Αστρολογικές προβλέψεις | 2 – 8 Δεκεμβρίου, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Το καινούριο φεγγάρι από τον  Τοξότη μεταφέρει χαρά και αισιοδοξία στην ζωή των Κριών που θα έχουν έναν δημιουργικό κύκλο 28 ημερών στην διάρκεια του οποίου θα ολοκληρώσουν προσπάθειες και θα πάρουν ικανοποίηση από τα αποτελέσματα των προσπαθειών τους.  Θέματα σπουδών, νομικά ζητήματα, ότι αφορά ταξίδια αλλά και σημαντικές επαφές τώρα ευνοούνται για εσάς και μόνο οι γεννημένοι 29, 30/3ου και 1η /4ου θα πρέπει να είστε προσεχτικοί καθώς υπάρχει μία παρατεταμένη δυσκολία σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας αυτόν τον καιρό.  Ο Άρης από τον Ζυγό που περνά το Σάββατο και για πολύ καιρό θα φέρει όμως μία νευρικότητα στις προσωπικές σας σχέσεις.

Ταύρος

Ταύρος

Το νέο φεγγάρι από τον  Τοξότη ανοίγει ένα 28 ήμερο κύκλο κτητικότητας και διεκδικήσεων. Ο κύκλος αυτός βοηθά να ξεκαθαρίσετε κληρονομικά  θέματα, να ζητήσετε και να πάρετε στήριξη από τον οικογενειακό σας χώρο. Οι μέρες δίνουν τύχη και επαγγελματική και αισθηματική στους 13, 14, 15/5ου. Αντίθετα διλλήματα και δυσκολίες θα αντιμετωπίσετε εσείς τις  8ης /5ου. Οι 18, 19 και 20/5ου θα πάρετε μια είδηση που θα σας ενεργοποιήσει να κινηθείτε προς ένα προσωπικό σας στόχο. Ενώ το πέρασμα του Άρη στο Ζυγό από το Σάββατο θα δημιουργήσει την ανάγκη να αναλάβετε πρωτοβουλίες και ρόλους που δεν επιθυμείτε στον επαγγελματικό σας χώρο τους επόμενους μήνες.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Μέχρι και το Σάββατο που θα περάσει ο Άρης στο χώρο του Ζυγού και για πολλούς μήνες θα δείτε θετικά την ερωτική σας ζωή, οι γεννημένοι τις 3 τελευταίες μέρες του ζωδίου προσπαθήστε να αποφύγετε ενδοοικογενειακές  κυρίως κόντρες. Το νέο φεγγάρι από τον Τοξότη ανοίγει ένα κύκλο που επιτρέπει να δέσετε σημαντικές συμφωνίες και συνεργασίες οι οποίες μπορούν να σας αποδώσουν άμεσα και σημαντικά οφέλη.  Αυτό τον καιρό οι μόνοι θα νιώσετε περισσότερο την ανάγκη για μια ουσιαστική συντρόφευση και οι υπόλοιποι μέσα από έναν εποικοδομητικό διάλογο θα βελτιώσετε το κλίμα στις μόνιμες σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

Καρκίνος

Καρκίνος

Το νέο φεγγάρι απ τον Τοξότη δηλώνει σημαντικά επαγγελματικά ξεκινήματα και ανοίγει προϋποθέσεις οικονομικών απολαβών. Ακόμα, αυτό το διάστημα βοηθά να κάνετε καλύτερη τη φυσική σας κατάσταση και να λύσετε προβλήματα υγείας. Τις μέρες αυτές η τύχη χαρίζει δώρα κάθε μορφής στους γεννημένους  11/7ου ενώ οι  19, 20, 21/7 ου θα έχετε ευχάριστα μηνύματα και προσεγγίσεις. Όμως οι 2/7ου θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί αυτό το 7 ήμερο και ψύχραιμοι στην αντιμετώπιση κάποιον καταστάσεων που θα προκύψουν.

Λέων

Λέων

Το καινούριο φεγγάρι φέρνει δώρα συναισθηματικής κυρίως φύσης και αισιόδοξα μηνύματα στη ζωή σας. Ο καιρός είναι κατάλληλος για να έρθετε περισσότερο κοντά σε ότι αγαπάτε, για να αναβαθμίσετε τη σχέσης σας η και να δημιουργήσετε σχέσεις αν είστε μόνοι-μόνες. Ευνοημένοι αυτό το 7 ήμερο εσείς του πρώτου 10ημέρου. Όμως οι 10 και 11 8ου θα εξακολουθήσετε να έχετε ένα πιεστικό πρόβλημα που δείχνει ικανό να επηρεάσει ακόμα και την υγεία σας ανεξάρτητα αν έχετε συναισθηματική κάλυψη. Από το Σάββατο ο Άρης περνώντας στο Ζυγό και για πολλούς μήνες θα σας φέρει αιτίες συχνών μετακινήσεων και ίσως μια διαμάχη νομικής φύσεως με ένα άτομο του ευρύτερου συγγενικού σας χώρου.

