Αστρολογικές προβλέψεις | 20 ως 26 Οκτωβρίου 2014, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

 

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Το πέρασμα του Ήλιου και της Αφροδίτης  στον Σκορπιό μα και η έκλειψη της Παρασκευής δίνουν  για ένα περίπου μήνα  έμφαση στα κρυφά θέματα της ζωής σας, αυξάνουν  τον ερωτισμό αλλά και την καχυποψία σας ενώ παράλληλα  σας κάνουν  περισσότερο κτητικούς τόσο απέναντι στο χρήμα όσο και στα συναισθήματα. Ο Ερμής σε στάση τις μέρες αυτές λογικά θα φέρει όμορφους διαλόγους αλλά χωρίς ουσία και θα  κάνει αδιέξοδες τις συνεννοήσεις. Τύχη σε όλους τους τομείς δίνουν οι μέρες στους 8,9,10/4ου ενώ τα δύσκολα και ανατρεπτικά εξακολουθούν για τους 3,4/4ου. Η Κυριακή είναι η πιο καλή μέρα της εβδομάδας για όλους

Ταύρος

Ταύρος

Στον απέναντί σας Σκορπιό γίνετε το  πέρασμα του Ήλιου και της Αφροδίτης   μα και η έκλειψη της Παρασκευής και δίνουν  για ένα περίπου μήνα έμφαση σε ότι αφορά τις σημαντικές σχέσεις συνεργασίες η ακόμα και τον γάμο σας. Αυτόν τον καιρό θα πρέπει να γίνει πρώτη σας έννοια πώς θα ισχυροποιήσετε τους παραπάνω τομείς ώστε να στηριχτείτε στην δύναμη που προσφέρουν και να νικήσετε τα όποια προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στους χώρους αυτούς ακόμα και αν χρειαστεί να κάνετε σημαντικές υποχωρήσεις. Ο Ερμής σε στάση τις μέρες αυτές  θα μπλοκάρει εκνευριστικά επαγγελματικά θέματα και θα φέρει οικονομικές καθυστερήσεις σε αναμενόμενα έσοδα. Οι 13,14/5ου θα είστε πιο πολύ από τους άλλους πιεσμένοι τις μέρες αυτές.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Το πέρασμα του Ήλιου και της Αφροδίτης  στον Σκορπιό και όσο  κρατήσει  τα εργασιακά θέματα πρέπει αναγκαστικά να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας καθώς η εκεί παρουσία του Ήλιου όπως και η έκλειψη της Παρασκευής  φέρνουν  νέα δεδομένα και εσείς πρέπει να είστε σε εγρήγορση για να πρωταγωνιστήσετε και τελικά να καρπωθείτε από αυτά.  Τις μέρες αυτές θα αντιμετωπίσετε έντονο ανταγωνισμό πολλοί θα καταφέρετε να τα ξαναπείτε με άτομα που είχατε απομακρυνθεί και τελικά να τα ξαναφέρετε κοντά σας  τώρα που τα χρειάζεστε. Τετάρτη και Πέμπτη θα πάρετε ικανοποίηση από μία εξέλιξη  Βράδυ Σαββάτου και Κυριακή βγείτε… Οι φίλοι μπορούν να σας χαλαρώσουν.

Καρκίνος

Καρκίνος

Αναμφίβολα το πέρασμα που κάνει από την Τρίτη ο Ήλιος και η Αφροδίτη στον Σκορπιό είναι ότι καλύτερο μπορείτε να περιμένετε αυτήν την δύσκολη εποχή. Ο Ήλιος από φιλικό προς το ζώδιό σας χώρο θα βρει τρόπους να σας κάνει περισσότερο αισιόδοξους και θα καταφέρει να σας λύσει κάποιο πιεστικό πρόβλημα (πιθανά οικονομικό) που σας αγχώνει πολύ αυτόν τον καιρό. Οι μέρες αυτές θα δώσουν μία πολύτιμη ανάσα στους γεννημένους τις πρώτες 5 μέρες του ζωδίου ενώ ακόμα και η έκλειψη από την μία μπορεί και θα σας κάνει έντονους στις εκδηλώσεις συναισθημάτων κτητικούς αλλά θα σας δώσει και πάθος που δύσκολα μπορεί να αφήσει κάποιον ασυγκίνητο.  Παρασκευή και Σάββατο  θα είναι το πιο αποδοτικό διάστημα αυτής της εβδομάδας για όλους.

