Αστρολογικές προβλέψεις |19 έως 25 Μαΐου 2014, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Ο Ήλιος περνά στους Διδύμους και σας δίνει μία περίοδο πολύ δραστήρια, με πολλές μετακινήσεις, με σοβαρές για την εξέλιξη μίας σχέσης ή συνεργασίας συζητήσεις ενώ δείχνει πως πρέπει να είστε πολύ περισσότερο διπλωμάτες από όσο συνήθως αυτήν την περίοδο ώστε να διατηρήσετε ισορροπίες μεταξύ καταστάσεων ή σχέσεων που αντιμάχονται η μία την άλλη.  Αιτίες για ευχάριστες μετακινήσεις, προσκλήσεις  αλλά και νέα που μπορεί να σας προκαλέσουν κάποια αναστάτωση (πιθανά και ευχάριστη) φέρνουν οι μέρες αυτές.

Ταύρος

Ταύρος

Περνώντας  ο Ήλιος στους Διδύμους μπορεί να σας κάνει περισσότερο κτητικούς απέναντι και στα υλικά και στα συναισθηματικά σας θέματα αλλά υπόσχετε και καλύτερα έσοδα σε όλους και αιτίες οικονομικής ανάπτυξης  για 30 μέρες. Αυτόν τον καιρό πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με τα επαγγελματικά και οικονομικά σας θέματα και να εκμεταλλευτείτε την όποια εύνοια φέρνει σε αυτούς τους τομείς η κινητικότητα που υπάρχει στον 2ο φυσικό σας οίκο τους Διδύμους.  Έτσι θα πολλαπλασιάσετε τις πιθανότητες να αυξηθούν τα έσοδά σας.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Ο  Ήλιος περνώντας στο ζώδιό σας κλείνει τον κύκλο της εσωστρέφειας που σας χαρακτήριζε ακόμα και όταν οι ανάγκες ( κοινωνικές ή επαγγελματικές ) σας ήθελαν υπερκοινωνικούς. Αυτόν τον καιρό θα καταλάβετε ότι γύρω σας υπάρχει και κόσμος που δεν χαίρεται για μία δική σας άνοδο. Όπως και να έχει λίγα μπορούν να σας ρίξουν για πολύ από την άποψη ότι οι μέρες δίνουν και επαγγελματική και αισθηματική τύχη σε εσάς . Οι διελεύσεις σας ευνοούν και αν κάτι δεν πηγαίνει όπως  το θέλετε, υπάρχει καιρός μα και εύνοια για να κάνετε απαραίτητες  διορθώσεις.

Καρκίνος

Καρκίνος

Ο Ήλιος απ τους Διδύμους  σας δίνει αιτίες που κάνουν τα όποια κρυφά της ζωής σας να σας απασχολούν περισσότερο από ότι μέχρι τώρα.  Οι μέρες είναι πολύ  κακές για τους   5 Ιουλίου καθώς η σκληρή κόντρα  του Ήλιου σας με τον Πλούτωνα σημαδεύει την ζωή σας  και φέρνει ανατροπές κάθε μορφής για αυτό και πρέπει να προσέχετε και τον ίσκιο τους και όχι μόνο αυτήν την εβδομάδα αλλά για ένα περίπου μήνα ακόμα. Όλοι να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε ότι ακούτε αυτόν τον καιρό αλλά μην γίνεστε ακραία καχύποπτοι ακόμα και αν έχετε αιτίες για να είστε.

Λέων

Λέων

Ό  Ήλιος περνώντας στους Διδύμους θα φέρει ακόμα πιο πολύ κόσμο γύρω σας και θα σας περάσει σε νέους κύκλους μέσα από τους οποίους θα γνωρίσετε πολλά και ενδιαφέροντα  άτομα. Θα δημιουργήσετε νέες φιλίες αλλά και θα νοιώσετε ότι σας ανεβάζει το ενδιαφέρον τους.   Στην ζωή σας συνυπάρχουν θετικά και αρνητικά άτομα και πρέπει να τα ξεχωρίσετε όχι με βάση την εικόνα αλλά την ποιότητά τους. Κάποιους ιδιαίτερα εσάς της  12ηε Αυγούστου  που είστε για διάφορους λόγους πιο στριμωγμένοι από τους άλλους Λέοντες  πιθανά να σας απασχολήσει και ένα θέμα είτε επαγγελματικό είτε υγείας  δικό σας ή δικού σας ατόμου.