Παρθένος Τις μετακινήσεις σας μα και τα λόγια σας θα πρέπει να προσέχετε τις μέρες αυτές, καθώς όπως εύκολα θα διαπιστώσετε θα είναι δύσκολη η συνεννόηση με τους γύρω σας και θα κωλυσιεργεί  εκνευριστικά κάθε σας προσπάθεια με αποτέλεσμα εύκολα να χάνετε την υπομονή σας. Ακόμα δύσκολες θα είναι οι σχέσεις σας με κοντινά συγγενικά άτομα καθώς είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε μαζί τους ακόμα και για ανόητες αιτίες.  Η έκλειψη θα φέρει σε πολλούς σύντομα μία είδηση που μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά ακόμα και αν δεν αφορά εσάς προσωπικά. Ακόμα τις μέρες αυτές μην κάνετε ανοίγματα και προστατέψτε τις συμφωνίες αλλά και τις συνεργασίες σας από κακές στιγμές.

Παρθένος

Τύχη στα οικονομικά και στα αισθηματικά σας θέματα θα έχετε τις μέρες αυτές οι 15 έως 18/9ου. Το νέο φεγγάρι απ τον Τοξότη θα δώσει ευχάριστες αλλαγές στο χώρο που ζείτε, θα κάνει πιο ζεστές τις σχέσεις σας με την οικογένεια σας ενώ σε πολλούς θα φέρει ένα νέο άτομο στο χώρο τους. Ο Άρης περνώντας στο Ζυγό και για πολλούς μήνες, θα αυξήσει την κτητικότητα τον ερωτισμό αλλά και τα έξοδα σας. Οι 26/8ου έχετε κάθε λόγο να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε ότι καινούριο σας προσεγγίζει όπως και απέναντι στις όποιες προτάσεις σας γίνονται.

Ζυγός

Για τους 2, 3 και 4/10ου οι μέρες απαιτούν προσοχή καθώς ανατρεπτικές δυνάμεις μπορούν να φέρουν τα πάνω κάτω στη ζωή σας αυτό τον καιρό. Το νέο φεγγάρι από τον Τοξότη όπως και η παρουσία που θα κάνει εκεί ο Ερμής βοηθούν τις σημαντικές σας συμφωνίες, φέρνουν προτάσεις και αιτίες ευχάριστων συναντήσεων και μετακινήσεων. Από το Σάββατο και για πολλούς μήνες ο Άρης περνά στο ζώδιό σας δίνοντας σας ορμητική ίσως και επιθετική διάθεση προκειμένου να περάσετε τις γραμμές σας. Η δύναμη του Άρη αν λειτουργήσει σωστά μπορεί να σας δώσει το θάρρος που σας έλειπε για να ελέγξετε καταστάσεις όπως εσείς θέλετε. Αν όμως δεν λειτουργήσετε σωστά αυτή τη δύναμη, οι σπασμωδικές-επιθετικές και παρορμητικές σας ενέργειες θα δημιουργήσουν μεγάλες ρίξεις τόσο σε σχέσεις όσο και σε συνεργασίες σας.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Δώρο στην οικονομία σας είναι το καινούριο φεγγάρι στον Τοξότη όπως και το πέρασμα που κάνει ο Ερμής τις μέρες αυτές  στο ίδιο ζώδιο. Πιθανά ο πιο αποδοτικός τομέας της ζωής σας τώρα είναι αυτός των οικονομικών και ίσως δεν θα πρέπει να σπαταλάτε χρόνους σε άλλους τομείς. Τις μέρες αυτές μεγάλη τύχη σε όλα τα θέματα θα έχουν οι 11/11ου μαζί με προτάσεις που επιστρέφουν ενώ ενδιαφέρουσες θα είναι οι επικοινωνίες και οι συναντήσεις σας των τελευταίων ημερών, όμως ο Άρης από το Σάββατο και για πολλούς μήνες θα περάσει στο χώρο του Ζυγού και από εκεί θα φέρει αιτίες ψυχικής αναστάτωσης που θα σας κάνουν να χάσετε τον ήσυχο ύπνο σας τους επόμενους μήνες.

