Αστρολογικές προβλέψεις | 15 έως 21 Σεπτεμβρίου 2014, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Οι 3 του Απρίλη έχετε την τύχη μαζί σας αυτό το 7ήμερο που σε άλλους θα φέρει πολλά σε άλλους λίγα αλλά σε όλους κάτι… Ακόμα εσείς του Μάρτη θα κάνετε πιο σίγουρα βήματα προς ένα σημαντικό προσωπικό σας στόχο. Για τους πολλούς οι μέρες θα είναι ουδέτερες,  η Κυριακή δείχνει καλή για όλους ενώ οι 1 και 5 Απριλίου  θα εξακολουθήσουν να έχουν λόγους να είναι γενικά προσεχτικοί και έτοιμοι να αντιμετωπίσουν κάθε μορφής ανατροπή.  Όλοι αποφύγετε μία οικογενειακή ένταση νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης.

Ταύρος

Ταύρος

Από την Δευτέρα μέχρι την Κυριακή όλοι οι από 2 ως 11 Μαΐου, θα έχετε μια μέρα που η τύχη θα σας χαμογελάσει είτε συναισθηματικά είτε γενικά ενώ και οι 13 ως 19/5ου έχετε να περιμένετε κάποιο ευχάριστο μήνυμα ή μία κίνηση ενός αγαπημένου ατόμου που μπορεί να σας εκπλήξει ευχάριστα. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας και καλώς θα ασχολείσθε με τα οικονομικά σας ενώ την Τετάρτη νωρίς το απόγευμα ας προσέχετε και τα λόγια και τις μετακινήσεις σας. Το Σ/Κ ευνοεί οικογενειακές  συγκεντρώσεις.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Από την Δευτέρα η Σελήνη θα είναι στο ζώδιό σας και για όλους ξεκινά μία εβδομάδα με έντονο πρόγραμμα και καλή διάθεση. Οι εξελίξεις που αφορούν τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα προσωπικά θέματα κυρίως των γεννημένων από 9 ως 16 Ιουνίου θα είναι πιο καλές από ότι περιμένατε. Το απόγευμα τις Τετάρτης θα σας ρίξει λίγο ψυχολογικά η και θα σας δημιουργήσει  ένα απρόβλεπτο έξοδο. Από την Παρασκευή θα έχετε και τις προσκλήσεις και την διάθεση για να κάνετε μικρές ευχάριστες μετακινήσεις  συναντήσεις κλπ.

Καρκίνος

Καρκίνος

Ως το μεσημέρι της Τρίτης θα έχετε άγχος και πιθανά να κωλύσουν κάποιες υποθέσεις σας. Ακόμα θα έχετε κλειστή διάθεση και θα σας προβληματίσει αρκετά η εξέλιξη μίας κατάστασης  που δεν είναι ξεκάθαρη. Πιο έντονα δύσκολες, θα είναι οι μέρες  για τους 3/7ου που και αυτήν την εβδομάδα πρέπει να είναι γενικά και σε όλα προσεκτικοί.  Υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψετε θα σας απασχολούν πολύ  καθώς τα δείγματα ( έσοδα- έξοδα)  του μήνα δεν δείχνουν ικανοποιητικά.   Το Σ/Κ βοηθά να καταστρώσετε κυρίως οικονομικά προγράμματα.

Λέων

Λέων

Οι μέρες δίνουν δυνατότητες ανόδου, προτάσεις, κέρδη και γενικά τύχη στις επιδιώξεις των γεννημένων 5,6και 7 Αυγούστου. Η Τετάρτη είναι ανάποδη  μέρα ως το απόγευμα, για αυτό κινηθείτε σε χαλαρούς ρυθμούς στην διάρκειά της και μην αφήσετε λεπτομέρειες  να σας ρίξουν ψυχολογικά.  Οικονομικά αυτόν τον καιρό κάτι καλύτερο γίνετε για όλους. Πολύ καλό  επικοινωνιακά το από την Παρασκευή και μετά 3ήμερο. Τις μέρες αυτές οι 12 Αυγούστου να προσέχετε σε όλους τους τομείς καθώς θα μπορούσατε να βρεθείτε απέναντι σε δυσάρεστες καταστάσεις κάθε μορφής.

Παρθένος Τις μετακινήσεις σας μα και τα λόγια σας θα πρέπει να προσέχετε τις μέρες αυτές, καθώς όπως εύκολα θα διαπιστώσετε θα είναι δύσκολη η συνεννόηση με τους γύρω σας και θα κωλυσιεργεί  εκνευριστικά κάθε σας προσπάθεια με αποτέλεσμα εύκολα να χάνετε την υπομονή σας. Ακόμα δύσκολες θα είναι οι σχέσεις σας με κοντινά συγγενικά άτομα καθώς είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε μαζί τους ακόμα και για ανόητες αιτίες.  Η έκλειψη θα φέρει σε πολλούς σύντομα μία είδηση που μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά ακόμα και αν δεν αφορά εσάς προσωπικά. Ακόμα τις μέρες αυτές μην κάνετε ανοίγματα και προστατέψτε τις συμφωνίες αλλά και τις συνεργασίες σας από κακές στιγμές.

Παρθένος

Μέρα την μέρα όλο και περισσότεροι γίνεστε ξανά αισιόδοξοι καθώς η εβδομάδα που κυλά θα φέρει σε πολλούς ειδικές αιτίες χαράς και  η πολύ καλή σας διάθεση θα βοηθά ώστε να καλυτερέψουν οι σχέσεις σας αλλά και να καταφέρνετε τα πάντα με περισσότερη ευκολία. Εσείς του 2ου 10ημέρου θα έχετε ένα κέρδος και αν είστε μόνοι θα έχετε μία καλή ευκαιρία για κάτι νέο και αρκετά ενδιαφέρον.  Το Σ/Κ θα βοηθήσει για να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις τα σχέδια και τις προτεραιότητες σας.

