Αστρολογικές προβλέψεις |12 έως 18 Μαΐου2014, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Η Αφροδίτη παίζει περίεργα παιχνίδια στην ζωή σας. Την μία ώρα νοιώθετε ότι έχετε τα πάντα και την άλλη στιγμή σας αδειάζει. Είναι σημαντικό τώρα να είστε συγκρατημένοι ακόμα και αν κάποιες καταστάσεις σας ενθουσιάζουν. Άλλωστε οι μέρες  δεν δίνουν πιθανότητα επιβίωσης σε σχέση που τώρα ξεκινά ενώ αντίθετα μπορείτε να σταθεροποιήσετε ακόμα περισσότερα τα σίγουρα της ζωής σας. Όποιος θέλει τα πολλά μπορεί τελικά να χάσει και αυτά που έχει. Προσοχή και στα οικονομικά σας γιατί εύκολα θα ξεφύγετε τις μέρες αυτές.

Ταύρος

Ταύρος

Ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα φέρνουν οι δύστροπες όψεις της Αφροδίτης τις  μέρες που ακολουθούν . Η πανσέληνος από τον Σκορπιό μόνο ηρεμία δεν μπορεί να δώσει για αυτό αποφεύγετε δύσκολες συζητήσεις και μεταθέστε τις για αργότερα. Ακόμα να προσέχετε τις λεπτομέρειες που μπορεί να φανερώσουν τις μέρες αυτές κάτι που θέλετε να κρατήσετε κρυφό. Ωστόσο τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας δείχνουν να πηγαίνουν καλά την εβδομάδα αυτή και το Σ/Κ θα σας δώσει έντονες συγκινήσεις.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Οι μέρες βοηθούν εσάς του 2ου 10ημέρου να πετύχετε τους βασικούς σας στόχους παρ όλο που από την Τρίτη ως την Πέμπτη θα έχετε αυξημένη νευρικότητα και άγχη που μπορούν να σας φέρουν σε σύγκρουση με άτομα του περιβάλλοντος σας .  Κάποια φιλικά σας άτομα θα σας δυσαρεστήσουν ενώ οι πολλές γνώμες που παίρνετε αυτόν τον καιρό μάλλον θα σας μπερδέψουν παρά θα σας βοηθήσουν. Η πανσέληνος από τον Σκορπιό θα σας αγχώσει σε σχέση με αλλαγές που αναγκαστικά πρέπει να γίνουν σε επαγγελματικούς σας χώρους και θα ευαισθητοποιήσει την υγεία σας.

Καρκίνος

Καρκίνος

Υπάρχουν εξελίξεις  που απεύχεστε εσείς κυρίως της 5ης Ιουλίου, όμως  όλα δείχνουν πως δεν μπορείτε να αποφύγετε τις μέρες αυτές. Η πανσέληνος σας προσγειώνει σε μία ρεαλιστική πραγματικότητα που ακόμα και αν δεν σας ικανοποιεί πρέπει να την αποδεχθείτε και κάνει ακόμα πιο δύσκολη μία συνεργασία που σας αγχώνει. Όμως οι 9και 10 Ιουλίου θα έχετε τύχη και ευκαιρίες σε όλους τους τομείς τις μέρες αυτές. Οι πολλοί γενικά να αποφύγετε τις υπερβολές και έντονες αντιδράσεις ακόμα και αν νοιώθετε ότι σας αδικούν.

Λέων

Λέων

Αυτές τις μέρες θα έχετε πολλά να κάνετε. Η Αφροδίτη υποδαυλίζει φιλοδοξίες σας και σας ωθεί να κάνετε ακόμα και παράτολμες κινήσεις υποκειμένου να πετύχετε είτε προσωπικούς είτε επαγγελματικούς σας στόχους. Πολύ πιεσμένη και όχι ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας ή από της εξελίξεις θα είστε οι γεννημένοι 12/8ου. Πέμπτη, Παρασκευή και ως το μεσημέρι του Σαββάτου είναι το πιο καλό διάστημα για όλους.

Παρθένος Τις μετακινήσεις σας μα και τα λόγια σας θα πρέπει να προσέχετε τις μέρες αυτές, καθώς όπως εύκολα θα διαπιστώσετε θα είναι δύσκολη η συνεννόηση με τους γύρω σας και θα κωλυσιεργεί  εκνευριστικά κάθε σας προσπάθεια με αποτέλεσμα εύκολα να χάνετε την υπομονή σας. Ακόμα δύσκολες θα είναι οι σχέσεις σας με κοντινά συγγενικά άτομα καθώς είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε μαζί τους ακόμα και για ανόητες αιτίες.  Η έκλειψη θα φέρει σε πολλούς σύντομα μία είδηση που μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά ακόμα και αν δεν αφορά εσάς προσωπικά. Ακόμα τις μέρες αυτές μην κάνετε ανοίγματα και προστατέψτε τις συμφωνίες αλλά και τις συνεργασίες σας από κακές στιγμές.

