Αστρολογικές προβλέψεις | 17 εως 23 Μαρτιου2014, από τον Πέρρη Κρητικό

Greg Sweetman@flickr.com

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

 

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Εσωστρέφεια τέλος  δηλώνει με το πέρασμά του στο ζώδιό σας  ο Ήλιος από τις 20 του μήνα. Αν και ο Ερμής που περνά στους Ιχθείς θα δώσει μία συνέχεια σε μυστικά σχέδια και προγραμματισμούς σας που σε λίγους εμπιστεύεστε. Οι μέρες δείχνουν ήπιες όμως ανατροπές εξακολουθούν να δοκιμάζουν τις αντοχές των γεννημένων 1/4ου ενώ για τους πολλούς ξεκινά μία περίοδος που όλοι θα έχετε πρώτη σας προτεραιότητα τις πραγματικές σας ανάγκες και θα δίνετε χρόνο από τον χρόνο σας μόνο σε ότι αξίζει και σας αποδίδει είτε κέρδος είτε συναίσθημα.

Ταύρος

Ταύρος

Το πέρασμα του Ερμή στους Ιχθείς θα σας δώσει πολλές προσκλήσεις και κοινωνικές υποχρεώσεις που πιθανά δεν θα έχετε πάντα την διάθεση να ανταποκριθείτε καθώς το πέρασμα του  Ήλιου στον Κριό δίνει μία περίοδο εσωστρέφειας που θα σας αναγκάσει και να κινηθείτε παρασκηνιακά αλλά και να κάνετε κάποιους ειλικρινείς απολογισμούς που στον πρώτο τους κύκλο θα σας κάνουν να μην νιώσετε πολύ καλά με τα συμπεράσματα που θα αποκομίσετε από αυτούς.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Το ξεκίνημα της εβδομάδας σας βρίσκει σε καλή διάθεση και η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους ως και την Τρίτη σας επιτρέπει να κάνετε αισιόδοξα σχέδια και προγράμματα. Ο Ερμής την Τρίτη μπαίνει στους Ιχθείς και σας ωθεί να κινήσετε φιλόδοξα σχέδιά σας ενώ το  πέρασμα του  Ήλιου στον Κριό θα δώσει μία περίοδο που τα θέματα των τρίτων, φίλων, συνεργατών ή κοινωνικού κύκλου θα σας επηρεάσουν πολύ και θα αλλάξουν σε κάποιες περιπτώσεις τις αποφάσεις σας για καίρια ζητήματα.

Καρκίνος

Καρκίνος

Οι μέρες εξακολουθούν να  ευνοούν τους γεννημένους 2 και 3 Ιουλίου σε όλα τα θέματα ακόμα και συναισθηματικά. Με εξαίρεση τους γεννημένους 5/7ου που γενικά πρέπει να είναι προσεχτικοί όλες αυτές τις μέρες το 7΄ημερο είναι καλό. Μετά τον Ερμή που από τους Ιχθείς θα σας κάνει πιο σκληρούς στον λόγο, το πέρασμα του Ήλιου στον Κριό βοηθά τα επαγγελματικά σας θέματα και αυξάνει τις πιθανότητες να προβληθεί κάποια δουλειά σας ή εσείς οι ίδιοι, ενώ καλύτερα θα είναι και τα έσοδά σας στο προσεχές διάστημα.

Λέων

Λέων

Ο Ερμής από τους Ιχθείς βοηθά σε οικονομικές διευθετήσεις και το πέρασμα του Ήλιου στον Κριό είναι ότι καλύτερο για εσάς αυτόν τον καιρό καθώς μετά από μία μεγάλη περίοδο εσωστρέφειας σας επιτρέπει να βγείτε πάλι μπροστά σε όσους σας αμφισβήτησαν. Προβληματισμένοι με δύσκολες καταστάσεις που επιμένουν και αυτήν την εβδομάδα θα είστε οι γεννημένοι την 16η Αυγούστου που πρέπει να προσέχετε και την υγεία σας και την εργασία σας αυτόν τον καιρό. Κοινωνικοί και κοντά σε φίλους που μπορούν να σας ανεβάσουν την διάθεση θα είστε το Σ/Κ.

Παρθένος Τις μετακινήσεις σας μα και τα λόγια σας θα πρέπει να προσέχετε τις μέρες αυτές, καθώς όπως εύκολα θα διαπιστώσετε θα είναι δύσκολη η συνεννόηση με τους γύρω σας και θα κωλυσιεργεί  εκνευριστικά κάθε σας προσπάθεια με αποτέλεσμα εύκολα να χάνετε την υπομονή σας. Ακόμα δύσκολες θα είναι οι σχέσεις σας με κοντινά συγγενικά άτομα καθώς είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε μαζί τους ακόμα και για ανόητες αιτίες.  Η έκλειψη θα φέρει σε πολλούς σύντομα μία είδηση που μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά ακόμα και αν δεν αφορά εσάς προσωπικά. Ακόμα τις μέρες αυτές μην κάνετε ανοίγματα και προστατέψτε τις συμφωνίες αλλά και τις συνεργασίες σας από κακές στιγμές.

Παρθένος

Οικονομικές υποχρεώσεις κυριαρχούν στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Το πέρασμα του Ερμή στους Ιχθείς επαναφέρει τον υγιή και αναγκαίο διάλογο στις σχέσεις σας όμως  το πέρασμα του  Ήλιου και στον Κριό από την Πέμπτη θα σας δώσει μία δύστροπη περίοδο που θα είστε περισσότερο κτητικοί, απαιτητικοί και καχύποπτοι απέναντι σε όλους και όλα. Αυτό το διάστημα θα διεκδικείτε πιο έντονα τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο και θα κάνετε τα πάντα για να κερδίσετε η να σιγουρέψετε τα όποια κέρδη σας οικονομικά ή συναισθηματικά.

