Αστρολογικές προβλέψεις | 18 έως 24 Αυγούστου 2014, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι μέρες για τους κριούς  του πρώτου 15ημέρου  που θα έχουν θετικές συναισθηματικές εξελίξεις, ευχάριστα μηνύματα ή και επαγγελματικά ξεκινήματα τις μέρες αυτές. Περισσότερο όμως τυχεροί θα είστε οι 29,και 30 Μαρτίου που θα βρεθείτε μπροστά σε μία ευκαιρία , ένα άνοιγμα και που ίσως αποκτήσετε κάτι που επιθυμούσατε καιρό. Το πέρασμα του Ήλιου στην Παρθένο τονίζει την ανάγκη να δώσετε μεγάλη προσοχή τις επόμενες 30 μέρες σε κλείσιμο εκκρεμοτήτων κάθε μορφής.  Το Σ/Κ δείχνει να είναι το πιο καλό 2ήμερο της εβδομάδας για όλους.

Ταύρος

Ταύρος

Σημαντικό για όλους είναι το πέρασμα που κάνει ο ήλιος στην Παρθένο από αυτήν την εβδομάδα  καθώς ενεργοποιεί για 30 μέρες τον ευαίσθητο 5ο σας οίκο και σας δίνει ένα μήνα που άτομα της καρδιάς σας, δημιουργίες σας ή και παιδιά σας ( αν έχετε ) θα πάρουν το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντός σας και του χρόνου σας. Όμως ένας Ήλιος από εκεί μπορεί να φέρει και κάποια θετική συναισθηματική εξέλιξη στην ζωή σας. Κάτι τέτοιο μπορούν να περιμένουν σε πρώτη φάση οι Παρθένοι των πρώτων ημερών.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Οι μέρες δίνουν αιτίες ανάπτυξης στους γεννημένους Το 1ο 15ήμερο του ζωδίου. Ευχάριστες μετακινήσεις καλές συμφωνίες και πολύ καλές διαπραγματευτικές ικανότητες σε όλα τα θέματα. Το πέρασμα του Ήλιου στην Παρθένο θα φέρει αλλαγές στο σπίτι και σε κάποιες περιπτώσεις ένα νέο άτομο στον χώρο σας. Παράλληλα θα βοηθήσει τις σχέσεις σας με γονείς και το ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον. Δευτέρα και Τρίτη δείχνουν πιο ευνοϊκές για όλους ημέρες σε όλα τα θέματα.

Καρκίνος

Καρκίνος

Οι μέρες είναι καλές και δίνουν ανάσα ξεκούρασης και κάποια αιτία χαράς στους από 4 ως και 11/7ου. Τετάρτη και Πέμπτη είναι οι πιο καλές σε διάθεση μέρες για όλους. Το πέρασμα του Ήλιου στην Παρθένο ευνοεί τις μετακινήσεις σας τις επαφές – γνωριμίες  και τις συζητήσεις γύρω από επαγγελματικά και άλλα θέματα. Ακόμα το διάστημα ευνοεί τα οικονομικά σας και με εξαίρεση εσάς της 3ης Ιουλίου που και τις μέρες αυτές πρέπει να είστε γενικά προσεχτικοί για τους πολλούς η εβδομάδα δείχνει αποδοτική και ευχάριστη.

Λέων

Λέων

Οι μέρες σας θα είναι ευχάριστες ιδιαίτερα για εσάς του πρώτου 15ήμέρου που μπορείτε να έχετε και συναισθηματικές χαρές και κάποιας άλλης μορφής κέρδος ή επιβράβευση.  Οι φίλοι θα είναι κοντά σας με διάθεση να στηρίξουν όταν και όπου χρειάζεται τις ανάγκες σας. Τις μέρες αυτές θα είστε ευαίσθητοι και θα πρέπει να είστε προσεχτικοί και με την υγεία σας οι 10/8ου. Ο Ήλιος από την Παρθένο θα βοηθήσει τα οικονομικά σας και τις μέρες αυτές μπορείτε να πάρετε μία διαβεβαίωση σε σχέση με το επαγγελματικό σας αύριο.

Παρθένος Τις μετακινήσεις σας μα και τα λόγια σας θα πρέπει να προσέχετε τις μέρες αυτές, καθώς όπως εύκολα θα διαπιστώσετε θα είναι δύσκολη η συνεννόηση με τους γύρω σας και θα κωλυσιεργεί  εκνευριστικά κάθε σας προσπάθεια με αποτέλεσμα εύκολα να χάνετε την υπομονή σας. Ακόμα δύσκολες θα είναι οι σχέσεις σας με κοντινά συγγενικά άτομα καθώς είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε μαζί τους ακόμα και για ανόητες αιτίες.  Η έκλειψη θα φέρει σε πολλούς σύντομα μία είδηση που μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά ακόμα και αν δεν αφορά εσάς προσωπικά. Ακόμα τις μέρες αυτές μην κάνετε ανοίγματα και προστατέψτε τις συμφωνίες αλλά και τις συνεργασίες σας από κακές στιγμές.

Παρθένος

Περνώντας ο Ήλιος στο ζώδιό σας θα σας κάνει περισσότερο εξωστρεφείς. Θα νοιώσετε την ανάγκη να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας την φυσική σας κατάσταση και θα σας κάνει χαρούμενους το γεγονός ότι αυτήν την εποχή θα έχετε καλές σχέσεις με τον κόσμο, μπορείτε να κάνετε νέες καλές φιλίες περισσότερο εσείς του 2ου 10ημέρου του ζωδίου. Όμως και ο Ερμής απ την Παρθένο θα κάνει πιο ουσιαστικό τον λόγο σας  και μπορεί να δώσει μία ιδιοτέλεια κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα αυτόν τον καιρό. Ορισμένοι θα χρειαστείτε λίγο καιρό μέχρι να προσαρμοστείτε σε κάποιο νέο δεδομένο.

