Αστρολογικές προβλέψεις | 20 έως 26 Ιανουαρίου 2014, από τον Πέρρη Κρητικό

6650970933_ee7b9032da_zΕβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

 

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Ο Ήλιος από τον Υδροχόο θα σας δώσει ένα μήνα αυξημένης κοινωνικότητας αλλά και την δυνατότητα να εκμυστηρευτείτε σε κάποιον φίλο ένα πολύ προσωπικό σας θέμα. Τις μέρες αυτές θα έχετε μία διαφωνία με ένα κοντινό σας άτομο, αδερφό κλπ  αλλά και ένταση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας ιδιαίτερα οι 9,10,11 Απριλίου. Πιο δύσκολη μέρα η Τετάρτη ως το μεσημέρι της σε όλα ενώ πιο καλή για όλους η Κυριακή που δίνει αιτίες ή νέα ικανά να σας ανεβάσουν την διάθεση.

Ταύρος

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά πολύ καλά για όλους και οι μέρες δίνουν νίκες και επιβεβαίωση στους τυχερούς γεννημένους 5,6,7 Μαίου που θα μπορούσαν να έχουν ακόμα και κάποιες επαναπροσεγγίσεις. Δυσκολίες στην δουλειά δίνει η Τετάρτη ως το μεσημέρι της και κάποιο απρόβλεπτο έξοδο ή ζημιά το Σάββατο. Ο Ήλιος από τον Υδροχόο θα σας δώσει αυξημένες ευθύνες αλλά και την δυνατότητα να ξεχωρίσετε και να διακριθείτε αν έχετε κάποιο ταλέντο.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Ο Ήλιος από τον Υδροχόο είναι ένα σημαντικό για εσάς πέρασμα που  θα σας δώσει ένα πιο πλατύ τρόπο κρίσης αλλά και στοιχεία που χρειάζεστε για να βρείτε την άκρη σε θέματα που σας μπερδεύουν ώστε να λύσετε κάποιο γρίφο ή πρόβλημα. Ακόμα θα κάνει πιο εύκολες στις μετακινήσεις και τις κινήσεις σας σε ότι αφορά σπουδές ταξίδια νομικά θέματα κλπ. Η Τετάρτη ως το μεσημέρι βγάζει έξοδα και ασυνεννοησία και το Σάββατο αποφύγετε δύσκολες συζητήσεις. Η Πέμπτη είναι η πιο καλή σας ημέρα.

Καρκίνος

Καρκίνος

4 και 5 Ιουλίου, θα έχετε την τιμητική σας τις μέρες αυτές μαζί με τύχη και προτάσεις που ίσως δεν πρέπει να αγνοήσετε. 2 και 3 Ιουλίου θα είστε ζορισμένοι όλο το 7ήμερο μα περισσότερο την δύσκολη Τετάρτη. Το Σάββατο ελέγξτε την κτητικότητα  σας και μην κοντράρετε με αγαπημένα άτομα. Ο Ήλιος από τον Υδροχόο θα σας δώσει ένα μήνα που θα σας προβληματίσουν  τα έξοδα που σας γεννά μία σας κίνηση και γενικά ένα οικονομικό θέμα . Η Παρασκευή δείχνει η πιο καλή για όλους και όλα μέρα.

Λέων

Λέων

Αποφεύγοντας  κυρίως το Σάββατο κόντρες με συντρόφους ή συνεργάτες ιδιαίτερα οι 14,15 Αυγούστου θα μπορέσετε να έχετε μαζί με τους πολλούς Λέοντες μία πολύ θετική εβδομάδα που την κάνει σημαντική το πέρασμα του κυβερνήτη σας Ήλιου στον Υδροχόο , θέση που θα πρέπει να κάνει σημαντικότερο μέλημά σας τώρα την ομαλή λειτουργία μίας μεγάλης σχέσης ή συνεργασίας σας που απαιτεί τον χρόνο και το ενδιαφέρον σας για να λειτουργήσει αποδοτικά. Η Κυριακή κρύβει ευχάριστε εκπλήξεις σε εσάς του Ιουλίου.

Παρθένος Τις μετακινήσεις σας μα και τα λόγια σας θα πρέπει να προσέχετε τις μέρες αυτές, καθώς όπως εύκολα θα διαπιστώσετε θα είναι δύσκολη η συνεννόηση με τους γύρω σας και θα κωλυσιεργεί  εκνευριστικά κάθε σας προσπάθεια με αποτέλεσμα εύκολα να χάνετε την υπομονή σας. Ακόμα δύσκολες θα είναι οι σχέσεις σας με κοντινά συγγενικά άτομα καθώς είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε μαζί τους ακόμα και για ανόητες αιτίες.  Η έκλειψη θα φέρει σε πολλούς σύντομα μία είδηση που μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά ακόμα και αν δεν αφορά εσάς προσωπικά. Ακόμα τις μέρες αυτές μην κάνετε ανοίγματα και προστατέψτε τις συμφωνίες αλλά και τις συνεργασίες σας από κακές στιγμές.

