Αστρολογικές προβλέψεις |16 έως 22 Ιουνίου 2014, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Ο Ερμής ανάδρομα γυρίζει στους Διδύμους και ως τις αρχές Ιουλίου σας επιτρέπει να κάνετε πετυχημένες διορθωτικές κινήσεις και να καλύψετε κενά. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία θα σας φέρει ένα κέρδος στα μέσα της εβδομάδας που γενικά δείχνει θετική και αποδοτική για τους περισσότερους  (με εξαίρεση τους γεννημένους 5,6/4ου ) που θα έχουν εντάσεις και ανατροπές. Ο Ήλιος  περνά στον Καρκίνο και σας δίνει αιτίες και χρόνο για να ασχοληθείτε με το σπίτι και να ομορφύνετε την καθημερινότητά σας μέσα σε αυτό. Από την Παρασκευή το πιο καλό 3ήμερο της εβδομάδας για όλους.

Ταύρος

Ταύρος

Δείτε αυτές τις μέρες του Ιουνίου σαν μία καλή από άποψη προοπτικής για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας συγκυρία και παρακάμψτε ευέλικτα θέματα που μπορούν χωρίς να είναι σημαντικά να τινάξουν τις προσπάθειές σας στον αέρα.  Σε όλα αυτά βοηθά ο Ερμής που ανάδρομα γυρίζει στους Διδύμους και ως τις αρχές Ιουλίου.  Ο Ήλιος  το Σάββατο περνά στον Καρκίνο  κάνοντάς σας για ένα μήνα περισσότερο διπλωματικούς και δίνοντας σας την δυνατότητα να κάνετε μικρές αναζωογονητικές διαδρομές και να τα βρείτε με συγγενείς β βαθμού. Η τύχη δίνει δώρα τις μέρες αυτές σε εσάς του 3ου 10ημέρου.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Ίσως είναι καιρός να δείτε πιο σοβαρά μία πρόταση που περιμένει απάντηση και να κερδίσετε πόντους και χρήμα αυτόν τον καιρό που δείχνει να σας ευνοεί επαγγελματικά και οικονομικά.  Ακόμα η προσωπική σας ζωή αποχτά για κάποιους λόγους ιδιαίτερο χρώμα αυτήν την εποχή.. Εκμεταλλευτείτε το για να βελτιώσετε σχέσεις ή να ξεκινήσετε κάτι νέο.   Ο Ήλιος από τον Καρκίνο στέλνει ευχάριστα οικονομικά μηνύματα και οι μέρες της εβδομάδας βοηθούν τους όποιους στόχους σας αλλά και σας επιτρέπουν να επιχειρήσετε εκ νέου σε μία προσπάθεια που κατά το πρόσφατο παρελθόν δεν απέδωσε.

Καρκίνος

Καρκίνος

Αντιμετωπίστε ρεαλιστικά οικογενειακά που θα προκύψουν και μην αλλάζετε πορεία εξ αιτίας τους.  Έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις έχουν οι μέρες για εσάς της  4 και 8 Ιουλίου και πρέπει να βρείτε τρόπο να μην κάνετε βουτιά ούτε να αφήσετε γεγονότα να σας επηρεάσουν από ένα σημείο και μετά. Δείτε τα θετικά της περιόδου που αφορούν επαγγελματική οικονομική και κοινωνική σας εξέλιξη και υπόσχονται μεγάλη άνοδο σε όσους ασχολούνται αποκλειστικά με αυτούς τους τομείς τώρα.   Ερμής που ανάδρομα γυρίζει στους Διδύμους και ως τις αρχές Ιουλίου θα σας επιτρέψει να κάνετε κάποιες ( μυστικές συμφωνίες- συμμαχίες ) για να καλύψετε κάθε ενδεχόμενο αλλαγής στα επαγγελματικά σας.

