Αστρολογικές προβλέψεις | 17 εως 23 Φεβρουαρίου 2014, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

 

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Ο Ήλιος περνά στους Ιχθείς από την Τρίτη και οι επόμενες 30 ημέρες είναι κατάλληλες για να βρείτε εσωτερικές ισορροπίες και να ορίσετε προτεραιότητες. Είναι σημαντικό να κινήστε  σε χαλαρούς ρυθμούς και να κερδίζετε χρόνο για ξεκούραση καθώς πιθανά τώρα να σας βγει η κούραση μίας προσπάθειάς σας. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή αυτές τις ημέρες θα αναστείλει κάποια προγράμματα ή αποφάσεις σας και πιθανά θα σας κάνει να ξανασκεφτείτε κάποιες κινήσεις που είχατε αποφασίσει να κάνετε. Το Σ/Κ δείχνει το πιο καλό 2ήμερο της εβδομάδας για όλους.

Ταύρος

Ταύρος

Ο Ήλιος από την Τρίτη και για 30 ημέρες στους Ιχθείς, θα αυξήσει την κοινωνικότητά σας και πιθανά θα σας περάσει σε νέους κύκλους μέσα από τους οποίους μπορεί να γεννηθεί μία αξιόλογη φιλία. Γενικά αυτόν τον καιρό θα σας κάνει καλό να λέτε ναι στις όποιες προσκλήσεις. Η εβδομάδας μέχρι την Τετάρτη δίνει καλές αποδόσεις και βοηθά να φτιάξετε  προγράμματα που δεν θα παρεκκλίνουν στην πορεία. Πιο τυχεροί τις μέρες αυτές οι από 8ως και 13/5ου σε όλους τους τομείς. Όλες οι μέρες θα δυσκολεύουν όπως και την περασμένη εβδομάδα με τις ίδιες αιτίες τους γεννημένους 14 Μαίου.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Ο Ήλιος περνά για 30 μέρες στην κορυφή του αστρολογικού σας χάρτη και από εκεί δείχνει πως αυτό το διάστημα πρέπει να παραμερίσετε επί μέρους ζητήματα και να αφιερώσετε στα επαγγελματικά σας σχέδιά σας καθώς τώρα είναι ο καιρός να καθιερώσετε να δέσετε μία άνοδο και να προβάλετε μία σας προσπάθεια. Καλές στιγμές , ευχάριστα νέα και αιτίες που σας επιτρέπουν να νοιώσετε επιβεβαίωση ως και την Τετάρτη μικρά εμπόδια  Πέμπτη – Παρασκευή    και συντροφικό Σ/Κ δίνει το 7ήμερο.

Καρκίνος

Καρκίνος

Ότι το καλύτερο είναι για εσάς το πέρασμα που κάνει από την Τρίτη και για 30 μέρες ο Ήλιος στους Ιχθείς. Ένα θετικό τρόπο σκέψης και μία ευέλικτη λύση που μπορεί να αποφέρει κέρδος και να ξεμπλοκάρει καταστάσεις που δυσκόλευαν οικονομικά την ζωή σας, θα σας φέρει αυτό το διάστημα.  Μέχρι και την Τετάρτη το μεσημέρι θα έχετε ανακτήσει δυνάμεις και θα έχετε ορίσει σωστά τους στόχους σας. Πέμπτη και  Παρασκευή σας επιτρέπουν να τα κάνετε όλα όπως τα έχετε σχεδιάσει. Το Σ/Κ θα είστε κτητικοί απέναντι στους άλλους και απαιτητικοί από τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

Λέων

Λέων

Ο Ήλιος την Τρίτη περνά στους Ιχθείς . Το να κινήστε σε δεύτερο πλάνο (όχι πρωταγωνιστικά) είναι έξω από την φύση σας και αυτός ο καιρός σας επιβάλει τέτοια κίνηση. Αυτό βαραίνει την ψυχολογία σας κάτι που  δεν θα αλλάξει το επόμενο 30ήμερο. Αυτές τις μέρες και ως την Τετάρτη φιλικά άτομα θα λειτουργήσουν θετικά για εσάς και την πεσμένη ψυχολογία σας. Πέμπτη και Παρασκευής κρατηθείτε μακριά από εντάσεις. Το Σαββατοκύριακο θα σας αποζημιώσει καθώς θα σας δώσει καλές στιγμές που θα σας ξανακάνουν αισιόδοξους.