Τοξότης

Το καινούριο φεγγάρι στο ζώδιο σας δίνει το σύνθημα για νέα ξεκινήματα και σας επιτρέπει να ορίσετε και να κατακτήσετε καινούριους στόχους επεκτείνοντας τα όσα έως σήμερα έχετε πετύχει σε όλους τους τομείς. Γεννά ένα διάστημα υψηλής γονιμότητας που βοηθά τα επεκτατικά προσωπικά αλλά και επαγγελματικά σας σχέδια. Όμως ο Ερμής από το ζώδιο σας πιθανά θα κάνει επιθετικό τον λόγο σας του Νοεμβρίου τις μέρες αυτές. Ο Άρης από τον Ζυγό που περνά το Σάββατο και για πολλούς μήνες θα δίνει παρορμητικές φιλίες αλλά και την τάση ατόμων του φιλικού-κοινωνικού σας χώρου να εμπλέκονται σε προσωπικά σας θέματα αλλά και να εκδηλώνουν ερωτικές τάσεις απέναντί σας.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Συναισθηματική τύχη αλλά και επαγγελματική επιβεβαίωση μπορούν να περιμένουν τις μέρες αυτές οι 13, 14 και 15/1ου. Αντίθετα το 7ήμερο είναι σκληρό σε εξελίξεις για εσάς τις 1ης/1ου που πρέπει να είστε γενικά προσεκτικοί. Το νέο φεγγάρι στον Τοξότη λειτουργεί ευεργετικά για τον ψυχισμό σας και θα σας βοηθήσει στο επόμενο διάστημα να έχετε εσωτερική ισορροπία και να ιεραρχήσετε προσεκτικά τις προτεραιότητες σας. Η πολύτιμη παρουσία του Άρη στο Ζυγό ξεκινά από το Σάββατο δίνοντας σας τη δυνατότητα να αναλάβετε πρωτοβουλίες να δείξετε τα όποια ηγετικά σας προσόντα και να ανέβετε κοινωνικά ένα παραπάνω σκαλοπάτι.

Υδροχόος

Όπως το καινούριο φεγγάρι από τον Τοξότη έτσι και το πέρασμα του Ερμή στο ίδιο ζώδιο θα δημιουργήσει ισχυρές φιλίες που θα μπορέσουν να υποστηρίξουν συμφέροντά σας αλλά και να λειτουργήσουν μεσολαβητικά  θετικά για να υποστηρίξουν μια σημαντική σας σχέση και συνεργασία. Τις μέρες αυτές οι 6 και 7/2ου θα πρέπει να αντιμετωπίσετε και να λύσετε με ρεαλισμό ένα πρόβλημα κοντινών τρίτων που θα σας βαραίνει. Εξαιρετική δυναμική θα σας προσφέρει από το Σάββατο και μετά η πολύτιμη παρουσία του Άρη στο χώρο του Ζυγού. Το Σαββατοκύριακο δείχνει ιδανικό για τις όποιες επιδιώξεις σας.

 

Ιχθείς

Οι 18, 19 και 20/3ου αποφύγετε κόντρες τις μέρες αυτές. Οι 9 και 10/3ου εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες και προτάσεις που επιστρέφουν και μπορούν αν τις αποδεχτείτε να σας διασφαλίσουν ένα καλύτερο αύριο. Το νέο φεγγάρι από τον Τοξότη σας δίνει την δυνατότητα να φανείτε μέσα από μια εργασία σας να ξεχωρίσετε και να κερδίσετε περισσότερη σιγουριά για το αύριο. Ο Άρης από το Σάββατο και για πολλούς μήνες μέσα από τον Ζυγό θα αυξήσει την κτητικότητα και τον ερωτισμό σας. Στην διάρκεια αυτής της περιόδου κάποιοι προκειμένου να αποκτήσετε αυτό που επιθυμείτε μπορεί να χρησιμοποιήσετε και πλάγιους τρόπους.

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Πολύ αργά για πρωινό, πολύ νωρίς για μεσημεριανό! της Εμμανουέλας Κόκκαλη
Next Κυπριακή Δημοκρατία: Διαστάσεις Εξωτερικής Πολιτικής (ΒΙΒΛΙΟ) - Μ. Π. Ευθυμιόπουλος & Ζ. Τζιάρρας (επιμ.)