Αστρολογικές προβλέψεις | 14-20 Οκτωβρίου 2013,από τον Πέρρη Κρητικό

Κριός
Κριός
Ο Άρης από την Παρθένο που περνά την Τρίτη και μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου θα σας δώσει περισσότερες ευθύνες στην δουλειά αλλά και την ευκαιρία να αναδείξετε τα προσόντα σας σε περισσότερο υπεύθυνες θέσεις. Οι μέρες δίνουν ένα κέρδος είτε συναισθηματικό είτε υλικό στους 28,29/3ου και 1,2,3,/4ου . Η έκλειψη της Σελήνης τονίζει την ανάγκη να ελέγξετε τον παρορμητισμό σας και να βάλετε σε δεύτερη μοίρα κάποιες προσωπικές σας απόψεις προκειμένου να διατηρήσετε την ηρεμία και να διευκολύνετε τους στόχους μίας σημαντικής συνεργασιακής η συντροφικής προσπάθειας.
Ταύρος
Ταύρος
Ο Άρης από την Παρθένο που περνά την Τρίτη και μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου θα δώσει πνοή στην ερωτική σας ζωή. Θα φέρει ένα διεκδικητικό άτομο στην ζωή σας, εντάσεις στις σχέσεις σας με τα παιδιά σας αλλά θα σας δώσει και το απαραίτητο θάρρος για να τολμάτε και να επιχειρείτε ακόμα και δύσκολους στόχους κάθε μορφής. Η Πέμπτη θα φέρει σε πολλούς ένα απρόσμενο κέρδος . Η έκλειψη της Σελήνης σε άλλους θα φέρει ένα δυσάρεστο νέο και σε άλλους θα δώσει αιτίες να διακόψουν την επικοινωνία με ένα άτομο που μέχρι τώρα είχαν συχνή επαφή.
Δίδυμοι
Δίδυμοι
Ο Άρης από την Παρθένο που περνά την Τρίτη και μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου θα δώσει νευρικότητα στους οικογενειακούς σας χώρους, παρεμβολές τρίτων σε προσωπικά σας θέματα αλλά και άτομα που με την εριστική συμπεριφορά τους θα αγγίζουν τα όρια της υπομονής σας. Ωστόσο μία από τις μέρες αυτές οι από 12 ως και 18 Ιουνίου θα πάρετε μία ευχάριστη είδηση ή θα έχετε μία καλή συναισθηματική εξέλιξη. Η έκλειψη της Σελήνης θα σας βοηθήσει να δείτε καθαρά τους ρόλους που παίζει ένα άτομο στην ζωή σας και να κάνετε ένα τεστ που θα σας σιγουρέψει για τα συναισθήματα ενός ατόμου.
Καρκίνος
Καρκίνος
Ο Άρης από την Παρθένο που περνά την Τρίτη και μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου θα σας φορτώσει υποχρεώσεις και θα ροκανίσει ακόμα και τον ελάχιστο χρόνο που έχετε για ξεκούραση προκειμένου να προλαβαίνετε τις ολοένα και αυξανόμενες υποχρεώσεις σας. Οι μέρες αυτές δίνουν τύχη σε όλους τους τομείς στους γεννημένους 12 Ιουλίου και η Πέμπτη θα δώσει σε πολλούς μία ευκαιρία διάκρισης μία σημαντική επαφή ή ένα κέρδος. Η έκλειψη της Σελήνης θα αναγκάσει πολλούς να ασχοληθούν με ένα οικογενειακό πρόβλημα και ίσως να αλλάξουν αναγκαστικά το πρόγραμμα τους για αυτό.
Λέων
Λέων
Ο Άρης από την Παρθένο που περνά την Τρίτη και μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου σας φέρει κατ αρχάς έξοδα και λάθη που κοστίζουν αλλά στο κατόπιν θα σας κάνει περισσότερο προσεχτικούς ως και συντηρητικούς στην διαχείριση , όπως και αρκετά σκληρούς κυνηγούς του χρήματος. Οι μέρες αυτές θα δώσουν μία συναισθηματική νίκη στους από 31/7ου ως και 6/8ου χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι4/8ου θα ξεφύγουν από τα πιεστικά τους προβλήματα. Η έκλειψη της Σελήνης του Σαββάτου θα σας δείξει με σκληρό τρόπο το ανεφάρμοστο μίας άποψης, μίας ιδέας ή μίας προσδοκίας σας.
Παρθένος
Παρθένος
Ο Άρης από το δικό σας ζώδιο που περνά την Τρίτη και μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου σας κάνει περισσότερο μαχητικούς διεκδικητές των συμφερόντων σας αλλά και αρκετά εγωιστές. Ο Άρης από αυτή την θέση είναι δύναμη που αν την διοχετεύσετε σωστά θα έχετε την πυγμή και την ενέργεια να κάνετε μεγάλα βήματα αν όμως την ενέργεια την κάνετε επιθετικότητα και εγωισμό αυτό το διάστημα θα σας κάνει εριστικούς , ακόμα και αντιπαθείς στους γύρο σας. Η έκλειψη της Σελήνης δεν σας επιτρέπει να ακούσετε την άλλη άποψη από ένα θετικό άτομο του φιλικού σας χώρου που ίσως και να αποτελεί την λύση ενός σημαντικού σας προβλήματος.
Ζυγός
Ζυγός