Παρθένος Τις μετακινήσεις σας μα και τα λόγια σας θα πρέπει να προσέχετε τις μέρες αυτές, καθώς όπως εύκολα θα διαπιστώσετε θα είναι δύσκολη η συνεννόηση με τους γύρω σας και θα κωλυσιεργεί  εκνευριστικά κάθε σας προσπάθεια με αποτέλεσμα εύκολα να χάνετε την υπομονή σας. Ακόμα δύσκολες θα είναι οι σχέσεις σας με κοντινά συγγενικά άτομα καθώς είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε μαζί τους ακόμα και για ανόητες αιτίες.  Η έκλειψη θα φέρει σε πολλούς σύντομα μία είδηση που μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά ακόμα και αν δεν αφορά εσάς προσωπικά. Ακόμα τις μέρες αυτές μην κάνετε ανοίγματα και προστατέψτε τις συμφωνίες αλλά και τις συνεργασίες σας από κακές στιγμές.

Παρθένος

Με το πέρασμα του Ήλιου στους Ιχθείς από την Τρίτη και για ένα μήνα πρωταγωνιστικό ρόλο θα  παίζουν στην ζωή σας οι υποχρεώσεις που απορρέουν μέσα από μία σημαντική σχέση ή συνεργασία και θα πρέπει να γίνουν προσπάθειες για να ξεπεραστούν οι όποιες ανταγωνιστικές κόντρε. Εσείς της 6,10ης ως και 15ης Σεπτεμβρίου θα έχετε τύχη όλες αυτέ στις μέρες και σε ερωτικά και σε οικονομικά θέματα.  Ένα φιλικό άτομο μπορεί να λειτουργήσει καλά είτε συμβουλεύοντας σας είτε σαν μεσολαβητής ώστε να ηρεμήσει μία τεταμένη σχέση. Το Σαββατοκύριακο ιδανικό για οικογενειακά μαζέματα.

Ζυγός

Στον χώρο της δουλειάς θα παρουσιαστούν ευκαιρίες να προβάλετε τις δυνατότητες σας και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Ο Ήλιος από τους Ιχθείς υπόσχετε αποδόσεις σε δύσκολους καιρούς και μικρές οικονομικές ανάσες για εσάς ενώ κάποιοι θα αποκτήσετε ένθερμους φίλους και υποστηριχτές. Απ το ξεκίνημα της εβδομάδας και ως την Τετάρτη θα είστε ευέλικτοι με καλή διάθεση και πολύ εφευρετικοί ώστε να παίρνετε εύκολα αυτό που στοχεύετε. Πολύ αποδοτικές Πέμπτη και Παρασκευή με εξαίρεση τους 3/10ου που γενικά θα πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί όλες τις μέρες. Το Σαββατοκύριακο δείτε φίλους και περάστε όμορφα μαζί τους.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Στον χώρο της δουλειάς θα παρουσιαστούν ευκαιρίες να προβάλετε τις δυνατότητες σας και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Ο Ήλιος από τους Ιχθείς υπόσχετε αποδόσεις σε δύσκολους καιρούς και μικρές οικονομικές ανάσες για εσάς ενώ κάποιοι θα αποκτήσετε ένθερμους φίλους και υποστηριχτές. Απ το ξεκίνημα της εβδομάδας και ως την Τετάρτη θα είστε ευέλικτοι με καλή διάθεση και πολύ εφευρετικοί ώστε να παίρνετε εύκολα αυτό που στοχεύετε. Πολύ αποδοτικές Πέμπτη και Παρασκευή με εξαίρεση τους 3/10ου που γενικά θα πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί όλες τις μέρες. Το Σαββατοκύριακο δείτε φίλους και περάστε όμορφα μαζί τους.