Λέων

Λέων

Οι μέρες δίνουν τύχη και ευκαιρίες για ανοίγματα κάθε μορφής στους 12 και 13/8ου. Δίνουν όμως και σοβαρά προβλήματα κάθε είδους στους 15,16/8ου που πρέπει γενικά να προσέχουν τα πάντα τις μέρες αυτές. Το πέρασμα του Ήλιου και της Αφροδίτης  στον Σκορπιό όπως και η έκλειψη της Παρασκευής θα αλλάξουν κάποια δεδομένα στον χώρο που ζείτε . Μπορεί ένα κατ αρχάς πρόβλημα να γίνει η αιτία για να βελτιωθούν τελικά οι συνθήκες μα και οι χώροι ζωής σας. Ωστόσο καλό θα ήταν οι λέοντες να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε άτομα που θα γίνουν  συχνοί επισκέπτες σας το διάστημα αυτό.

Παρθένος

Το πέρασμα του Ήλιου και της Αφροδίτης  στον Σκορπιό  όπως και η έκλειψη της Παρασκευής θα σας αναγκάσουν  να κάνετε κάποιες δύσκολες συζητήσεις  και τις μέρες αυτές πιθανά θα υπάρξει ένα εμπόδιο που δεν θα σας επιτρέψει να κινηθείτε εύκολα σύμφωνα με το πρόγραμμά σας. Ακόμα θα δώσουν για ένα περίπου μήνα περισσότερη μαχητικότητα στον λόγο σας αλλά και θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε τι από όσα περιμένετε ή σας υπόσχονται  είναι πραγματοποιήσιμα και ποια είναι λόγια του αέρα και  ψεύτικες υποσχέσεις. Οι 19 έως 22 /9ου θα έχετε τις μέρες αυτές νευρικότητα στους χώρους που ζείτε λόγο της επιθετικής απέναντί σας στάσης ενός δικού σας ατόμου.

Ζυγός

Οι Ζυγοί του 3ου 10ημέρου θα είστε με η ακόμα και χωρίς ειδική αιτία αισιόδοξοι .  Κάτι κινείται  όπως θέλετε στα προσωπικά σας και δείχνει να φτάνει για να σας ανεβάσει ψυχολογικά. Το πέρασμα του Ήλιου και της Αφροδίτης  στον Σκορπιό μα και η έκλειψη της Παρασκευής  Δημιουργούν την ανάγκη να μαζέψετε τα έξοδα, να κάνετε πιο αυστηρή  την διαχείριση των οικονομικών σας και να δώσετε το μεγαλύτερο βάρος της προσοχής σας για ένα τουλάχιστον μήνα στα οικονομικά σας θέματα γιατί έτσι θα καταφέρετε να έχετε τελικά καλά οικονομικά αποτελέσματα. Οι 7/10ου θα έχετε ανατροπές  μα και διάφορες  εντάσεις κάθε είδους τις μέρες αυτές.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Το πέρασμα του Ήλιου και της Αφροδίτης  στο ζώδιό σας  μα και η έκλειψη της Παρασκευής απαιτούν να βάλετε σε δεύτερη μοίρα τις ανάγκες των άλλων και ασχοληθείτε πρώτα με τα προσωπικά σας αιτήματα.  Προσπαθήστε όσο κρατά η επιρροή της έκλειψης να είστε όσο μπορείτε διπλωμάτες καθώς για να πετύχετε κάποιο στόχο σας θα πρέπει να έρθετε σε κόντρα με κάποια πιστεύω σας. Για ένα μήνα θα έχετε και τις επιβεβαιώσεις που χρειάζεστε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.. Ο Κρόνος θα κάνει αισθητή την παρουσία τους τις μέρες αυτές μέσα από ένα πρόβλημα που θα φορτώσει και θα αγχώσει την ζωή των γεννημένων  15 και 16 Νοεμβρίου. Παρασκευή και Σάββατο είναι οι πιο αποδοτικές μέρες σε όλα τα θέματα.