Ο Άρης από την Παρθένο που περνά την Τρίτη και μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου θα σας φέρει μία εσωτερική ανησυχία σε σχέση με την εξέλιξη μίας σχέσης η συνεργασίας σας Όμως οι μέρες βοηθούν τις διαπραγματευτικές σας ικανότητες και κάνουν ευέλικτο και πειστικό τον λόγο των γεννημένων το 1ο 7ήμερο του Οκτώβρη. Η έκλειψη της Σελήνης σας αναγκάζει να διαχωρίσετε τα συναισθήματα , τις συγγένειες κλπ με τα συμφέροντα στις συνεργασίες σας και να οριοθετήσετε έστω και δύσκολα ρόλους απαιτήσεις δικαιώματα και υποχρεώσεις.
Σκορπιός
Σκορπιός
Ο Άρης από την Παρθένο που περνά την Τρίτη και μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου δημιουργεί την ανάγκη να αυξήσετε τις κοινωνικές σας επαφές με άτομα που σας συνδέουν επαγγελματικές σχέσεις και συμφέροντα προκειμένου να προωθήσετε ένα σας εγχείρημα. Οι 8,9,10,11/11ου θα καταφέρετε πολλά σε σχέση με τα επαγγελματικά σας και οι 12/11ου θα έχετε τύχη σε όλους τους τομείς τις μέρες αυτές. Η έκλειψη της Σελήνης θα σας βγάλει ένα εμπόδιο στην δουλειά ή θα μπλοκάρει για τεχνικούς ή και νομικούς λόγους μία σας προσπάθεια που τελικά θα καταφέρετε να προσπεράσετε.
Τοξότης
Τοξότης
Ο Άρης από την Παρθένο που περνά την Τρίτη και μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου θα σας δώσει πρόσθετες αρμοδιότητες μα και ευθύνες που μπορούν να αναδείξουν ταλέντα σας και να βοηθήσουν την επαγγελματική σας θέση. Όμως θα μπορούσε να φέρει και στο φώς μία κρυφή σας φιλοδοξία και να σας οδηγήσει να κάνετε και κάποιες παρατραβηγμένες κινήσεις εντυπωσιασμού. Οι μέρες θα δώσουν μία συναισθηματική επιβεβαίωση, μία καλή συναισθηματική εξέλιξη ή και ένα κέρδος στους από 29/11ου ως και 6/12ου . Η έκλειψη της Σελήνης σας τονίζει να μην εκμυστηρεύεστε τα προσωπικά σας θέματα γιατί μπορεί κάποιο δικό σας άτομο φίλος ή και συγγενής από ανοησία ή και από ζήλια να σας εκθέσει.
Αιγώκερος
Αιγόκερως
Ο Άρης από την Παρθένο που περνά την Τρίτη και μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου είναι ότι καλύτερο μπορούσε να συμβεί για εσάς καθώς σας βγάζει από μία περίοδο αδράνειας και σας κάνει περισσότερο πρακτικούς από θεωρητικούς με αποτέλεσμα σχέδια σας να μπαίνουν σε εφαρμογή και να μην μένουν πια μόνο σχέδια και λόγια. Η έκλειψη της Σελήνης μπορεί να φέρει σε πολλούς οικογενειακά προβλήματα ή και προβληματισμούς σε σχέση με την εξέλιξη ενός θέματος που αφορά έναν πρώτου βαθμού συγγενή είτε δικό σας είτε του – της συντρόφου σας. Οι 31/12ου και 1η /1ου να είστε γενικά προσεχτικοί.
Υδροχόος
Υδροχόος
Ο Άρης από την Παρθένο που περνά την Τρίτη και μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου δημιουργεί ένα έντονο παρασκήνιο που περιλαμβάνει πολλές συζητήσεις, σχόλια, πληροφορίες και σας δημιουργεί αυξημένη ένταση και ανασφάλεια. Όμως οι 10ως 16 Φεβρουαρίου θα έχετε τις μέρες αυτές και έξυπνες ιδέες και μία έστω σημαντική συνάντηση με κάποιο άτομο που μπορεί να προωθήσει τα σχέδιά σας ή να σας βοηθήσει να λύσετε ένα σας πρόβλημα. Προβλήματα μπορεί να φέρει στους 31/1ου η συμπεριφορά ενός ατόμου του κοντινού τους – συγγενικού τους περιβάλλοντος. Η έκλειψη της Σελήνης μπλοκάρει με αιτίες κάποιο σας σχέδιο αλλά αυτό γρήγορα θα σας βγει τελικά σε καλό.
Ιχθείς
Ιχθείς
Ο Άρης από την Παρθένο που περνά την Τρίτη και μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου θα δώσει μία αυξημένη νευρικότητα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας καθώς εύκολα θα νοιώθετε τις οι όποιες προτάσεις ή παραινέσεις των άλλων σας κινήσεις επιβολής και αυτό είναι λάθος. Αν δεν αφήσετε τον εγωισμό να σας νικήσει μπορείτε μέσα από συνεργασίες να αποκτήσετε και βραχυπρόθεσμα μα κυρίως μακροπρόθεσμα οφέλη. Προσέξτε την σκληρότητα του λόγου σας και εκμεταλλευτείτε οι γεννημένοι 10,11 Μαρτίου την μοναδική τύχη που θα έχετε σε όλους τους τομείς αυτόν τον καιρό.

 

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Σκιτσάροντας την θεωρία των άκρων
Next Από την ανεργία ξύγκι, του Μιχάλη Παπαμιχαήλ