Αστρολογικές προβλέψεις | 18 – 24 Νοεμβρίου, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Ο Ήλιος από τον Τοξότη δίνει τέλος στην εσωστρέφεια όσον αφορά σκέψεις και το μπλοκάρισμα όσον αφορά συναισθήματα. Σας βοηθά να βλέπετε πιο πλατιά και να κρίνετε πιο σωστά πρόσωπα και καταστάσεις. Αυτό θα σας  επιτρέψει να εκφράζετε, χωρίς κρατήματα, τα συναισθήματά σας και να ξεφύγετε από διλλήματα και ανασφάλειες. Ένα άτομο του φιλικού σας χώρου σας παροτρύνει σε ριψοκίνδυνες κινήσεις ή αποφάσεις. Το δύσκολο πρωινό της Πέμπτης να είστε προσεχτικοί οι 30/3ου. Σάββατο και Κυριακή οι πιο καλές μέρες για όλους.

Ταύρος

Ταύρος

Αποδοτικές αλλά και με έντονη κοινωνική δραστηριότητα θα είναι οι πρώτες μέρες της εβδομάδας και ως την Πέμπτη. Ο Ήλιος απ τον Τοξότη πιθανά να σας κάνει πιο ανήσυχους σε σχέση με το αν θα έχετε τελικά να περιμένετε ή όχι μία βοήθεια από τον οικογενειακό σας χώρο αυτόν τον καιρό  Ο Κρόνος  από τον Σκορπιό θα  βάλει  τις μέρες αυτές τους 6,7/5ου  να πάρετε δύσκολες αποφάσεις  και να πιεστείτε προκειμένου να συνεχίσετε μία δύστροπη σχέση ή συνεργασία. Πολλοί  θα κάνετε αναγκαστικές υποχωρήσεις  αυτό το διάστημα ακόμα και αν το μέσα σας αντιδρά. Όμως οι 3,4,5 /5ου έχετε να περιμένετε μία  ευχάριστη εξέλιξη είτε συναισθηματική είτε άλλης μορφής τις μέρες αυτές.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Την σημασία που μπορεί να έχει για το αύριο  και την προσπάθεια που πρέπει να καταβάλετε για να πετύχετε μία  σύμπραξη  μέσα από μία σημαντική  συμμαχία, σχέση  ή συνεργασία, μέσω της οποίας θέλετε να  προωθήσετε τους στόχους σας έρχεται να τονίσει με την παρουσία του ο Ήλιος στον χώρο του Τοξότη. Οι ανακατατάξεις στους επαγγελματικούς σας χώρους συνεχίζονται και απαιτούν  προσαρμογές στα νέα δεδομένα. Το ξεκίνημα της εβδομάδας ευνοεί τις κινήσεις σας και ως την Τετάρτη τα μηνύματα θα είναι θετικά. Η δύσκολη Πέμπτη  θα σας βγάλει έξοδα. Σάββατο και Κυριακή είναι φιλικές μέρες και βοηθούν τις φιλικές και κοινωνικές σας επαφές.

Καρκίνος

Καρκίνος

Οι μέρες αυτές δείχνουν να σας βοηθούν τόσο επαγγελματικά όσο και συναισθηματικά. Μόνο την Πέμπτη πρέπει να είστε προσεχτικοί κυρίως οι 1,2 του Ιουλίου απέναντι  σε κόντρες που μπορούν να πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις και να οδηγήσουν σε διασπάσεις σχέσεων – συνεργασιών,  αλλά και όλοι οι υπόλοιποι καθώς η μέρα μπορεί να βγάλει οικογενειακά θέματα.. Ο Ήλιος από τον Τοξότη θα σας φορτώσει δουλειές αλλά θα σας δώσει και έσοδα αν έχετε το νου σας στην δουλειά και στρωθείτε για τα καλά χωρίς να σας παρασύρουν  πειρασμοί κάθε μορφής που μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν από τους κύριους στόχους σας. Η Παρασκευή η πιο καλή σας μέρα ενώ οι 3 έως7/7ου θα πάρετε ευχάριστα μηνύματα αυτό το 7ήμερο.

