Αστρολογικές προβλέψεις | 13 έως 19 Οκτωβρίου 2014, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Οι μέρες που ακολουθούν αποκτούν νόημα και μεταφέρουν ένα αισιόδοξο κλίμα, μία ευκαιρία, ένα άνοιγμα, πρόταση ή κέρδος, στην ζωή των τυχερών γεννημένων 8/Απριλίου. Όλοι σε μία αρκετά καλή εβδομάδα μπορείτε να κάνετε μικρά βήματα προόδου και οι καλές όψεις της Αφροδίτης με Δία και Ερμή θα βοηθήσουν να έχετε πιο αρμονικές σχέσεις και συνεργασίες. Πιο καλές για όλους η Παρασκευή και το Σάββατο που θα σας δώσουν χρόνο να ασχοληθείτε  με ότι σας ανεβάζει. σας.

Ταύρος

Ταύρος

Κάποιο χειροπιαστό κέρδος ή μία καθαρή και φιλόδοξη πρόταση με καλές προοπτικές θα έχουν πολλοί από εσάς τις μέρες αυτές καθώς  οι καλές όψεις της Αφροδίτης με Δία και Ερμή θα βοηθήσουν προς αυτήν την κατεύθυνση και θα βελτιώσουν το κλίμα στους επαγγελματικούς σας χώρους. Με εξαίρεση τους πιεσμένους Ταύρους της 13ης/5ου οι υπόλοιποι θα έχετε μία αποδοτική εβδομάδα που θα μπορούσε να σας φέρει και καλύτερα έσοδα αν κάνετε ελεύθερο επάγγελμα. Η Κυριακή δείχνει πολύ θετική συναισθηματικά για εσάς του Απρίλη.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Οι καλές όψεις της Αφροδίτης απ τον Ζυγό με Δία και Ερμή θα δώσουν αιτίες ψυχολογικής ανόδου και συναισθηματικής  χαράς στους γεννημένους 8 έως και 16/6ου αλλά και σε όλους η θετική αυτή εβδομάδα  ανοίγει ένα παράθυρο στο φώς και δείχνει μία έξοδο διαφυγής από όσα στριμώχνουν κυρίως επαγγελματικά πολλούς από εσάς. Εσείς του 3ου 10ημέρου θα έχετε την δυνατότητα να τα ξαναπείτε με άτομα του χθες και να νοιώσετε ικανοποίηση μέσα από μίας μορφής δικαίωσης από τις εξελίξεις.

Καρκίνος

Καρκίνος

Από την Τρίτη μέχρι την Πέμπτη που είναι οι πιο καλές μέρες για όλους, θα βρείτε χρόνο για  να καλύψετε συναισθηματικές ή άλλες σας ανάγκες και να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας. Οι καλές όψεις της Αφροδίτης απ τον Ζυγό με Δία και Ερμή θα κάνουν ευχάριστο το κλίμα στον οικογενειακό σας χώρο και πιθανά θα σας φέρουν ευχάριστες επισκέψεις. Ακόμα τις μέρες αυτές για πολλούς θα υπάρξει μία αιτία που σας ηρεμεί σε σχέση με τις οικονομικές σας ανασφάλειες.

Λέων

Λέων

Οι καλές όψεις της Αφροδίτης απ τον Ζυγό με Δία και Ερμή θα βοηθήσουν την εβδομάδα αυτή τις επικοινωνίες και τις συναντήσεις σας. Τους Λέοντες της 10ης του Αυγούστου η εβδομάδα φέρνει απέναντι σε μία ευκαιρία  και δίνει μία απρόσμενη ευχάριστη έκπληξη, είδηση, γνωριμία και γενικά τύχη.  Από το μεσημέρι της Πέμπτης ξεκινά το ευνοϊκότερο διάστημα του 7ημέρου για όλους και για ότι σχεδιάζετε. Μόνο οι 15/8ου πρέπει να είστε πολλοί προσεχτικοί σε όλους τους τομείς τις μέρες αυτές.

Παρθένος

Πολύ καλές για τα οικονομικά σας κυρίως είναι οι μέρες που ακολουθούν καθώς οι καλές όψεις της Αφροδίτης με Δία και Ερμή θα βοηθήσουν  αυτόν τον τομέα αλλά και θα δώσουν σε κάποιους την δυνατότητα να έχουν ένα μικρό απόκτημα, ή να πάρουν ένα δώρο. Οι 14,15,16/9 να προσέχετε ενδοοικογενειακές εντάσεις αλλά και πού ανοίγετε την πόρτα σας τις μέρες αυτές. Αυξημένη κοινωνικότητα ως και την ενδοσκοπικές τάσεις ως το Σάββατο και πολύ καλή για όλους η Κυριακή 19 του μήνα.