Ζυγός

Οι μέρες δίνουν τύχη σε ότι αφορά φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις. Οι φίλοι μπορούν να έχουν για σας και ιδέες και προτάσεις κάθε μορφής και να κρατούν ψηλά την διάθεσή σας. Γενικά το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι για όλους αισιόδοξο. Το πέρασμα του Ήλιου στην Παρθένο θα σας βάλει σε μία περίοδο συλλογισμού και απολογισμού ενώ ο Άρης από τον Σκορπιό πλησιάζοντας τον Κρόνο δίνει έξοδα και κάνει επιτακτική την ανάγκη να κάνετε κάτι πολύ δραστήριο και άμεσο για να καλύψετε τις οικονομικές σας ανασφάλειες. Οι μέρες θα βάλουν διλλήματα ίσως και ανατροπές  στην ζωή των 9,10/10ου.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Ο Άρης εξακολουθεί στον χώρο σας και βάζει φωτιά στις επιθυμίες σας. Σας κάνει μαχητικούς επιθετικούς όταν νοιώσετε ότι χρειάζεται και εξαιρετικά βιαστικούς και ανυπόμονους σε ότι αφορά τα αποτελέσματα που επιδιώκετε. Ο Ήλιος απ την Παρθένο θα ανοίξει τον κύκλο των φίλων σας και από αυτό του το πέρασμα θα σας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσετε ένα σημαντικό λόγω θέσης ή γνώσης άτομο. Απ το απόγευμα της Τετάρτης ως και την Παρασκευή είναι οι πιο καλές μέρες για όλους.

Τοξότης

Καλά τα νέα που θα πάρετε τις μέρες αυτές εσείς του 1ου 15ημέρου αλλά η τύχη πραγματικά αγκαλιάζει αυτό το 7ήμερο την ζωή των 29 και 30 Νοεμβρίου σε όλους τους τομείς. Το πέρασμα του Ήλιου στην Παρθένο θα ενεργοποιήσει τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες και θα βοηθήσει οικονομικά. Όμως  παρ όλη την θετικότητα των ημερών ο Άρης από τον Σκορπιό θα δίνει συχνά σε ορισμένους αιτίες να τρωγόσαστε με όλους και όλα και να υποψιάζεστε παρασκήνιο παντού. Για όλους από το απόγευμα της Παρασκευής ξεκινά το πιο ευχάριστο 2ήμερο αυτής της εβδομάδας.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Η Πέμπτη ως  το απόγευμα έχει ανάποδες ώρες που μπορούν να χαλάσουν το καλό κλίμα των ημερών περισσότερο σε εσάς της 2ης /1ου και λιγότερο στους υπόλοιπους. Οι μέρες αυτές βοηθούν να νοιώσετε τα θετικά της ουσιαστικής συνύπαρξης και να είστε περισσότερο συντροφικοί ενώ το πολύ καλό για εσάς πέρασμα του Ήλιου στην Παρθένο θα δώσει καλές ειδήσεις αλλά και έξυπνες ιδέες σε όλους. Ο Άρης από τον Σκορπιό εξακολουθεί να σας δίνει γνωριμίες με επιθετικά άτομα που να έχουν την ιδιότητα να μπορούν να σας παρασύρουν σε λάθη η και να ανακατεύονται στα προσωπικά σας.

Υδροχόος

Οι μέρες δίνουν εύνοια σε μόνιμες σχέσεις , γάμους , συνεταιρισμούς και σας δίνουν ουρανοκατέβατες λύσεις σε θέματα που αυτόν τον καιρό σας απασχολούν Σε κάποιους οι μέρες μπορούν να φέρουν και  μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση. Με εξαίρεση την Πέμπτη  που θα υπάρχει αιτία να πέσετε λίγο ψυχολογικά το ξεκίνημα της εβδομάδας όπως και το τέλος της είναι πολύ καλό για όλους. Το πέρασμα του Ήλιου στην Παρθένο μπορεί να σας κάνει κάπως καχύποπτους με πρόσωπα και καταστάσεις αλλά και να σας δώσει ένα κέρδος είτε από μία πώληση είτε από πηγή ξένη ως προς τα επαγγελματικά σας.

 

Ιχθείς

Οι μέρες εξακολουθούν να είναι καλές για τους περισσότερους Ιχθείς. Η μεγάλη κινητικότητα που παρουσιάζει ο Λέοντας θα δώσει μία ανάσα  χαράς, ένα ευχάριστο νέο, μία θετική επαγγελματική προοπτική  ή κάποιο κέρδος  σε όλους. Το πέρασμα του Ήλιου στην Παρθένο θα σας κάνει περισσότερο συντροφικούς ενώ πολύ θετικά  για όλους εξακολουθεί να επηρεάζει η παρουσία  του Άρη στον φιλικό σας Σκορπιό που  σας κάνει πιο ενεργητικούς, μαχητικούς και ευέλικτους. Μόνο η Πέμπτη μπορεί να δώσει κάποια συναισθηματική ένταση.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev We design, με τον Σέργιο Φωτιάδη, συνέντευξη στην Κατερίνα Σταματελοπούλου
Next Ignore No More: Μια εφαρμογή για να μην σας αγνοούν