Αστρολογικές προβλέψεις | 16-22Δεκεμβρίου, από τον Πέρρη Κρητικό

6650970933_ee7b9032da_zΕβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

 

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Η πανσέληνος βοηθά μέσα από μία καλή συζήτηση να τελειώσει μία παρεξήγηση στις σχέσεις σας με ένα άτομο αλλά και  πολλοί να προγραμματίσετε κάποια απόδραση τις μέρες των εορτών. Την δύσκολη Τετάρτη 18/12ου μέχρι το απόγευμα αποφύγετε οι 28,29,30,31/3ου ενδοοικογενειακές εντάσεις. Από Παρασκευή  ξεκινά το πιο καλό 3ήμερο για όλους Το πέρασμα του Ήλιου στον Αιγόκερω θα βοηθήσει τα όποια φιλόδοξα σχέδια σας αν και η ανάδρομη πορεία που η Αφροδίτη ξεκινά από τις  21 του μήνα θα καθυστερεί τις αποδώσεις των επαγγελματικών σας προσπαθειών ως το τέλος του Ιανουαρίου του 14.

Ταύρος

Ταύρος

Η πανσέληνος στις 17 από  τους Διδύμους  θα φέρει σε πολλούς ένα κέρδος – στήριγμα λίγο πριν φύγει  η χρονιά. Την δύσκολη Τετάρτη 18/12ου μέχρι το απόγευμα αποφύγετε αγορές και οικονομικά λάθη. Το πέρασμα του Ήλιου στον Αιγόκερω θα δώσει περισσότερη ιδιοτέλεια στις κινήσεις σας και θα σας κάνει πιο διεκδικητικούς σε ότι αφορά τα συμφέροντα σας ενώ η ανάδρομη πορεία που η Αφροδίτη ξεκινά από τις  21 του μήνα θα καθυστερεί έσοδα αλλά και θα φέρει αιτίες για να αναστατωθεί από την επανεμφάνιση ενός ατόμου η προσωπική σας ζωή.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Η πανσέληνος  της 17ης /12ου από το δικό σας ζώδιο βοηθά κυρίως τους γεννημένους το 3ο 10ήμερο του ζωδίου και οικονομικά και στο να ολοκληρώσουν επιτυχημένα μία τους προσπάθεια. Την δύσκολη Τετάρτη 18/12ου μέχρι το απόγευμα αποφύγετε  αγορές και προσέξτε την διαχείριση του χρήματος.  Το πέρασμα του Ήλιου στον Αιγόκερω από τις 21 του μήνα και για 30 μέρες θα σας κάνει περισσότερο κτητικούς και σε σχέση με το χρήμα και σε σχέση με τα άτομα της καρδιάς σας. Η Αφροδίτη ξεκινά από τις  21 του μήνα την ανάδρομή της πορεία με αποτέλεσμα  να  καθυστερεί τις αποδώσεις που οικονομικά αναμένετε αλλά και να φέρει σε πολλές περιπτώσεις ξανά πίσω στην ζωή σας ένα άτομο από το πρόσφατο ή πιο μακρινό χθες.

Καρκίνος

Καρκίνος

Η πανσέληνος στις 17 από  τους Διδύμους  θα σας κλείσει για λίγο στον εαυτό σας και θα σας αναγκάσει να κάνετε έναν ειλικρινή απολογισμό . Προσεχτικοί σε όλα όλη την εβδομάδα μα πιο πολύ την  δύσκολη Τετάρτη 18/12ου μέχρι το απόγευμα κυρίως οι 3/7ου αποφύγετε  ενδοοικογενειακές κόντρες. Το πέρασμα του Ήλιου στον Αιγόκερω θα δώσει ότι χρειάζεται για να αναβαθμίσετε  και να δυναμώσετε  μία σημαντική σχέση ή συνεργασία σας.  Η ανάδρομη πορεία που η Αφροδίτη ξεκινά από τις  21 του μήνα στον Αιγόκερω  θα  βοηθήσει να θυμηθείτε πόσα πιο πολλά είναι αυτά που σας ενώνουν  από αυτά που σας χωρίζουν με ένα άτομο.