Ζυγός

Οι καλές όψεις της Αφροδίτης με Δία και Ερμή  από το δικό σας ζώδιο θα δώσουν εξαιρετικές μέρες κυρίως σε εσάς του β 15ημέρου που μπορείτε να βρεθείτε κερδισμένοι τόσο σε συναισθηματικά όσο και σε οικονομικά θέματα. Η Αφροδίτη θα φέρει μία μικρή συναισθηματική άνοιξη στην ζωή των γεννημένων 11ως18/10 μέχρι την Κυριακή αλλά και την δυνατότητα να κάνετε βελτιωτικές κινήσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Για αυτό είναι πολλοί οι Ζυγοί  που θα νοιώσουν  τις μέρες αυτές ότι κάποιος τους νοιάζεται στα αλήθεια.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Μέχρι και το πρωινό της Πέμπτης θα έχετε και καλή διάθεση και θα ξεπερνάτε εύκολα σχετικά τα όποια δύσκολα παρουσιάζει η καθημερινότητά σας. Οι καλές όψεις της Αφροδίτης με Δία και Ερμή  βοηθούν μυστικές υποθέσεις κρυφές σχέσεις και μεταφέρουν μηνύματα που ηρεμούν κάποιες εσωτερικές σας ανησυχίες. Ωστόσο εξακολουθείτε να  έχετε, οι πιο πολλοί τουλάχιστον, κλειστή διάθεση και την ανάγκη να απομακρυνθείτε για λίγο από τον κόσμο. Πιέσεις και εμπόδια θα έχουν τις μέρες αυτές οι 14 και πρωί 15 /11ου.

Τοξότης

Η τύχη τις μέρες αυτές αγκαλιάζει την ζωή των γεννημένων 9,10και 11/12 σε όλους τους τομείς. Οι καλές όψεις της Αφροδίτης με Δία και Ερμή   θα φέρουν ευχάριστες προσκλήσεις και συναντήσεις με καλούς φίλους. Κάποιοι θα βρεθείτε σε νέες παρέες με πολύ ενδιαφέροντα άτομα. Όλα θα είναι ακόμα πιο καλά  για σας από την Πέμπτη το απόγευμα και μετά που θα περάσει η Σελήνη στον Λέοντα και θα εκτοξεύσει την διάθεσή σας καθώς θα έχετε τελειώσει με τις όποιες δεσμευτικές σας υποχρεώσεις και να μπορέσετε να ασχοληθείτε με αυτά που πραγματικά σας ευχαριστούν.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Με εξαίρεση τους πιεσμένους της 1ης Ιανουαρίου που εξακολουθούν να βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα, για τους πολλούς οι θετικές μέρες που ακολουθούν και οι καλές όψεις της Αφροδίτης με Δία και Ερμή  μπορούν να φέρουν πολύ καλές επαγγελματικές και οικονομικές αποδώσεις. Σε κάποιους θα δοθεί η ευκαιρία να προβάλετε μία δημιουργία σας  ή να προβληθείτε οι ίδιοι. Φροντίστε να αφιερώσετε χρόνο και  να είστε συνεργάσιμοι και θετικοί απέναντι στα αιτήματα των συντρόφων σας. Απολαύστε μία πολύ καλή για όλους Κυριακή.

Υδροχόος

Οι καλές όψεις της Αφροδίτης με Δία και Ερμή  από τον Ζυγό, όχι μόνο θα προσθέσει γοητεία στην γοητεία σας αλλά και θα δώσει ταίρι στους μόνους και τις μόνες του 2ου 15ημέρου η και άλλες χαρές συναισθηματικές ευχάριστα μηνύματα ακόμα και από άτομα που έρχονται ή ζουν μακριά.  Οι μέρες ‘ως την Πέμπτη βοηθούν να κλείσετε εκκρεμότητες κάθε μορφής και από την Παρασκευή ευνοούν τις συντροφικές σας σχέσεις. Πιέσεις και αυξημένες επαγγελματικές , κοινωνικές ή και οικογενειακές υποχρεώσεις θα έχουν όλες τις μέρες οι 10και 11/2ου.

 

Ιχθείς

Την Δευτέρα θα ασχοληθείτε περισσότερο με οικογενειακά θέματα ή με τον χώρο που ζείτε. Από το πρωινό της Τρίτης ξεκινά το πιο δημιουργικό για εσάς  διήμερο που βοηθά τις όποιες επιδιώξεις σας τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά. Οι καλές όψεις της Αφροδίτης με Δία και Ερμή  από τον Ζυγό και οι θετικότητα των ημερών ευνοούν επαγγελματικά μα και οικονομικά σας θέματα. Παρ όλα αυτά πολλοί θα είστε αρκετά εσωστρεφείς και σε πολλές περιπτώσεις άδικα καχύποπτοι με τους γύρω σας.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Metalux: Τα καψύλλια που εξάγονται σε όλο τον κόσμο από τη Ρόδο, της Κατερίνας Σταματελοπούλου
Next Νέα τρόφιμα: προσοδοφόρα καινοτομία ή κίνδυνος για την υγεία;