κάνετε περισσότερες και ευχάριστες μετακινήσεις ενόψει διακοπών πιθανά όχι μόνο σε ένα προορισμό. Μα και  κάποιες ξεκάθαρες συζητήσεις με τους γύρω σας για να λύσετε παρεξηγήσεις ή εκκρεμότητες. Ακόμα σας δίνει ένα διάστημα πιο ήρεμο που θα σας βοηθήσει να κάνετε σχεδιασμούς αλλά και να χαλαρώσετε.  Ακόμα θα κάνει πιο καλές τις σχέσεις σας με τους πρώτους σας συγγενείς. Τρίτη και Τετάρτη είναι οι πιο καλές μέρες για όσα θέλετε να τρέξουν χωρίς κολλήματα.

Καρκίνος

Καρκίνος

Ο Ήλιος απ το ξημέρωμα της Τρίτης,  από τον Λέοντα, σας δίνει ανάσες οικονομικές μαζί με κάποιες πιο χαρούμενες προοπτικές για το οικονομικό σας αύριο ενώ θα σας βοηθήσει να κάνετε πιο ρεαλιστικά οικονομικά προγράμματα. Η τύχη θα βοηθά τις μέρες των γεννημένων τον Ιούνιο και σε οικονομικά και σε συναισθηματικά θέματα. Κάτι καλό πλησιάζει την ζωή σας μία πρόταση – ευκαιρία ή κάτι άλλο που μπορεί να σας αλλάξει ευχάριστα τα δεδομένα. Δείτε το! Η εποχή για να κάνετε καλές συμφωνίες είναι κοντά. Ακόμα κάποιοι τις μέρες αυτές  θα μετακινηθείτε όχι για λόγους αναψυχής αλλά για κάποιο θέμα που θα προκύψει και θα απαιτεί μία μετακίνηση.

Λέων

Λέων

Ο Ήλιος απ το ξημέρωμα της Τρίτης περνά στο ζώδιο σας που είναι και δικό του ζώδιο. Για ένα μήνα λοιπόν  θα ασχοληθείτε πιο πολύ με τον εαυτό σας και μάλιστα  με τρόπο που ίσως να θεωρηθεί εγωιστικός από τους γύρω σας, καθώς η ανάγκη σας να κάνετε πράγματα για σας θα σας κάνει ακόμα και να παραμελήσετε τα αιτήματα των γύρω σας. Γιορτινές είναι οι μέρες για τους γεννημένους  23,24,25,26/7 ου που θα έχουν την τύχη με το μέρος τους μαζί με κάποιο δώρο, κέρδος, πρόταση, ευκαιρία που πρέπει και να δουν και να εκμεταλλευτούν ως την Κυριακή.

Παρθένος Τις μετακινήσεις σας μα και τα λόγια σας θα πρέπει να προσέχετε τις μέρες αυτές, καθώς όπως εύκολα θα διαπιστώσετε θα είναι δύσκολη η συνεννόηση με τους γύρω σας και θα κωλυσιεργεί  εκνευριστικά κάθε σας προσπάθεια με αποτέλεσμα εύκολα να χάνετε την υπομονή σας. Ακόμα δύσκολες θα είναι οι σχέσεις σας με κοντινά συγγενικά άτομα καθώς είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε μαζί τους ακόμα και για ανόητες αιτίες.  Η έκλειψη θα φέρει σε πολλούς σύντομα μία είδηση που μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά ακόμα και αν δεν αφορά εσάς προσωπικά. Ακόμα τις μέρες αυτές μην κάνετε ανοίγματα και προστατέψτε τις συμφωνίες αλλά και τις συνεργασίες σας από κακές στιγμές.

Παρθένος

Με το πέρασμα του απ το ξημέρωμα της Τρίτης  ο Ήλιος στον Λέοντα, ξεκινά μία περίοδο ενδοσκόπησης αναθεώρησης και  ανασύνταξης δυνάμεων. Αυτό το καλοκαίρι προτιμήστε ήσυχους χώρους χαλάρωσης και ξεκούρασης και αποφύγετε φασαριόζικους χώρους με πολύ κόσμο. Οι γεννημένοι όμως το πρώτο 10 ήμερο θα έχετε πολλές προσκλήσεις και παρ όλη την τάση σας να κλειστείτε στον εαυτό σας αν τις αποδεχθείτε πιθανά να κάνετε γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα που θα διευρύνουν τον κύκλο των φίλων σας.