Παρθένος

Οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης με Πλούτωνα και Ουρανό  θα σας βάλουν έξοδα ή θα σας βγάλουν μία ζημιά που στοιχίζει και τουλάχιστον ως την  Τετάρτη να είστε προσεχτικοί στις οικονομικές σας συναλλαγές. Η πανσέληνος σας μεταφέρει αλήθειες που οδηγούν σε συμπεράσματα τα οποία πρέπει να λάβετε σοβαρά υπ όψιν ακόμα και αν σας δυσαρεστούν. Οι από 14ως 20 Σεπτεμβρίου θα έχετε επαφή πιθανά και πρόταση από ένα σημαντικό πρόσωπο τις μέρες αυτές. Σ/Κ το πιο καλό 2ήμερο για όλους.

Ζυγός

Οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης με Πλούτωνα και Ουρανό  δείχνουν να αφορούν περισσότερο τους γεννημένους  7,8 Οκτωβρίου που θα πρέπει ως τα μέσα της εβδομάδας να κρατούν χαμηλούς τόνους για να μην ριψοκινδυνεύσουν σχέσεις ή συνεργασίες τους. Όλοι ως τα μέσα της εβδομάδας προσέχετε τα οικονομικά σας αλλά και το στόμα σας καθώς η τάση σας να τα λέτε έξω από τα δόντια αυτόν τον καιρό μόνο σε καλό δεν μπορεί να σας βγει. Η πανσέληνος από τον Σκορπιό σας γεννά έξοδα που δεν μπορείτε να αποφύγετε.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Επαγγελματική αναστάτωση φέρνουν οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης με Πλούτωνα και Ουρανό  την εβδομάδα αυτή και η πανσέληνος κάνει πιο εύθραυστες τις ισορροπίες στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Όμως οι γεννημένοι 9και 10 Νοεμβρίου θα έχετε και τύχη σε όλους τους τομείς και προτάσεις ή και ένα απόκτημα τις μέρες αυτές. Το πρωινό της Κυριακής να είστε περισσότερο προσεχτικοί στις μετακινήσεις σας και στις αντιδράσεις σας όταν κάτι δεν σας αρέσει.

Τοξότης

Οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης με Πλούτωνα και Ουρανό   μπορούν να δημιουργήσουν μία ένταση στις σχέσεις σας με άτομα που αγαπάτε αλλά πιθανά και εσείς από την μεριά σας πιθανά να θελήσετε δύσκολα πράγματα που δεν είναι εύκολο να τα ζείτε  χωρίς να υπάρχει αντίδραση από την πλευρά των δικών σας ατόμων. Ωστόσο δύσκολα ή ευκολότερα οι πολλοί θα κάνετε ακόμα και αν ρισκάρετε τα σταθερά της ζωής σας αυτά που επιθυμείτε. Η πανσέληνος από τον Σκορπιό θα σας στριμώξει ψυχολογικά και θα σας μπερδέψει συναισθηματικά. Πέμπτη και Παρασκευή οι πιο καλές μέρες για όλους.

 

 

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης με Πλούτωνα και Ουρανό   αφορούν και στοχεύουν τους 4και 5 Ιανουαρίου που πρέπει γενικά να είναι προσεχτικοί καθώς κάθε στιγμή θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν κάθε μορφής ανατροπή αυτόν τον καιρό ενώ για τους πολλούς οι όψεις μπορούν να φέρουν προβληματισμό σε σχέση με ένα οικογενειακό ζήτημα. Η πανσέληνος από τον Σκορπιό θα σας αναγκάσει να βρεθείτε με άτομα που σας βαραίνουν ψυχολογικά και μόνο εσάς  του 3ου 10ημέρου θα σας εκπλήξει ευχάριστα ένα αγαπημένο σας άτομο.

Υδροχόος

Οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης με Πλούτωνα και Ουρανό   θα δημιουργήσουν νευρικότητα και λόγια που μπορούν να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις ως τα μέσα της εβδομάδας και η πανσέληνος από τον Σκορπιό μπορεί να  σας αγχώσει και να  κάνει κυρίως εσάς της 9ης ως 13ης του 2ου να μεταφέρετε προβλήματα επαγγελματικά και στην προσωπική σας ζωή. Όμως τις μέρες αυτές οι από 30/1ου ως και 7/2ου θα πάρετε ένα μήνυμα που θα αναστατώσει ευχάριστα την ζωή σας.

 

Ιχθείς

Οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης με Πλούτωνα και Ουρανό  θα σας βγάλουν έξοδα που μπορούν να τινάξουν στον αέρα τον όποιο προϋπολογισμό σας για αυτό ως τα μέσα της εβδομάδας να είστε πολύ προσεχτικοί στην διαχείριση του χρήματος. Η πανσέληνος από τον Σκορπιό εκτός από την αυξημένη κτητικότητα δημιουργεί και παρεξηγήσεις με τους αγαπημένους σας που δεν δείχνουν διάθεση να κατανοήσουν ούτε τις ανάγκες ούτε τις συχνές μεταπτώσεις σας. Όμως οι 7,8/3ου θα έχετε τύχη σε όλους τους τομείς και κέρδη αυτό το 7ήμερο.

Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Ευρωεκλογές 2014: Τι λένε οι δημοσιογράφοι
Next Η ανάγκη αφύπνισης και εστίασης στον εαυτό μας, της Φλώρας Χατζημανώλη