Αστρολογικές προβλέψεις | 14 έως 20 Ιουλίου 2014, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Το πέρασμα του Δία στον Λέοντα από αυτήν την εβδομάδα και για έναν χρόνο θα δώσει μία περίοδο εύνοιας και δημιουργικής γονιμότητας (με όλες τις έννοιες του όρου)  στους Κριούς και πρώτους ευνοημένους εσάς της πρώτης ημέρας του ζωδίου για αυτήν την εβδομάδα. Η Αφροδίτη περνώντας στον Καρκίνο και μέχρι τις 11 του Αυγούστου θα βελτιώσει  τις σχέσεις σας με τα άτομα του συγγενικού σας χώρου αλλά θα δώσει και κάποιες αλλαγές που θα ομορφύνουν τους χώρους του σπιτιού σας.

Ταύρος

Ταύρος

Το πέρασμα του Δία στον Λέοντα από αυτήν την εβδομάδα και για έναν χρόνο θα δώσει μία περίοδο εύνοιας σε ότι αφορά ένα οικογενειακό – οικονομικό ίσως και κληρονομικό ζήτημα που θα σας κάνει να νοιώθετε περισσότερη οικονομική κυρίως σιγουριά.  Η Αφροδίτη περνώντας στον Καρκίνο και μέχρι τις 11 του Αυγούστου θα δώσει μία περίοδο πολλών και γενικά ευχάριστων μετακινήσεων αλλά παράλληλα θα βελτιώσει τις διαπραγματευτικές σας ικανότητες όπως και τις σχέσεις σας με αδέρφια και συγγενείς β βαθμού.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Το πέρασμα του Δία στον Λέοντα από αυτήν την εβδομάδα και για έναν χρόνο θα δώσει μία περίοδο που θα σας οδηγήσει στο κλείσιμο μίας σημαντικής υπογραφής – συμφωνίας από την οποία πολλοί μπορούν να εξαρτούν και να περιμένουν πολλά. Η Αφροδίτη περνώντας στον Καρκίνο και μέχρι τις 11 του Αυγούστου θα σας δώσει περισσότερη εύνοια στα επαγγελματικά και τα οικονομικά και με κάθε τρόπο ότι χρειάζεστε για τις καλοκαιρινές σας αποδράσεις.

Καρκίνος

Καρκίνος

Το πέρασμα του Δία στον Λέοντα από αυτήν την εβδομάδα και για έναν χρόνο θα δώσει μία περίοδο εύνοιας σε οικονομικά θέματα και την ανάγκη να κεφαλαιοποιήσετε σε κάτι σταθερό και σίγουρο μία προσπάθεια. Η Αφροδίτη περνώντας στο δικό σας ζώδιο και μέχρι τις 11 του Αυγούστου θα βελτιώσει την εικόνα την διάθεσή μα και την ερωτική σας ζωή. Αν είστε μονοί –  μόνες αυτό το διάστημα μπορείτε να περιμένετε μία ευκαιρία για κάτι καλό σε αυτό το διάστημα.

Λέων

Λέων

Το πέρασμα του Δία στο ζώδιό σας  από αυτήν την εβδομάδα και για έναν χρόνο θα δώσει μία περίοδο που θα σας βοηθήσει σταδιακά όλους να ξανακερδίσετε χαμένο έδαφος και να κυνηγήσετε πιο φιλόδοξα σχέδια. Πρώτοι ευνοημένοι εσείς της πρώτης μέρας του ζωδίου αυτήν την εβδομάδα που μπορείτε να περιμένετε ένα κέρδος , μία πρόταση ή ένα απόκτημα. Η Αφροδίτη περνώντας στον Καρκίνο και μέχρι τις 11 του Αυγούστου θα σας δώσει περισσότερη  ηρεμία καθώς θα υπάρξουν αιτίες να φύγουν σιγά σιγά οι όποιες ανασφάλειες σας ταλαιπωρούσαν.

Παρθένος Τις μετακινήσεις σας μα και τα λόγια σας θα πρέπει να προσέχετε τις μέρες αυτές, καθώς όπως εύκολα θα διαπιστώσετε θα είναι δύσκολη η συνεννόηση με τους γύρω σας και θα κωλυσιεργεί  εκνευριστικά κάθε σας προσπάθεια με αποτέλεσμα εύκολα να χάνετε την υπομονή σας. Ακόμα δύσκολες θα είναι οι σχέσεις σας με κοντινά συγγενικά άτομα καθώς είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε μαζί τους ακόμα και για ανόητες αιτίες.  Η έκλειψη θα φέρει σε πολλούς σύντομα μία είδηση που μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά ακόμα και αν δεν αφορά εσάς προσωπικά. Ακόμα τις μέρες αυτές μην κάνετε ανοίγματα και προστατέψτε τις συμφωνίες αλλά και τις συνεργασίες σας από κακές στιγμές.

Παρθένος

Το πέρασμα του Δία στον Λέοντα από αυτήν την εβδομάδα και για έναν χρόνο θα δώσει μία περίοδο ηρεμίας που θα σας βοηθήσει να ανασυνταχθείτε και να δυναμώσετε ψυχολογικά αλλά και να ανασυντάξετε τα σχέδια τις προτεραιότητες και να ξεχωρίσετε τα πραγματικά σημαντικά από τα ασήμαντα. Η Αφροδίτη περνώντας στον Καρκίνο  και μέχρι τις 11 του Αυγούστου θα βελτιώσει την εικόνα σας μα και τις φιλικές σας σχέσεις θα φέρει περισσότερο κοντά σας κάποια άτομα και πιθανά θα γεννήσει μία νέα και ισχυρή φιλία.