Ζυγός

Ο Ήλιος από το ξημέρωμα της Τρίτης  στον Λέοντα θα σας βάλει σε νέους κύκλους και θα φέρει σημαντικές γνωριμίες ιδιαίτερων λαμπερών πιθανά και για κάποιους λόγους γνωστών – επώνυμων ατόμων στην ζωή σας αυτόν τον καιρό. Κόσμο που έρχεται για να μείνει στην ζωή σας αλλά και να βοηθήσει σημαντικές σας προσπάθειες ενώ η Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα σας δώσει αυτό το διάστημα κέρδη, και επαγγελματική άνοδο. Όμως  εσείς της   5ης και 10ης  /10ου να αποφεύγετε κάθε ένταση και κάθε τι παρακινδυνευμένο όλην την εβδομάδα.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Επιτέλους ο Ήλιος απ το ξημέρωμα της Τρίτης  στο Λιοντάρι και για ένα μήνα θα κάνει την διάθεσή σας μέρα με την μέρα να σκαρφαλώνει στα ψηλά. Ανοίγει της πόρτες για τα αγαπημένα σας ταξίδια και σας βγάζει από μία δύσκολη περίοδο που σας κράταγε εγκλωβισμένους σε μία θολή κατάσταση.  Γιορτινές είναι οι μέρες για τους γεννημένους 23, 24,25,26/2ου που θα έχουν την τύχη με το μέρος τους μαζί με κάποιο δώρο, κέρδος, πρόταση, ευκαιρία που πρέπει και να δουν και να εκμεταλλευτούν ως την Κυριακή.

Τοξότης

Το πέρασμα του Δία στον Λέοντα από αυτήν την εβδομάδα και για έναν χρόνο θα δώσει ένα μεγάλο άνοιγμα στην ζωή σας. Μία επέκταση ανάλογη με την ηλικιακή εποχή του κάθε ενός και τα αιτήματά του, πχ σπουδαστική επιτυχία στους νέους, πτυχιακή κατοχύρωση στους επόμενους,  ειδικές γνώσεις σε όλους, ταξίδια και πολύ μεγάλη εύνοια σε θέματα νομικά, τραπεζικά κλπ διεκδικήσεις. Η Αφροδίτη περνώντας στον Καρκίνο  και μέχρι τις 11 του Αυγούστου θα σας κάνει περισσότερο κτητικούς τόσο στο χρήμα όσο και στον έρωτα και θα βοηθά κέρδη που δεν φαίνονται ( δεν δηλώνονται) …

 

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Ο Ήλιος από το ξημέρωμα της Τρίτης  στον Λέοντα δεν είναι ότι καλύτερο για εσάς καθώς θα σας κάνει περισσότερο από όσο χρειάζεται κτητικούς και προσεχτικούς τόσο απέναντι στο χρήμα όσο και απέναντι στους ανθρώπους κάτι που μπορεί οι κοντινοί σας να το νοιώσουν κουραστικό. Θα είστε προβληματισμένοι και κάποιοι δεν θα νοιώθετε ηρεμία ώστε να απολαύσετε μία γλυκιά και συντροφική περίοδο που η Αφροδίτη σας προσφέρει από τον Καρκίνο. Θα καταπιάνεστε κυρίως με οικονομικά θέματα  και αυτό μπορεί να χαλάει την μαγεία των στιγμών άλλα και την διάθεση σας. Οι του 2 Ιανουαρίου να αποφεύγετε κάθε ένταση και κάθε τι παρακινδυνευμένο.

Υδροχόος

 Ο Ήλιος απ  το ξημέρωμα της Τρίτης  στον Λέοντα δίνει λαμπρότητα σε σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες σας, πάνω στις οποίες μπορείτε να βασίζεστε. Σας δείχνει όμως και ότι πρέπει να διαθέσετε το μεγαλύτερο μέρος τους χρόνου σας στις ανάγκες και τις απαιτήσεις που έχει από εσάς μία σημαντική σχέση ή συνεργασία της ζωής σας. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο βοηθά την φυσική σας κατάσταση και σας ξαναδίνει την φόρμα σας. Ακόμα βοηθά επαγγελματικά και  οικονομικά.

 

Ιχθείς

 Ο Ήλιος από το ξημέρωμα της Τρίτης  στον Λέοντα ανοίγει πόρτες σε όσους ψάχνουν κάτι καλύτερο επαγγελματικά και βοηθά να ασχοληθείτε με καλά αποτελέσματα με την φυσική σας κατάσταση – υγεία σας. Η Αφροδίτη απ τον Καρκίνο χαρίζει μία υπέροχη εβδομάδα σε εσάς του Φεβρουαρίου μα και οι υπόλοιποι θα έχετε ευχάριστα μηνύματα και χαρούμενες εξελίξεις.  Αυτή η εποχή  κάνει πιο ήρεμες τις συνεργασίες σας και τους γύρω σας αρκετά θετικούς απέναντι στα όποια αιτήματά σας. Μόνο το πρωινό της Τρίτης μπορεί να φέρει  συναισθηματικές εντάσεις και μία ασυνεννοησία με κάποιον κοντινό σας.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Συγχαρητήρια στην ελληνική οικογένεια, της Αναστασίας Κορινθίου
Next Το Cabs.gr, τα startups και ο Βαγγέλης Αφαντενός, συνέντευξη στην Κατερίνα Σταματελοπούλου