Λέων

Λέων

Η πανσέληνος στις 17 από  τους Διδύμους  θα επισφραγίσει μία φιλία και θα σας δώσει δεδομένα που θα επιβεβαιώνουν τα θετικά προς εσάς συναισθήματα ενός ατόμου.  Την δύσκολη Τετάρτη 18/12ου μέχρι το απόγευμα κινηθείτε χαλαρά καθώς εύκολα μπορεί κάτι να σας ρίξει ψυχολογικά ή και να σας αδιαθετήσει.  Το πέρασμα του Ήλιου στον Αιγόκερω θα δώσει πνοή στα επαγγελματικά σας σχέδια και  η ανάδρομη πορεία που η Αφροδίτη ξεκινά από τις  21 του μήνα στον Αιγόκερω  θα  σας επιτρέψει να επαναφέρετε στο προσκήνιο μία ιδέα του χθες για να επεξεργαστείτε τις πιθανότητες να την θέσετε σε εφαρμογή.

Παρθένος Τις μετακινήσεις σας μα και τα λόγια σας θα πρέπει να προσέχετε τις μέρες αυτές, καθώς όπως εύκολα θα διαπιστώσετε θα είναι δύσκολη η συνεννόηση με τους γύρω σας και θα κωλυσιεργεί  εκνευριστικά κάθε σας προσπάθεια με αποτέλεσμα εύκολα να χάνετε την υπομονή σας. Ακόμα δύσκολες θα είναι οι σχέσεις σας με κοντινά συγγενικά άτομα καθώς είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε μαζί τους ακόμα και για ανόητες αιτίες.  Η έκλειψη θα φέρει σε πολλούς σύντομα μία είδηση που μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά ακόμα και αν δεν αφορά εσάς προσωπικά. Ακόμα τις μέρες αυτές μην κάνετε ανοίγματα και προστατέψτε τις συμφωνίες αλλά και τις συνεργασίες σας από κακές στιγμές.

Παρθένος

Η πανσέληνος στις 17 από  τους Διδύμους  θα φέρει οικογενειακά ξεκαθαρίσματα που θα βοηθήσουν τελικά να λυθούν παρεξηγήσεις με δικά σας άτομα. .Την δύσκολη Τετάρτη 18/12ου μέχρι το απόγευμα φέρνει παρεξηγήσεις με άτομα της καρδιάς σας.  Το πέρασμα του Ήλιου στον Αιγόκερω θα δώσει όμως 30 πολύ καλές μέρες που θα ενεργοποιήσουν την ερωτική σας ζωή μα και θα δώσουν ευχάριστα μηνύματα και συναισθηματικές επιβεβαιώσεις σε όλους. Κάποιου θα πάρετε χαρές από τα επιτεύγματα των παιδιών σας και οι μόνοι θα έχετε την δυνατότητα να ξεκινήσετε μία σχέση. Όμως και η ανάδρομη πορεία που η Αφροδίτη ξεκινά από τις  21 του μήνα στον Αιγόκερω  θα  φέρει ξανά στην ζωή σας άτομα από το χθες.

Ζυγός

Η πανσέληνος στις 17 από  τους Διδύμους  θα φέρει αισιόδοξα μηνύματα σε όλους και αιτίες να ξεφύγετε από τα άγχη της καθημερινότητας ίσως μέσα από την προοπτική και ενός ταξιδιού.  Την δύσκολη Τετάρτη 18/12ου μέχρι το απόγευμα αποφύγετε  κυρίως οι 2 και 4/10ου δύσκολες συζητήσεις πάνω σε θέματα που εδώ και καιρό πονάνε. Το πέρασμα του Ήλιου στον Αιγόκερω θα δώσει λόγους  να ξαναβρεθείτε με τους πρώτους σας συγγενείς και αιτίες οικογενειακών συναθροίσεων. Η ανάδρομη πορεία που η Αφροδίτη που ξεκινά από τις  21 του μήνα στον Αιγόκερω  θα δώσει στηρίγματα είτε ηθικά είτε και υλικά από τους δικούς σας ανθρώπους.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Η πανσέληνος στις 17 από  τους Διδύμους  θα σας κάνει και κτητικούς και καχύποπτους . Το πέρασμα του Ήλιου στον Αιγόκερω θα σας δώσει αιτίες μετακινήσεων και τρόπους να προσεγγίσετε διπλωματικά ένα σας στόχο – μία συμφωνία.  Η ανάδρομη πορεία που η Αφροδίτη ξεκινά από τις  21 του μήνα στον Αιγόκερω  θα  σας επιτρέψει να ενεργοποιήσετε άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν ακόμα και αν έχετε καιρό να μιλήσετε μαζί τους . Ακόμα πιθανά θα σας επιτρέψει να ζητήσετε και να πάρετε μία στήριξη που θεωρείτε ότι κάποιος οφείλει να σας την δώσει. Η τύχη θα είναι δίπλα στους 10/11ου τις μέρες αυτές.