Παρθένος

Ευχάριστο και γεμάτο διάθεση για να ξεκινήσετε ή να ολοκληρώσετε σχέδια το ξεκίνημα της εβδομάδας που δίνει περισσότερη τύχη σε οικονομικά μα και συναισθηματικά θέματα στους 7,8,9 Σεπτεμβρίου σε όλους τους τομείς.  Έξοδα δίνει η Τετάρτη και λάθη οικονομικά και το Σάββατο δυσκολίες συνεννόησης μα και αιτίες να αναβάλετε κάτι προγραμματισμένο. Ο Ήλιος από τον Υδροχόο θα σας δώσει για ένα μήνα ενδιαφέρουσες επαγγελματικές εξελίξεις  και ευκαιρίες στους όσους φιλόδοξους περιμένουν την στιγμή να ξεχωρίσουν.

Ζυγός

Οι μέρες θα σας μεταφέρουν ευχάριστα  επαγγελματικά αλλά και συναισθηματικά νέα και το πέρασμα που κάνει ο  Ήλιος από τον Υδροχόο θα σας δώσει ένα μήνα ξεχωριστό τουλάχιστον σε ότι αφορά τα προσωπικά τις σχέσεις σας με τα άτομα που αγαπάτε ενώ μπορεί να φέρει και  ένα νέο έρωτα στους μόνους και μόνες του χώρου.  Μόνο η Τετάρτη ως το μεσημέρι δείχνει δύσκολη και αυτή όχι για όλους μα για τους 2,3,4,5 του Οκτωβρίου που πρέπει να είναι πιο προσεχτικοί γενικά.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

4,5,6/11ου θα έχετε τύχη σε όλους τους τομείς και κάποια ευκαιρίες μέσα από μία πρόταση. Προσεχτικοί σε λόγια και μετακινήσεις την Τετάρτη ως το μεσημέρι σε αντίθεση με την Πέμπτη που δείχνει ιδανική για συναντήσεις αλλά και κρυφά ζητήματα. Με ανανεωμένη διάθεση από την Παρασκευή δείχνετε να τα έχετε καταφέρει καλά σε όλους τους τομείς αυτήν την εβδομάδα. Ο Ήλιος από τον Υδροχόο θα σας δώσει λόγους να ασχοληθείτε περισσότερο με τον οικογενειακό σας χώρο τις ανάγκες και τα προβλήματά του για ένα μήνα.

Τοξότης

Μία ακόμα ουδέτερη εβδομάδα που δίνει μόνο ψιλό εντάσεις ίσως και έξοδα την Τετάρτη ως το μεσημέρι και μία δυσκολία συνεννόησης το Σάββατο νωρίς το μεσημέρι. Ο Ήλιος από τον Υδροχόο θα σας δώσει ένα μήνα που θα έχετε την δυνατότητα ή αιτίες να προγραμματίσετε ένα ταξίδι ή να κάνετε ξεκάθαρες κουβέντες που να διαλύσουν θαμπά σημεία σε συμφωνίες και συνεργασίες σας. Μαζί θα φέρει πολλές μετακινήσεις προσκλήσεις και ενδιαφέρουσες από πνευματικής άποψης συζητήσεις.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Πολύ καλές οι μέρες αυτές για τους 5,6,7 Ιανουαρίου τόσο σε προσωπικά όσο και σε οικονομικά θέματα. Ο Ήλιος από τον Υδροχόο θα σας δώσει ένα μήνα πιο αποδοτικό σε σχέση με τα έσοδά σας ή και μία ουρανοκατέβατη βοήθεια που θα βοηθήσει να καλύψετε τρέχοντα έξοδα που σας καίνε. Οι μέρες θα είναι δύσκολες για τους 2 και πρωί 3 Ιανουαρίου με δικαιολογημένα κακή διάθεση και ανατροπές . Το Σάββατο αποφύγετε ή κάντε προσεχτικές αγορές.

Υδροχόος

Ξεκινώντας ο ήλιος το ετήσιο ταξίδι του στο ζώδιό σας βρίσκει τους περισσότερους σε πολύ καλύτερη θέση από ότι τους είχαν βρει τα περσινά τους γενέθλια. Για ένα μήνα και σωστά ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και τα ατομικά σας αιτήματα και βάλτε τους γύρω σας να τρέξουν για δικά σας ζητήματα ώστε να ξε αγχωθείτε. Οι μέρες ουδέτερες εξυπηρετούν τις επικοινωνιακές σας ανάγκες και σας φέρνουν κοντά σε άτομα πρόθυμα να αφιερώσουν  χρόνο σε εσάς.

 

Ιχθείς

Ο Ήλιος από τον Υδροχόο θα σας δώσει ένα μήνα εσωστρέφειας και απολογισμών  αλλά και θα επισημάνει την ανάγκη σας για ξεκούραση ψυχική και σωματική. Οι μέρες δείχνουν  πολύ καλές για τους 3,4 Μαρτίου σε όλους τους τομείς  με προτάσεις ή άτομα του χθες να επιστρέφουν και να σας επιβεβαιώνουν ή να σας δίνουν μία ακόμα ευκαιρία επιλογής. αλλά για τους πολλούς ως και την Πέμπτη δείχνουν κουραστικές και αδιάφορες. Από την Παρασκευή τόσο ή διάθεση όσο και  τα προγράμματα σας θα είναι πιο ευχάριστα.

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Βασίλισσά μου, κάναμε τα παιδιά μας κωλόπαιδα και το ξέρεις, του Βαγγέλη Γεωργίου
Next BEAUTY: ένα video-animation με κλασικούς πίνακες σε κίνηση