Ζυγός

Η Σελήνη από τον Ζυγό σας ανεβάζει στο ξεκίνημα της εβδομάδας και σας επιτρέπει να βλέπετε αύριο στα σχέδιά σας. Ο Ερμής από τους Ιχθείς βοηθά τα επαγγελματικά σας και το πέρασμα του Ήλιου στον Κριό μπορεί να θεωρηθεί πολύ καλό για την εξέλιξη μίας σοβαρής σχέσης ή συνεργασίας και θα δώσει σε όσους καταφέρουν να αποφύγουν έξυπνα τις ανταγωνιστικές κόντρες καλή συνέχεια και προοπτικές. Οι αλλαγές – ανατροπές εξακολουθούν για τους 5/10ου και αυτήν την εβδομάδα.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Οι μέρες επιφυλάσσουν χαρές και ευχάριστες εξελίξεις συναισθηματικές γνωριμίες αλλά και δώρα στους γεννημένους 3 Νοεμβρίου. Ακόμα ευχάριστα νέα και μηνύματα θα φέρει σε όλους και το πέρασμα του Ερμή στους Ιχθείς. Το πέρασμα του Ήλιου στον Κριό θα δώσει μία περίοδο ανακατατάξεων στον επαγγελματικό σας χώρο με εντάσεις αλλά τελικά καλό για εσάς αποτέλεσμα. Προβληματισμένοι όλες αυτές τις μέρες με ένα θέμα που πιέζει και επιμένει καιρό τώρα θα είστε οι γεννημένοι 15 Νοεμβρίου.

Τοξότης

Το πέρασμα του Ερμή θα φέρει συχνά μαζέματα στο σπίτι σας επισκέπτες αλλά και την παρέμβαση ( με καλή πρόθεση) συγγενών σε δικά σας – οικογενειακά θέματα. Το άλλο πέρασμα αυτό του  Ήλιου από την Πέμπτη στον Κριό θα ενεργοποιήσει άμεσα θετικά την ζωή σας και τους πιο σημαντικούς τομείς όπως αυτόν της δημιουργίας του έρωτα και της γονιμότητας  χαρίζοντας σας έναν μήνα γεμάτο δημιουργική ένταση και πολλά ενδιαφέροντα. Το Σ/Κ ΘΑ  έχετε ευχάριστες εκπλήξεις και χαρές από αγαπημένα σας άτομα.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Ο Ερμής από τους Ιχθείς θα σας δώσει πιστικό και ευέλικτο λόγο μαζί με αιτίες για ευχάριστες μετακινήσεις συναντήσεις κλπ. Αλλά και την δυνατότητα  να τακτοποιήσετε  προτεραιότητες, ανάγκες και προγράμματα. Με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό από την Πέμπτη και για ένα μήνα είναι ανάγκη να ασχοληθείτε πιο ζεστά με θέματα σπιτιού και τις σχέσεις σας με το άμεσο περιβάλλον σας και να επαναφέρετε το καλό κλίμα. Ακόμα, το διάστημα ευνοεί μικρές ανανεωτικές αλλαγές στους χώρους που ζείτε. Τις μέρες αυτές θα σας απασχολήσουν πιο έντονα προβλήματα εσάς της 3ης Ιανουαρίου που πρέπει όλο το 7ήμερο να είστε προσεχτικοί γενικά.

Υδροχόος

Ευχάριστο το ξεκίνημα της εβδομάδας με την Σελήνη από τον Ζυγό να σας χαρίζει όμορφες στιγμές καλή συνεννόηση και ευελιξία στην σκέψη και την δράση. Ο Ερμής από τους Ιχθείς θα βοηθήσει τους οικονομικούς σας προγραμματισμούς και γενικά την οικονομία σας και το πέρασμα του Ήλιου στον Κριό από την Πέμπτη και για ένα μήνα θα σας δώσει δυνατούς διαλόγους σημαντικές συζητήσεις σε ότι αφορά μία συνεργασία αλλά και μετακινήσεις που μπορεί να έχουν και επαγγελματικό χαρακτήρα. Η τύχη θα είναι με τους γεννημένους 30/1ου ως 5/2ου  που έχουν να εισπράξουν κάποιο δώρο της Αφροδίτης ως την Κυριακή.

 

Ιχθείς

Το 7ήμερο δίνει τύχη προτάσεις μα και ζεστές συναισθηματικές στιγμές στους Ιχθείς της 1ης/3ου. Ο Ερμής από το ζώδιό σας βοηθά την έκφραση αλλά και σας κάνει περισσότερο μαχητικούς στις επαγγελματικές σας διεκδικήσεις. Από την Πέμπτη και για ένα μήνα ο Ήλιος θα κινείτε στον Κριό και θα φέρει αισιόδοξα επαγγελματικά μηνύματα λύσεις επαγγελματικών προβλημάτων και περισσότερα έσοδα στο ταμείο σας. Ακόμα, αυτό το διάστημα είναι ιδανικό για να βελτιώσετε και την φυσική σας κατάσταση.

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Γυρίζοντας την Κωνσταντινούπολη: Γενί Τζαμί, του Σταύρου Παντελίδη
Next Καλύπτοντας τις μαύρες τρύπες στα προσωπικά δεδομένα στο διαδίκτυο