Τοξότης

Η πανσέληνος στις 17 από  τους Διδύμους  θα φέρει ισορροπία και γαλήνη στις σημαντικές σχέσεις – γάμους – συνεργασίες σας . Την δύσκολη Τετάρτη 18/12ου μέχρι το απόγευμα αποφύγετε  έξοδα. Το πέρασμα του Ήλιου στον Αιγόκερω θα δώσει  ιδέες που μπορούν να αποφέρουν γρήγορα κέρδη ή μία περισσότερη τύχη σε ένα οικονομικό θέμα Η ανάδρομη πορεία που η Αφροδίτη που ξεκινά από τις  21 του μήνα στον Αιγόκερω  θα  βοηθήσει να ενεργοποιήσετε και να εκμεταλλευτείτε μία ανεκμετάλλευτη πηγή εσόδου.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Η πανσέληνος στις 17 από  τους Διδύμους  θα σας δώσει μ ία επαγγελματική ικανοποίηση και σε κάποιους μία πρόταση ανάπτυξης για το άμεσο μέλλων. Όλο αυτό το διάστημα ως το τέλος της χρονιάς  οι γεννημένοι 1η Ιανουαρίου να είστε σε όλα πολλοί προσεκτικοί αποφύγετε.  Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιό σας, σας καλεί να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και τα δικά σας αιτήματα καθώς χρειάζεστε  και χρόνο για εσάς και ανανέωση. Η ανάδρομη πορεία που η Αφροδίτη ξεκινά από τις  21 του μήνα στον Αιγόκερω  θα φέρει άτομα ή και ευκαιρίες από το πρόσφατο παρελθόν μπροστά στους γεννημένους στα τέλη του ζωδίου.

Υδροχόος

Η πανσέληνος στις 17 από  τους Διδύμους  θα λειτουργήσει εξαιρετικά για εσάς καθώς  θα καλύψει συναισθηματικές σας ανάγκες ή ανασφάλειες.  Την  Τετάρτη 18/12ου μέχρι το απόγευμα προσοχή στις επαγγελματικές σας σχέσεις και αποφύγετε  κόντρες. Το πέρασμα του Ήλιου στον Αιγόκερω θα δώσει το έναυσμα για να κάνετε έναν μεγάλο απολογισμό της χρονιάς που φεύγει. Η ανάδρομη πορεία που η Αφροδίτη ξεκινά από τις  21 του μήνα στον Αιγόκερω  θα  σας ξυπνήσει αναμνήσεις και πιθανά σας κάνει να αναζητήσετε ξανά επαφή με χώρους και άτομα που είχατε κοινή επαγγελματική ή φιλική πορεία παλαιότερα.

 

Ιχθείς

Η πανσέληνος στις 17 από  τους Διδύμους  θα σας δώσει καλές οικογενειακές στιγμές. Την δύσκολη Τετάρτη 18/12ου μέχρι το απόγευμα μην μαλώσετε με άτομα της καρδιάς σας.   Το πέρασμα του Ήλιου στον Αιγόκερω θα δώσει  για 30 μέρες κοινωνικότητα που θα μπορούσε να βοηθήσει και τα επαγγελματοοικονομικά  σας. Η ανάδρομη πορεία που η Αφροδίτη ξεκινά από τις  21 του μήνα στον Αιγόκερω  θα  σας φέρει σε επαφή με άτομα που είχατε χαθεί καιρό και θα σας ξυπνήσει  αναμνήσεις από καλές εποχές.

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev «ΙRAQ - 9 τόποι επιθυμίας» της Heather Raffo, στο Θέατρο Vault
Next Get mobile: Ψάχνοντας την ιδανική υπάλληλο