Τοξότης

Ο Ήλιος από τους Ιχθείς για 30 ημέρες θα σας κάνει να ασχοληθείτε πολύ με ένα οικογενειακό θέμα  και την τακτοποίηση μίας εκκρεμότητας,, ακόμα θα υπάρξει λόγος να ξανά ξεκινήσει μια συζήτηση  που αφορά τα διαδικαστικά μίας σχέσης ή συνεργασίας σας, σε ότι αφορά την συμμετοχή τον ρόλο και τις απαιτήσεις σας μέσα από αυτήν. Οι εργάσιμες μέρες της εβδομάδας θα σας αγχώσουν όμως το Σαββατοκύριακο θα είστε συντροφικοί και θετικοί απέναντι στα αιτήματα των γύρω σας και  θα περάσετε πολύ όμορφα.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Αποδοτικές επαγγελματικά θα είναι οι μέρες αυτής της εβδομάδας για τους 8ως και 12 /1ου ενώ στους υπόλοιπους θα σας δώσουν χρόνο να ασχοληθείτε και με τα τρέχοντα και με εκκρεμότητες  Ο Ήλιος από τους Ιχθείς για 30 μέρες από την Τρίτη θα σας δίνει συχνές αιτίες για μετακινήσεις και ώρες ατέλειωτων συζητήσεων για ένα άλυτο οικονομικό θέμα.. Οι μέρες θα είναι δύσκολες για τους γεννημένους 3 Ιανουαρίου όπως άλλωστε και το τελευταίο 15ήμερο για αυτό και να είστε γενικά προσεχτικοί. Πέμπτη και Παρασκευή θα νοιώσετε τα θετικά που έχει η ουσιαστική συντροφικότητα και θα είστε πιο κοντά σε φίλους και αγαπημένους. Το Σαββατοκύριακο μην κουράζετε το μυαλό σας με άλυτα προβλήματα και χαλαρώστε.

Υδροχόος

Περνώντας ο Ήλιος από την Τρίτη στους Ιχθείς θα νιώσετε πιο έντονα την ανάγκη να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και να βρείτε με κάθε τρόπο αυτά που χρειάζεστε για να αποκτήσετε μικρά αλλά σημαντικά όπως δείχνουν για την ψυχολογία σας αντικείμενα. Αυτόν τον καιρό θα είστε καλοί έμποροι και θα καταφέρνετε να κερδίζετε από τις σχέσεις και τις συναλλαγές σας.  Η εβδομάδα ξεκινά ευχάριστα και ως την Πέμπτη θα σας δώσει καλές στιγμές και  επιβεβαίωση από τους γύρω σας. Πέμπτη και Παρασκευή θα έχετε πολλές υποχρεώσεις Το Σαββατοκύριακο ευχάριστο κοντά σε φίλους.

 

Ιχθείς

Ο Ήλιος περνά στο ζώδιό σας ξεκινώντας τον  μήνα των γενεθλίων σας και διώχνοντας ένα βάρος που τον τελευταίο καιρό προβλημάτιζε την καθημερινότητά σας και σας έκλεινε στον εαυτό σας. Η αίσθηση της ανακούφισης από αυτήν την απαλλαγή θα σας κάνει να νοιώθετε ότι όλα τώρα μπορεί να γίνουν πιο εύκολα ή έστω με λιγότερο άγχος. Οι μέρες αυτής της εβδομάδας λύνουν προβλήματα και εφησυχάζουν ανησυχίες σας. Πιο θετικό 2ήμερο αυτό της Πέμπτης και της Παρασκευής που θα σας φέρει πιο κοντά σε ότι αγαπάτε και θα  σας κάνει δημιουργικούς και χαρούμενους. Το Σαββατοκύριακο οι περισσότεροι θα έχετε κοινωνικές υποχρεώσεις.

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Με τον Έλεγχο Προόδου, της Αναστασίας Κορίνθιου
Next Δεν είναι απλές μουτζούρες, μαμά! της Μαριλένας Καραφώτη