Αστρολογικές προβλέψεις |14 έως 20 Απριλίου 2014, από τον Πέρρη Κρητικό

Greg Sweetman@flickr.com

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

 

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Η Σεληνιακή έκλειψη της Τρίτης θα σας κάνει ακόμα πιο παρορμητικούς και θα σας είναι δύσκολο να κρύψετε συμπάθειες , αντιπάθειες και συναισθήματα ακόμα και αν οι συνθήκες απαιτούν να είστε περισσότερο διπλωματικοί. Τα προγράμματα  που τρέχετε απαιτούν  από εσάς να είστε σε μόνιμη κίνηση για να προλάβετε τους χρόνους ολοκλήρωσής τους και οι περισσότεροι θα καταφέρετε να κάνετε Ανάσταση ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα του τόσου τρεξίματός σας.

Ταύρος

Ταύρος

Η Σεληνιακή έκλειψη της Τρίτης θα σας κάνει λίγο περισσότερο απόμακρους και αποστασιοποιημένους από  όσα προτάσσουν σαν συνεπάγωγα  οι μέρες της μεγάλης εβδομάδας. Η πρώτη σας ανάγκη είναι να ξεκουραστείτε και οι μέρες θα σας δώσουν από τα μισά της εβδομάδας και μετά την ευκαιρία να χαλαρώσετε. Ωστόσο μέχρι και το Σάββατο συχνά πικρές νοσταλγικές σκέψεις θα σας ρίχνουν ψυχολογικά.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Η Σεληνιακή έκλειψη της Τρίτης θα σας φέρει έξοδα και πιθανά κάποιες διαφωνίες με τους ανθρώπους που συντροφεύεστε και που δεν θα δέχονται  ούτε τις απόψεις σας ούτε να ακολουθήσουν τις προτάσεις σας . Όμως από την Παρασκευή έχετε μία ευχάριστη είτε οικονομική είτε συναισθηματική απολαβή που θα σας ανανεώσει ψυχολογικά. Οι μέρες έχουν αυξημένη κοινωνικότητα και οι περισσότεροι θα βρεθείτε καλεσμένοι σε χώρους φίλων τις μέρες του Πάσχα.

Καρκίνος

Καρκίνος

Η Σεληνιακή έκλειψη της Τρίτης θα σας αναγκάσει να ασχοληθείτε περισσότερο με ένα οικογενειακό θέμα που θα μπορούσε να αφορά και τους γονείς σας. Μικρές μετακινήσεις θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά και από τα μέσα της εβδομάδας θα έχετε περισσότερη διάθεση να ασχοληθείτε με τον σχεδιασμό αυριανών σας κινήσεων καθώς τα επαγγελματικά σας που θα ξεμπλοκάρουν αυτόν τον μήνα θα σας επιτρέψουν να κάνετε κάποια σημαντική κίνηση μετά το Πάσχα.

Λέων

Λέων

Η Σεληνιακή έκλειψη της Τρίτης θα σας οδηγήσει σε ρεαλιστικά συμπεράσματα που ακόμα και αν δεν σας χαροποιούν ιδιαίτερα, μπορούν να σας προστατέψουν από λανθασμένες κινήσεις.  Η τάση σας είναι να απελευθερωθείτε από καταστάσεις που σας καταπίεζαν και θα κάνετε κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση. Προσέξτε την σκληρότητα του λόγου σας γιατί γεννά αντιπάθειες κάτι που τελικά δεν σας συμφέρει σε αυτήν την φάση της ζωής σας.

Παρθένος Τις μετακινήσεις σας μα και τα λόγια σας θα πρέπει να προσέχετε τις μέρες αυτές, καθώς όπως εύκολα θα διαπιστώσετε θα είναι δύσκολη η συνεννόηση με τους γύρω σας και θα κωλυσιεργεί  εκνευριστικά κάθε σας προσπάθεια με αποτέλεσμα εύκολα να χάνετε την υπομονή σας. Ακόμα δύσκολες θα είναι οι σχέσεις σας με κοντινά συγγενικά άτομα καθώς είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε μαζί τους ακόμα και για ανόητες αιτίες.  Η έκλειψη θα φέρει σε πολλούς σύντομα μία είδηση που μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά ακόμα και αν δεν αφορά εσάς προσωπικά. Ακόμα τις μέρες αυτές μην κάνετε ανοίγματα και προστατέψτε τις συμφωνίες αλλά και τις συνεργασίες σας από κακές στιγμές.

Παρθένος

Η Σεληνιακή έκλειψη της Τρίτης θα σας σπρώξει σε υπερβολές πιθανά και σε σπατάλες, προκειμένου να κερδίσετε εντυπώσεις και συμπάθειες. Όμως πίσω από αυτό θα είστε καχύποπτοι απέναντι στους γύρω σας κτητικοί και απαιτητικοί,  με αποτέλεσμα να τους κουράσετε. Πολύ πιο θετικό το Σ/Κ του Πάσχα  που θα σας βοηθήσει να δείτε πιο ρεαλιστικά τις καταστάσεις και να λειτουργήσετε περισσότερο ομαδικά και συντροφικά.