Παρθένος Τις μετακινήσεις σας μα και τα λόγια σας θα πρέπει να προσέχετε τις μέρες αυτές, καθώς όπως εύκολα θα διαπιστώσετε θα είναι δύσκολη η συνεννόηση με τους γύρω σας και θα κωλυσιεργεί  εκνευριστικά κάθε σας προσπάθεια με αποτέλεσμα εύκολα να χάνετε την υπομονή σας. Ακόμα δύσκολες θα είναι οι σχέσεις σας με κοντινά συγγενικά άτομα καθώς είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε μαζί τους ακόμα και για ανόητες αιτίες.  Η έκλειψη θα φέρει σε πολλούς σύντομα μία είδηση που μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά ακόμα και αν δεν αφορά εσάς προσωπικά. Ακόμα τις μέρες αυτές μην κάνετε ανοίγματα και προστατέψτε τις συμφωνίες αλλά και τις συνεργασίες σας από κακές στιγμές.

Παρθένος

Ο Ήλιος για 30 μέρες από τους Διδύμους θα βοηθήσει τα επαγγελματικά σας τα οικονομικά σας και τις φιλοδοξίες σας. Όμως και στα οικονομικά σας τα πράγματα θα καλυτερεύσουν αυτόν τον καιρό. Είναι και στο χέρι σας αυτή η βελτίωση να κρατήσει περισσότερο. Υπάρχει κόσμος που σας εκτιμά και βλέπει τις δυνατότητες και την αξία σας. Όμως συχνά αυτό δεν το βλέπουν ή δεν θέλουν  να το δουν  αυτοί που αγαπάτε και αυτό σας πονά. Όπως και να έχει τις μέρες αυτές αποφύγετε τις υπερβολές ακόμα και στις αντιδράσεις σας απέναντι σε ότι σας ενοχλεί.

Ζυγός

Ο Ήλιος  από τους Διδύμους θα σας βοηθήσει  να δείτε ότι μέχρι τώρα δεν βλέπατε ή δεν θέλατε να δείτε. Για τους πολλούς αυτός ο καιρός δίνει και τρόπους και λύσεις. Αυτό μπορεί να απαιτεί να κάνετε και μία κάποια επαναστατική αλλαγή στην ζωή σας για να κερδίσετε αυτά που πραγματικά σας αξίζουν και θέλετε να ζήσετε. Οι γεννημένοι 7  Οκτώβρη θα πρέπει να είναι πολύ προσεχτικοί αυτόν τον καιρό. Το εκρηκτικό τετράγωνο του Ουρανού – Πλούτωνα δείχνει να σημαδεύει την ζωή τους και να φέρνει ανατροπές κάθε μορφής για αυτό και απ την μεριά σας προσπαθήστε να αποφύγετε κάθε τι ριψοκίνδυνο και παρατραβηγμένο.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Οι 11 και 12 /11ου θα έχετε τύχη σε όλους τους τομείς τις μέρες αυτές, προτάσεις και πιθανά κέρδη. Το πέρασμα που κάνει ο Ήλιος στους Διδύμους θα σας κάνει όμως καχύποπτους, κτητικούς  και αρκετά σκληρούς στις κρίσεις σας. Αυτό το διάστημα το κρυφό και το μυστήριο θα έχουν τον πρώτο ρόλο στην ζωή σας ενώ όλα γύρω θα έχουν ένα περίεργο παρασκήνιο που πρέπει να ξεκαθαρίσετε. Προσπαθήστε να μην καίτε, πάνω στον θυμό σας, τα χλωρά με τα ξερά.  Το διάστημα γενικά δεν βοηθά το ζώδιό σας καθώς σας αναγκάζει και να αντιμετωπίσετε παρασκηνιακές ενέργειες αλλά και να κινήστε και εσείς παρασκηνιακά.