Τοξότης

Το πέρασμα του Ήλιου και της Αφροδίτης  στον Σκορπιό μα και η έκλειψη της Παρασκευής θα σας κλείσουν  στον εαυτό σας και κάποια γεγονότα ή καταστάσεις θα σας αναγκάσουν να καταστρώσετε ένα σχέδιο δράσης ή αντιμετώπισης μίας  κατάστασης η να χαλιναγωγήσετε ένα έντονο  συναίσθημα που μπορεί να σας αναστατώνει ψυχολογικά.  Ένα σχέδιό σας δεν δείχνει να μπορεί να περπατήσει ανεμπόδιστα ενώ ξεκινά μία περίοδος απολογισμών εσωστρέφειας  και αναθεώρησης. Τύχη θα έχουν τις μέρες αυτές σε όλους τους τομείς οι γεννημένοι 11/12ου. Την Κυριακή μπορείτε να καταφέρετε να συνεννοηθείτε ουσιαστικά με τους γύρω σας.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Το πέρασμα του Ήλιου και της Αφροδίτης  στον Σκορπιό θα δώσουν για ένα μήνα πολλές επαφές νέους κύκλους γνωριμιών νέες φιλίες με άτομα που θα μπορούσαν ακόμα και να επηρεάσουν αποφάσεις σας αλλά και να ανακατευτούν στα προσωπικά σας. Καλό θα ήταν να είστε επιφυλακτικοί  απέναντι σε νέα άτομα ακόμα και αν δείχνουν πολύ ευχάριστη παρέα. Η έκλειψη της Παρασκευής  θα πρέπει να σας κάνει να προσέχετε άτομα και συμπεριφορές και προσπαθήστε να αναλύσετε σωστά τις ποιότητες ατόμων που γνωρίζετε αυτόν τον καιρό. Οι 1/1ου να εξακολουθήσετε να είστε προσεχτικοί.

Υδροχόος

Η εβδομάδα βρίσκει τους γεννημένους από 14ως και 18 /2ου ευνοημένους συναισθηματικά μα και σε άλλους τομείς όπως αιτήσεις,  γνωριμίες, ευχάριστες ειδήσεις ένα κέρδος κλπ.  Το πέρασμα του Ήλιου και της Αφροδίτης  στον Σκορπιό μα και η έκλειψη της Παρασκευής δείχνουν κατ αρχάς να προβληματίσουν άλλους σε οικογενειακά θέματα και άλλους σε θέματα καριέρας καθώς θα αυξηθούν οι υποχρεώσεις και οι απαιτήσεις που θα έχετε. Στο κατόπιν όμως και για ένα μήνα μπορείτε να κάνετε βήματα προόδου και κάποιοι να εκμεταλλευτείτε υπέρ σας μία κατάσταση που για άλλους εξελίσσεται αρνητικά όμως εσάς σας ανοίγει  δρόμους.

 

Ιχθείς

Το πέρασμα του Ήλιου και της Αφροδίτης  στον Σκορπιό μόνο αρνητικά δεν μπορούν να χαρακτηριστούν καθώς για ένα μήνα θα είστε δημιουργικοί  χαρούμενοι με τις εξελίξεις και συναισθηματικά καλυμμένοι.  Η έκλειψη της Παρασκευής φυσικά και θα μπορούσε να φέρει κάποια μεγάλη ένταση στην σχέση σας με ένα αγαπημένο σας άτομο όμως αυτό μπορεί να αποτελέσει και την αιτία να κάνετε κάποια αναγκαία ξεκαθαρίσματα που θα βοηθήσουν στο κατόπιν να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Ακόμα από τα τέλη της εβδομάδας και για ένα μήνα θα έχετε καλές ιδέες και πιθανά κάποιοι θα κλείσουν μία θετική συμφωνία ή θα εφαρμόσουν μία ιδέα που θα ανεβάσει την δουλειά και τα έσοδά σας απ τα τέλη του Νοέμβρη.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Η πολιτική ομάδα των Farage και Borrelli περνά από την εύθραυστη ισορροπία στην κατάρρευση
Next Αλλαγή πλεύσης προκειμένου να τεθεί υπό έλεγχο η υπερβολική απόρριψη αλιευμάτων