Ζυγός

Οι μέρες δίνουν αναπτύγματα ευχάριστα νέα και τύχη κυρίως3 επαγγελματική σε εσάς του 2ου 15ημέρου του ζωδίου. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και μόνο νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης μπορεί να έχετε προστριβές ή προβλήματα με κάποιο άτομο ιδιαίτερα εσείς της 4ης και 5ηε /10ου . Η εποχή δίνει σε πολλούς Ζυγούς κρυφές αιτίες χαράς και τρόπους να ξεφεύγουν από ότι τους καταπιέζει. Από Παρασκευή και μετά το 3ήμερο θα διευκολύνει τις φιλικές σας σχέσεις και φέρνει κάποια άτομα  ειδικών γνώσεων στον κύκλο των φίλων σας.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Μία ουδέτερη εβδομάδα ξεκινά που θα σας δώσει την δυνατότητα να λύσετε προβλήματα τρίτων και να προτείνετε έξυπνες λύσεις εκεί που οι άλλοι μπλοκάρουν. Μικροενοχλήσεις από πρόσκαιρα εμπόδια και διλλήματα ως προς τον τρόπο αντιμετώπισης τους δίνουν οι μέρες μόνο στους 12/11ου Πέμπτη και Παρασκευή  θα είστε θετικοί απέναντι στους άλλους και ομαδικοί έτσι ώστε να υπάρχει καλή συνεννόηση και καλές στιγμές στις σχέσεις σας. Το Σ/Κ ανταποκριθείτε σε μία κοινωνική σας υποχρέωση.

Τοξότης

Μέρες ψυχολογικής ανόδου προτάσεων και τύχης σε όλους τους τομείς για τους 5,6 Δεκεμβρίου που μπορούν να περιμένουν κάτι πολύ καλό να τους κάτσει σε όλους τους τομείς αυτόν τον καιρό. Από το ξεκίνημα της εβδομάδας θα είστε κοινωνικοί και δεκτικοί απέναντι στα αιτήματα των άλλων και θα λύσετε τις όποιες παρεξηγήσεις. Πέμπτη και Παρασκευή είναι μέρες που πρέπει να βρείτε χρόνο για χαλάρωση ενώ έντονο και πολύ χαρούμενο θα είναι το Σ/Κ σας.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Πολύ καλή και ταξιδιάρικη διάθεση θα έχετε με το ξεκίνημα της εβδομάδας και πολλοί πιθανά να ξεκινάτε τώρα σημαντικά για την ζωή σας ανοίγματα κάθε μορφής. Οι δρόμοι είναι ανοιχτοί και η δυνατότητα να αλλάξετε προς το καλύτερο την καθημερινότητα σας, σας κάνει πολύ ευδιάθετους.  Κάποιοι μόνοι γεννημένοι 4 ως 10/1ου μπορείτε εύκολα να κάνετε γνωριμίες που να δώσουν καλά αποτελέσματα.  Το πέρασμα της Αφροδίτης  από την Παρθένο εξακολουθεί να σας ανεβάζει και να σας δίνει έστω και μία αιτία χαράς, ένα συναίσθημα ή και μία εξέλιξη που μπορεί να ηρεμίσει κάποια ανασφάλεια και ανησυχία σας.  Δύσκολα είναι μόνο νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης  για αυτό αποφύγετε κάθε κόντρα και παρεξήγηση με κοντινά σας άτομα.

Υδροχόος

Έξοδα που ή θα σας προβληματίσουν ή θα σας ρίξουν την διάθεση φέρνει μέχρι η εβδομάδα που δείχνει να σας πιέζει ο χρόνος και οι επιθυμίες σας να είναι τόσες που να είναι δύσκολο να τις καλύψετε. Για οικονομικό προγραμματισμό ούτε  λόγος να γίνετε καθώς σε αυτόν τον τομέα οι περισσότεροι έχετε θέμα κυρίως αυτόν τον καιρό.   Γύρω στις 4 μμ της Τετάρτης να είστε προσεχτικοί καθώς κάποια αιτία θα σας ρίξει ψυχολογικά ή θα σας ενοχλήσει  πρόσκαιρα. Πέμπτη βάζετε μία σειρά σε εκκρεμότητες και το Σ/Κ  με καλή και συντροφική διάθεση θα σας ξεκουράσει.

 

Ιχθείς

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας και ως την Τετάρτη τακτοποιήστε τους χώρους σας για να μπείτε επιτέλους στους ρυθμούς του φθινόπωρου.  Η Τετάρτη το απόγευμα 4 με  5μμ είναι δύσκολη και μπορεί να δώσει αιτίες ανόητων αλλά έντονων παρεξηγήσεων.  Πολύ καλές οι Πέμπτη και Παρασκευή για συναισθηματικά θέματα ενώ γενικά το 7’ημερο  θα είναι για τους πολλούς ένα ουδέτερο και χωρίς κάτι ιδιαίτερο διάστημα. Ωστόσο, η Αφροδίτη από την Παρθένο βοηθά να είναι πιο γόνιμες και ουσιαστικές οι συνεργασίες σας.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Η Ουκρανία στην κορυφή της Ατζέντας μετά τις διακοπές
Next Το είδωλο της Τέσσας Δουλκέρη και η κατασκευή της εικόνας, της Χάρις Κόντου