Λέων

Λέων

Φίλοι και καλοί όμως και διπρόσωποι θα είναι πολλοί και πάντα γύρω σας αυτόν τον καιρό.. Άλλοι για να σας στηρίξουν και άλλοι για να κερδίσουν κάτι από εσάς. Η Δουλεία θα έχει συχνά  ένταση και κάποιοι γεννημένοι 10/8ου θα έχετε εκτός από επαγγελματικά, οικογενειακά και ευαίσθητη υγεία αυτόν τον καιρό για αυτό να προστατεύετε περισσότερο τον εαυτό σας. Ερμής που ανάδρομα γυρίζει στους Διδύμους και ως τις αρχές Ιουλίου σε συνδυασμό με την παρουσία του Ήλιου στον Καρκίνο θα σας επιτρέψουν να κάνετε μία ειλικρινή ενδοσκόπηση να διορθώσετε λάθη και να διορθώσετε μία  σχέση με ένα άτομο που αδικήσατε.

Παρθένος Τις μετακινήσεις σας μα και τα λόγια σας θα πρέπει να προσέχετε τις μέρες αυτές, καθώς όπως εύκολα θα διαπιστώσετε θα είναι δύσκολη η συνεννόηση με τους γύρω σας και θα κωλυσιεργεί  εκνευριστικά κάθε σας προσπάθεια με αποτέλεσμα εύκολα να χάνετε την υπομονή σας. Ακόμα δύσκολες θα είναι οι σχέσεις σας με κοντινά συγγενικά άτομα καθώς είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε μαζί τους ακόμα και για ανόητες αιτίες.  Η έκλειψη θα φέρει σε πολλούς σύντομα μία είδηση που μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά ακόμα και αν δεν αφορά εσάς προσωπικά. Ακόμα τις μέρες αυτές μην κάνετε ανοίγματα και προστατέψτε τις συμφωνίες αλλά και τις συνεργασίες σας από κακές στιγμές.

Παρθένος

Η περίοδος μπορεί να ανεβάσει  συναισθηματικά εσάς του  3ου 10ημέρου που είστε και οι πιο τυχεροί του 7ημέρου.  Τους πολλούς κάποια δυσκολία ενός αγαπημένου ατόμου σας επηρεάζει ψυχολογικά την Παρασκευή και το Σάββατο. Όμως σε επαγγελματικό επίπεδο θα υπάρξουν λόγοι να νοιώσετε ότι τα βήματα τώρα είναι μεγάλα σίγουρα και αποδοτικά. Ακόμα και αν αυτό δεν έχει το οικονομικό αντίκρισμα στο μέγεθος που επιθυμείτε οι υποδομές που δημιουργείτε είναι σίγουρο ότι θα αρχίσουν έστω και αργά  να αποδίδουν. Ερμής που ανάδρομα γυρίζει στους Διδύμους και ως τις αρχές Ιουλίου βοηθά διορθωτικές κινήσεις και ο Ήλιος από τον Καρκίνο θα σας φέρει πιο κοντά σε ένα ισχυρό και πολύτιμο φίλο.

Ζυγός

Το 7ήμερο είναι θετικό για εσάς , βοηθά και σας δίνει την δυνατότητα να διευθετήσετε υπέρ σας εκκρεμείς υποθέσεις και να έχετε καλύτερες επαγγελματικές και οικονομικές αποδώσεις. Ο Ήλιος στο ζενίθ του αστρολογικού σας χάρτη ευνοεί φιλόδοξες προσπάθειες και δίνει προβολή αν κάτι τέτοιο επιθυμείτε.  Ερμής που ανάδρομα γυρίζει στους Διδύμους και ως τις αρχές Ιουλίου θα σας δώσει σοφά συγκρατημένο αλλά και πιστικό λόγο και θα σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε καλύτερα τις υποθέσεις σας. Όμως οι 9/10ου να είστε προσεχτικοί και ψύχραιμοι απέναντι σε ξαφνικές αλλαγές και ανατρεπτικές καταστάσεις.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Μήνας αποκαλύψεων και εντάσεων εξακολουθεί να είναι  ο Ιούνιος καθώς θα βγάλει στο φώς και συναισθήματα και σκέψεις που καιρό κρατούσατε κρυφές. Κάποιοι θα αντιδράσουν με τις αποφάσεις σας κάποιοι άλλοι θα αντιμετωπίσετε οικογενειακά θέματα. Όμως δεν είστε λίγοι εσείς που θα νοιώσετε ανακούφιση από τις εξελίξεις και θα έχετε την τύχη με το μέρος σας αυτές τα μέρες και κυρίως οι τυχεροί γεννημένοι 15,16,17/11ου. Ερμής που ανάδρομα γυρίζει στους Διδύμους και ως τις αρχές Ιουλίου θα σας κάνει λίγο μηχανορράφους σε ότι αφορά οικονομικές υποθέσεις όμως ο Ήλιος από τον Καρκίνο φέρνει λαμπρές ιδέες και ευκαιρίες ανόδου.