Λέων

Λέων

Σαν δώρο θα πρέπει να  εκλάβετε το πέρασμα του Ήλιο στον φιλικό σας Τοξότη που θα σας δώσει αισιόδοξα μηνύματα και μία αιτία για να χαρείτε συναισθηματικά καθώς βελτιώνει με την εκεί παρουσία του την συναισθηματική σας ζωή όπως και τις σχέσεις σας με αγαπημένα σας άτομα και σαν συνέπεια ανεβάζει την διάθεσή και την αυτοπεποίθηση σας. Ο Κρόνος από τον Σκορπιό θα κάνει δύσκολο το 7ήμερο στους 8και 9/8ου κυρίως με οικογενειακά αλλά όχι μόνο προβλήματα.  Οι μέρες ως την Κυριακή θα δώσουν ένα θετικό μήνυμα στους γεννημένους τις 4 πρώτες μέρες του ζωδίου η μία ευχάριστη έκπληξη. Το δύσκολο το πρωινό της  Πέμπτης προσοχή στην δουλειά αλλά και στην υγεία… Πολύ καλό το Σ/Κ για όλους.

Παρθένος Τις μετακινήσεις σας μα και τα λόγια σας θα πρέπει να προσέχετε τις μέρες αυτές, καθώς όπως εύκολα θα διαπιστώσετε θα είναι δύσκολη η συνεννόηση με τους γύρω σας και θα κωλυσιεργεί  εκνευριστικά κάθε σας προσπάθεια με αποτέλεσμα εύκολα να χάνετε την υπομονή σας. Ακόμα δύσκολες θα είναι οι σχέσεις σας με κοντινά συγγενικά άτομα καθώς είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε μαζί τους ακόμα και για ανόητες αιτίες.  Η έκλειψη θα φέρει σε πολλούς σύντομα μία είδηση που μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά ακόμα και αν δεν αφορά εσάς προσωπικά. Ακόμα τις μέρες αυτές μην κάνετε ανοίγματα και προστατέψτε τις συμφωνίες αλλά και τις συνεργασίες σας από κακές στιγμές.

Παρθένος

Καλυτέρευση στις οικογενειακές σας σχέσεις και αιτίες να ασχοληθείτε περισσότερο με ζητήματα σπιτιού θα φέρει ο Ήλιος με το πέρασμά του στον Τοξότη ενώ συχνή θα είναι η παρουσία αγαπημένων ατόμων στο σπίτι σας.  Το διάστημα δείχνει να ευνοεί το ξεκίνημα μίας συγκατοίκησης για κάποιους.  Με εξαίρεση το δύστροπο πρωινό της Πέμπτης  που μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις  σε σχέσεις , οι προηγούμενες  και οι επόμενες  μέρες της εβδομάδας είναι πολύ θετικές για εσάς και τις επιδιώξεις σας. Δίνουν συναισθηματική τύχη στους 4ως και 10/10ου και ευκαιρίες στους μόνους καθώς τώρα υπάρχουν αιτίες που σας ενεργοποιούν  δημιουργικά αλλά και που ταράζουν ευχάριστα τα λιμνάζοντα ύδατα στην ερωτική σας ζωή.

Ζυγός

Ο Ήλιος από τον Τοξότη θα κάνει πιο εύκολες τις συναντήσεις και σε πολλούς θα δώσει αιτίες για ευχάριστες αλλά και ωφέλιμες  μετακινήσεις στον μήνα που ακολουθεί. Ακόμα θετική θα είναι η βοήθεια που μπορεί να σας παράσχει ένα άτομο του φιλικού σας χώρου είτε με την διαμεσολάβηση τους σε ένα θέμα που σας αφορά είτε με την πρακτική του βοήθεια. Η εβδομάδα μέχρι την Πέμπτη το πρωί δείχνει απροβλημάτιστη και θετική. Την Πέμπτη όχι μόνο εσείς της 2ης και 3ης  10ου ( που σας αφορά περισσότερο)  να αποφύγετε κάθε σχόλιο, συζήτηση  ριψοκίνδυνη ενέργεια κλπ καθώς το διάστημα έχει την δύναμη να προκαλέσεις κάθε λογής ταραχή. Το Σ/Κ οι φίλοι θα σας ξεκουράσουν και θα περάσετε όμορφα αν αποδεχθείτε τα καλέσματά τους.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Καλό στοιχείο για τα οικονομικά σας είναι το πέρασμα του Ήλιου στον Τοξότη αλλά και ένδειξη ότι αυτόν τον καιρό ο οικονομικός τομέας και ότι μπορεί να σας φέρει έσοδο θα πρέπει να απορροφήσει τον μεγαλύτερο μέρος του χρόνου και του ενδιαφέροντός σας.  Αυτό δεν θα είναι πάντα εύκολο τα θέλω και τα ενδιαφέροντα σας είναι πολλά και εσείς θέλετε να μοιράζετε τους χρόνους σας σε πολλές μεριές. Οι μέρες έχουν να δώσουν και θα δώσουν μία καλή στιγμή, τύχη, γνωριμία ή απόκτημα ως  την Κυριακή στους τυχερούς Σκορπιούς της 12ης και 13ης Νοεμβρίου . Απόγευμα Πέμπτης και Παρασκευή οι πιο καλές μέρες για όλους.