Ζυγός

Το πέρασμα του Δία στον Λέοντα από αυτήν την εβδομάδα και για έναν χρόνο θα δώσει μία περίοδο μεγάλης κοινωνικότητας. Θ α σας περάσει σε ένα νέο κύκλο ατόμων που θα μπορούσαν να σας δώσουν ξεχωριστή θέση ανάμεσά τους και θα σας κάνει φίλους με κάποιο ή κάποια ισχυρά άτομα που θα μπορούσατε να βασιστείτε στην στήριξή τους. Η Αφροδίτη περνώντας στον Καρκίνο  και μέχρι τις 11 του Αυγούστου θα βελτιώσει την κοινωνική σας θέση μα και τα επαγγελματικά και οικονομικά σας ενώ θα σας προτρέψει και σε κάποιες αγορές που βελτιώνουν το image σας

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Το πέρασμα του Δία στον Λέοντα από αυτήν την εβδομάδα και για έναν χρόνο θα σας δώσει ένα κοινωνικό ανέβασμα , μία ευκαιρία προβολής που θα έχει αντίκτυπο τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά σας ή θα είναι αποτέλεσμα μίας επαγγελματικής σας ανάπτυξης. Η Αφροδίτη περνώντας στον Καρκίνο  και μέχρι τις 11 του Αυγούστου θα κάνει πιο εύκολες τις σχέσεις σας με άτομα ειδικών γνώσεων  θα βοηθά σε θέματα σπουδών στα ταξίδια σας αλλά και θα σας φέρει σε επαφή με άτομα που μπορούν να σας γοητέψουν όχι μόνο από την εμφάνιση αλλά και από τις γνώσεις τους.

Τοξότης

Το πέρασμα του Δία στον Λέοντα από αυτήν την εβδομάδα και για έναν χρόνο θα δώσει ένα μεγάλο άνοιγμα στην ζωή σας . Μία επέκταση ανάλογη με την ηλικιακή εποχή του κάθε ενός και τα αιτήματά του . πχ σπουδαστική επιτυχία στους νέους πτυχιακή κατοχύρωση στους επόμενους  ειδικές γνώσεις σε όλους ταξίδια και πολύ μεγάλη εύνοια σε θέματα νομικά , τραπεζικά κλπ διεκδικήσεις. Η Αφροδίτη περνώντας στον Καρκίνο  και μέχρι τις 11 του Αυγούστου θα σας κάνει περισσότερο κτητικούς τόσο στο χρήμα όσο και στον έρωτα και θα βοηθά κέρδη που δεν φαίνονται ( δεν δηλώνονται) …

 

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Το πέρασμα του Δία στον Λέοντα από αυτήν την εβδομάδα και για έναν χρόνο θα σας δώσει την δυνατότητα να διευθετήσετε με θετικό για εσάς αποτέλεσμα  κληρονομικά θέματα και γενικά οικονομικά ζητήματα που για κάποιο λόγο θέλουν ξεκαθάρισμα. Η Αφροδίτη περνώντας στον Καρκίνο  και μέχρι τις 11 του Αυγούστου σας κάνει περισσότερο συντροφικούς, θα βελτιώσει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ζεστάνει τις μόνιμες σχέσεις σας γάμους κλπ και θα σας βοηθήσει από κοινού με τους συντρόφους σας να αποφασίσετε και να κάνετε κάποια βήματα εξέλιξης.

Υδροχόος

 

Το πέρασμα του Δία στον Λέοντα από αυτήν την εβδομάδα και για έναν χρόνο θα δώσει μία περίοδο ηρεμίας στις σημαντικές για εσάς σχέσεις και συνεργασίες ενώ θα μπορούσε να προσφέρει και σε πολλούς μία λύση από κάποια αδιέξοδα μέσα από μία συνεργασιακή ή προσωπική πρόταση που μπορεί να έρθει ακόμα και από ένα άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος. Η Αφροδίτη περνώντας στον Καρκίνο  και μέχρι τις 11 του Αυγούστου θα βελτιώσει την φυσική σας κατάσταση θα κάνει πιο ευχάριστο το επαγγελματικό σας περιβάλλον και θα σας δώσει μία καλύτερη οικονομική  ρευστότητα.

 

Ιχθείς

Το πέρασμα του Δία στον Λέοντα από αυτήν την εβδομάδα και για έναν χρόνο θα δώσει μία περίοδο επαγγελματικής ανόδου που αν την εκμεταλλευτείτε σωστά θα μπορούσατε να κάνετε ένα μικρό θαύμα με άμεση θετική απόκριση και στα οικονομικά σας. Η Αφροδίτη περνώντας στον Καρκίνο  και μέχρι τις 11 του Αυγούστου θα βελτιώσει την ερωτική σας ζωή θα δώσει ικανοποίηση στους μεγαλύτερους από τα παιδιά τους θα δώσει ταίρια και συναισθηματικές ευκαιρίες στους μόνους – μόνες.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Μουσική: Νέο τραγούδι από τον John Legend
Next Στο Greek@Sheraton με τον Μάρκο Τζαμάλη, συνέντευξη στην Κατερίνα Σταματελοπούλου