Τοξότης

Ο Ερμής που ανάδρομα γυρίζει στους Διδύμους και ως τις αρχές Ιουλίου  σας προτρέπει να είστε συντροφικοί και δεκτικοί απέναντι σε συντρόφους ή συνεργάτες έξυπνα επιλέγετε ν την σιγουριά και την δύναμη που σας παρέχουν ισχυρές συνεργασίες και σχέσεις. Ο Ήλιος  το Σάββατο περνά στον Καρκίνο  κάνοντάς σας για ένα μήνα  περισσότερο κτητικούς τόσο απέναντι στους ανθρώπους όσο και στο χρήμα. Άλλωστε όχι αναίτια καθώς  οικονομικά θα σας ταρακουνήσουν κάποια αναπόφευκτα και πιθανά απρόσμενα έξοδα που θα προκύψουν. Από την Παρασκευή το πιο καλό 3ήμερο της εβδομάδας για όλους.

 

 

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Οι μέρες επιβεβαιώνουν συναισθηματικά αλλά και γενικά εσάς του 3ου 10ημέρου που θα έχετε τύχη και ευκαιρίες τις μέρες αυτές. Αρκετά προβληματισμένοι πολύ του 2ου 10ημέρου  για τις εξελίξεις του αύριο παρ όλο που και  φίλοι θα είναι κοντά και οι προτάσεις πολλές συχνά θα δείχνετε ότι το μυαλό σας ταξιδεύει αλλού προβληματίζοντας με τον πεσιμισμό σας το κοντινό σας περιβάλλον. Ίσως να είναι λάθος το να περιμένετε να γίνουν ιδανικές οι συνθήκες για να κάνετε κάποιο σημαντικό βήμα. Ο Ήλιος από τον Καρκίνο θα βοηθήσει να είστε περισσότερο συντροφικοί και κατασταλαγμένοι σε αυτά που θέλετε.

Υδροχόος

Τα συναισθηματικά σας θα πάνε καλά και η καλή σας τύχη θα σας γλυτώνει από τα δύσκολα όλον αυτόν τον καιρό.  Εξαιρετική η εβδομάδα  ζητά μόνο να είστε προσεχτικοί στις μετακινήσεις σας το βράδυ της Παρασκευής . Ερμής που ανάδρομα γυρίζει στους Διδύμους και ως τις αρχές Ιουλίου βοηθά επαναπροσεγγίσεις με άτομα που απασχολούν συναισθηματικά την ζωή σας αλλά και να τα ξαναβρείτε με αγαπημένους που για κάποιο λόγο είχατε κόψει πολλές επαφές. Ο Ήλιος από τον Καρκίνο θα βοηθήσει να είστε περισσότερο αποδοτικοί επαγγελματικά και να κάνετε προόδους στην καριέρα σας.

 

Ιχθείς

Η τύχη τις μέρες αυτές αγκαλιάζει τους γεννημένους  14 και 15 Μαρτίου σε όλους τους τομείς αλλά και το πέρασμα του Ήλιου στον Καρκίνο δίνει ευχάριστες συναισθηματικές μα και επαγγελματικές εξελίξεις για εσάς. Οι παγίδες και αυτήν την εβδομάδα  έχουν οικονομικό χαρακτήρα και σε αυτό το κομμάτι πρέπει να φανείτε συνετοί αλλά όχι ακραία συντηρητικοί.  Το βράδυ της Παρασκευής μην δημιουργείτε αντιπάθειες υπερασπιζόμενοι θεωρίες που είναι τελείως αντίθετες με τα κοινά αποδεκτά και δείξτε με λόγια και πράξεις στους ανθρώπους που είναι κοντά σας ότι μπορούν να βασίζονται σε εσάς.  Τέταρτη και Πέμπτη οι πιο καλές σας ημέρες.

Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Το καλό κρασί και τα… μυστικά του
Next Βίντεο: Γεννημένος για το διαδίκτυο