Τοξότης

Οι 11ως 18 Δεκέμβρη θα πάρουν επιβεβαίωση και συναισθηματικές ή άλλες χαρές αυτές τις μέρες. Περνώντας και ο Ήλιος  στους Διδύμους τα θέματα που αφορούν τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες σας έχουν πια  τον πρώτο λόγο καθώς απέναντί σας υπάρχει για λίγες ακόμα μέρες εκτός από τον Ήλιο και  ο Ερμής . Το ξεκαθάρισμα  που θα γίνει σε σχέσεις ή συνεργασίες θα σας μάθει να είστε περισσότερο προσεχτικοί και να μην βασίζεστε σε αόριστες υποσχέσεις ακόμα και όταν αυτές τις παίρνετε από δικά σας άτομα. Στο χρήμα και στο συμφέρον όλα πρέπει να είναι καθορισμένα και κατοχυρωμένα.

 

 

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Το πέρασμα και του Ήλιου μετά τον Ερμή στους Διδύμους θα δώσει ένα μεγάλο ευνοϊκό για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας διάστημα από  αυτήν την  εβδομάδα και για ένα μήνα που πρέπει να το εκμεταλλευτείτε. Ένα άνοιγμα που δεν θα το δείτε μόνο όσοι έχετε κωλύσει σε αδιέξοδες καταστάσεις και επιμένετε σε αυτές. Οι πολλοί όμως  θα κερδίσετε γρήγορα και πολλά. Οι μέρες είναι εξαιρετικά δύσκολες για τους 4  Ιανουαρίου που πρέπει όλο το 7ήμερο να προσέχετε παντού και τα πάντα για να μην έχετε ανατροπές . Ουρανός και  Πλούτωνα στοχεύουν την ζωή σας και δείχνουν  ικανοί  να γκρεμίσει ακόμα και δεδομένα ετών.

Υδροχόος

Οι πιο πολλοί θα  έχετε τόση τύχη που ακόμα και τα δύσκολα για τους άλλους θα σας βγουν σε καλό. Πιο τυχεροί τις μέρες αυτές οι γεννημένοι τον Ιανουάριο και οι από 10 ως και 16 Φεβρουαρίου αφού η ζωή παίζει το δικό σας παιχνίδι αυτόν τον καιρό και κάνει τους μόνους να βρίσκουν ταίρι και άλλους να παίρνουν αυτό το κάτι που τώρα χρειάζεται η ζωή σας για να νοιώσουν πραγματικά καλά.  Ο ήλιος από τους Διδύμους θα σας κάνει να νοιώσετε ξανά πολύ καλά. Τις εποχές που νοιώθουμε δυνατοί είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε ούτε να αμελούμε ότι μας έχει στηρίξει σε δύσκολους καιρούς.

 

Ιχθείς

Ο Ήλιος  περνώντας στους Διδύμους θα δώσει αιτίες για να ασχοληθείτε περισσότερο με οικογενειακά θέματα. Τον μήνα αυτόν πιθανά να έχετε είτε συχνές επισκέψεις από άτομα του οικογενειακού σας χώρους είτε και κάποιοι να αλλάζετε δραστικά τον χώρο που ζείτε με αιτία που θα μπορούσε σε κάποιες περιπτώσεις να αφορά και μία συγκατοίκηση. Το πιο καλό είναι ότι θα νοιώσετε πως και μόνοι δεν είστε και αυτό το διάστημα αυτοί που θεωρείτε δικούς σας είναι περισσότερο από όσο συνήθως κοντά σας. Η τύχη, θα χαρίσεις ευκαιρίες κάθε μορφής ίσως και μία σημαντική πρόταση στους 9,10/Μαρτίου τις μέρες αυτές.

Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Πες μου το μυστικό σου, του Μιχάλη Παπαμιχαήλ
Next Ανοίγοντας τις πόρτες του Ευρωκοινοβουλίου