Τοξότης

Για εσάς  ξεκινά τώρα μία νέα αστρολογική χρονιά. Ο Ήλιος περνώντας στον χώρο σας κλείνει ένα κύκλο εσωστρέφειας και απολογισμού. Μία νέα χρονιά που θα πρέπει να την περπατήσετε μαζί με ένα άγχος που έχουν  προσθέσει τα ανοίγματα του τελευταίου 12μήνου στην ζωή σας για το επόμενο βήμα και θα σας συνοδεύει αυτό τοπ άγχος για αρκετό καιρό κάνοντάς σας να χάνετε συχνά τον ήσυχο ύπνο σας και την ανεμελιά που σας χαρακτήριζε πιο παλιά.  Όμως ο μόνος τρόπος να προχωράμε είναι να ανοιγόμαστε ακόμα και αν αυτό μας αγχώνει. Οι μέρες γενικά θα είναι ουδέτερες . Το Σ/Κ δείχνει πολύ καλό  για όλους τόσο από διάθεση όσο και από εξελίξεις.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Ο Ήλιος περνά στον Τοξότη ρίχνοντας φώς στα σκοτεινά σημεία του μυαλού αλλά και των φόβων σας. Σας καλεί να κάνετε μία μεγάλη αναδιοργάνωση μέσα από έναν ειλικρινή απολογισμό.  Αυτό θα βοηθήσει  να τα βρείτε με τον εαυτό σας  και οι πιο πολλοί θα είστε σύντομα ικανοποιημένοι με τα συμπεράσματα των απολογισμών σας και τα αποτελέσματα σας . Οι μέρες που ακολουθούν  δίνουν τύχη κάθε μορφής συναισθηματικές ευκαιρίες  και επιβεβαίωση στους από  2 έως και 7 Ιανουαρίου. Το πρωινό της Πέμπτης είναι το πιο δύσκολο σημείο του 7ήμέρου όχι  μόνο για τους 30,31/12ου ( που πρέπει να προσέχουν τα πάντα και αυτήν την εβδομάδα) αλλά και γενικά.

Υδροχόος

Πολύ καλό το ξεκίνημα της εβδομάδας με την σελήνη από τους φιλικούς σας Διδύμους   να σας δίνει ένα αισιόδοξο αλλά και αποδοτικό πρώτο 3ήμερο. Μόνο το πρωινό της Πέμπτης  θέλει προσοχή καθώς μπορεί να φέρει κάθε λογής εμπόδιο ή ακόμα και μία αδιαθεσία. Ο Ήλιος περνώντας στον Τοξότη θα σας δώσει κοινωνικότητα  που μέσα από αυτήν θα μπορέσετε να αποκτήσετε ένα ισχυρό φίλο αλλά και μέσα από την δύναμη των φίλων σας  να δέσετε μία σημαντική συνεργασία σας. Ακόμα με αυτό το πέρασμα κάποιο άτομο του φιλικού χώρου θα μπορούσε να γίνει ιδανικός μεσολαβητής για να προωθήσει η να βοηθήσει μία σχέση σας. Το Σ/Κ προσφέρετε για μικρές εκδρομές και για καλές συναντήσεις . Οι μέρες αυτές θα φέρουν εμπόδια και ευθύνες στους Υδροχόους της 4ης και 5ης Φεβρουαρίου.

Ιχθείς

Ο  Ήλιος περνά στον Τοξότη και φωτίζει ευεργετικά τα επαγγελματικά σας τις επαφές τις συμφωνίες σας αλλά και τον πολύπαθο οικονομικό σας τομέα.  Οι μέρες αυτές θα δώσουν μία συναισθηματική χαρά ή θα  μεταφέρουν μία πολύ καλή είδηση στους γεννημένους τις πρώτες 4 τελευταίες μέρες  του ζωδίου  και αν εξαιρέσουμε το πρωινό της Πέμπτης που μπορεί να σας προβληματίσει πρόσκαιρα , η εβδομάδα δείχνει αρκετά καλή σε όλα τα θέματα για εσάς. Πιο τυχεροί για 7 ακόμα ημέρες οι γεννημένοι 11 Μαρτίου που η ζωή τους χαρίζει απλόχερα αυτόν τον καιρό ότι χρειάζονται  πραγματικά για να κάνουν όμορφο σίγουρο και άνετο το αύριο τους.

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Τι γνωρίζεται για την κυτταρίτιδα; της Γιούλης Ματσαμά
Next Joytv Show, νέα σεζόν – νέες νοστιμιές! της Εμμανουέλας Κόκκαλη