Ζυγός

Η Σεληνιακή έκλειψη της Τρίτης θα σας σπρώξει σε υπερβολές πιθανά και σε σπατάλες προκειμένου να κερδίσετε εντυπώσεις και συμπάθειες. Όμως πίσω από αυτό θα είστε καχύποπτοι απέναντι στους γύρω σας κτητικοί και απαιτητικοί  με αποτέλεσμα να κουράσετε τους γύρω σας. Πολύ πιο θετικό το Σ/Κ του Πάσχα  που θα σας βοηθήσει να δείτε πιο ρεαλιστικά τις καταστάσεις και να λειτουργήσετε περισσότερο ομαδικά και συντροφικά.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Η Σεληνιακή έκλειψη της Τρίτης θα σας  αγχώσει  πρόσκαιρα και αυτό από αιτίες που αφορούν τρίτους και όχι εσάς.  Εξαιρετική κατά τα λοιπά η Μεγάλη εβδομάδα δίνει χαρές σε πολλούς και ευκαιρίες για συναισθηματικά αλλά και υλικά κέρδη στους από  9 έως και 19 Νοεμβρίου ενώ κάποιοι θα συναντήσετε άτομα που μπορούν να προωθήσουν τα συμφέροντα σας και άτομα που μπορούν να μεσολαβήσουν υπέρ σας ώστε να έχει θετική κατάληξη μία σημαντική ιδέα, υπόθεση ή πρόταση.

Τοξότης

Η Σεληνιακή έκλειψη της Τρίτης θα σας  ανεβάσει ψυχολογικά καθώς θα επιβεβαιώσει κάποιες σκέψεις ή απόψεις σας σε σχέση με μία εξέλιξη ή την κρίση που είχατε δηλώσει για ένα θέμα και κάποιοι σας αμφισβήτησαν πρόσφατα. Εξαιρετική από κάθε άποψη η μεγάλη εβδομάδα καθώς  τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά σας τα πράγματα θα πάνε περισσότερο από καλά ειδικά από την Πέμπτη και μετά Παρασκευή και Σάββατο θα είστε  η ψυχή της παρέας.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Η Σεληνιακή έκλειψη της Τρίτης θα κάνει πιο έντονα τα θέματα που υποβόσκουν και σας προβληματίζουν καιρό.  Ο οικογενειακός χώρος θα εξακολουθήσει να βγάζει σε πολλούς προβλήματα και κάποιοι θα θέλετε πώς και τι να ξεφύγετε τις μέρες αυτές για αυτό θα είστε ανοιχτοί στις προτάσεις και με τις βαλίτσες έτοιμες ακόμα και για ολιγοήμερα ταξίδια Συναισθηματικά το θετικό κλίμα που έχει αναπτυχθεί από την κατανόηση που δείχνετε στα αιτήματα των συντρόφων σας  συνεχίζει και βοηθά να περάσετε πολύ καλά το Πάσχα.

Υδροχόος

Η Σεληνιακή έκλειψη της Τρίτης θα σας  φέρει μικρό αναστατώσεις σε ότι αφορά τα προγράμματα που πιθανά άλλοι καθορίζουν για εσάς τις μέρες αυτές.  Ήλιος και Ερμής βοηθούν  τις μετακινήσεις και τις συναντήσεις σας. Ενώ τις μέρες αυτές πολλοί θα πάρετε ένα δώρο που θα σας ενθουσιάσει ή θα σας συγκινήσει. Κοινωνικοί θα είστε από την Πέμπτη και μετά και χωρίς ιδιαίτερα θέματα δείχνει να εξελίσσετε το Σ/Κ σας.

 

Ιχθείς

Η Σεληνιακή έκλειψη της Τρίτης θα σας  φέρει  περισσότερο άγχος σε σχέση με την πίεση του χρόνου και τις δουλειές που πρέπει να ετοιμάσετε ώστε να ξεφύγετε νωρίς αυτήν την εβδομάδα. Οι πιο πολλοί θα τα πάτε θαυμάσια και οι από 28/2ου ως και 9 Μαρτίου έχετε να περιμένετε μέσα στην εβδομάδα και ένα συναισθηματικό ή και υλικό κέρδος που θα σας ανανεώσει ψυχολογικά. Και μόνο η παρουσία της Αφροδίτης στo ζώδιό σας φτάνει για να βλέπετε πιο αισιόδοξα το αύριο.

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Startups: Πως να βγάλετε… λεφτά
Next Εμείς (και) οι άλλοι της Ελλάδας, της Χριστίνας Καλογεροπούλου