Αστρολογικές προβλέψεις | 11 – 17 Νοεμβρίου 2013, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Ο Ερμής από το απόγευμα της Δευτέρας θα αρχίσει να κινείται πιο γρήγορα και από την Τρίτη τελειώνουν τα προβλήματα που παρουσιάζει πάντα στην στάση του… Η Τρίτη είναι μία μαγική μέρα.. Το ισχυρό τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία θα δώσει σε πολλούς ένα δώρο και η μέρα δείχνει η πιο καλή αυτής της εβδομάδας που έχει δύσκολη την κακή Παρασκευή με την Αφροδίτη να έρχεται σε κόντρα και με τον Ουρανό και με τον Πλούτωνα.. Την Παρασκευή λοιπόν προσοχή και ας κινήσουμε μόνο τα απολύτως απαραίτητα..  Αυτές οι μέρες θα δυσκολέψουν συναισθηματικά τους γεννημένους 11ο,12ο/73 – 1ο,2ο,3ο,9ο,10,11ο/74 – όλους του 1975 – και 3ο ως 9ο/76 .. Στην υγεία στην δουλειά και στις μετακινήσεις να προσέχετε εσείς του 1985. Η πανσέληνος της Κυριακής δείχνει εξαιρετική και εξισορροπητική καθώς ηρεμεί τις εντάσεις που θα προκύψουν την δύσκολη Παρασκευή.

Κριός Κριός

Τις μέρες που ακολουθούν και ως την Τετάρτη το Ισχυρό και θετικό τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία θα προωθήσει  τα σχέδιά σας και θα νοιώσετε αμέριστη την συμπαράσταση ενός δικού σας ατόμου απέναντι σε εσάς και τα θέλω σας. Την δύσκολη Πέμπτη 15/11ου που η Αφροδίτη κοντράρει με Ουρανό και Πλούτωνα όλα μπορούν σε μία στιγμή να ανατραπούν και ένα λάθος μία κακή στιγμή ή μία αρνητική συγκυρία μπορεί να φέρει και σχέσεις και συνεργασίες σε αδιέξοδο. Όσοι δεν πέσετε σε παγίδες μπορείτε να απολαύσετε την καλή  Κυριακή μα και τα θετικά της πανσελήνου που δείχνει να σας καλύπτει ανασφάλειες τόσο συναισθηματικού όσο και οικονομικού χαρακτήρα.

Ταύρος Ταύρος

Οι μέρες φέρνουν ευχάριστες εξελίξεις και μηνύματα σε πολλούς από εσάς . Το ισχυρό και θετικό τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία στις 12/11ου βοηθά να κλείσετε μία πολύ καλή συμφωνία ή να κάνετε μία πολύ καλή διαπραγμάτευση είτε για επαγγελματικά είτε για προσωπικά θέματα. Ακόμα και οι δύσκολες όψεις της Παρασκευής δείχνουν να σας επιτρέπουν να κερδίσετε μέσα από αρνητικές καταστάσεις τρίτων ώστε να προωθήσετε δικούς σας σκοπούς. Έτσι  κυρίως οι από 25/4ου ως και 1/5ου έχετε να περιμένετε μία ειδική αιτία χαράς  και κέρδους τις μέρες αυτές. Η πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο σας δείχνει σωστούς δρόμους και οδηγεί σε σωστές αποφάσεις την κρίση σας.

Δίδυμοι Δίδυμοι

Στον χώρο της δουλειάς πριν τα μέσα της εβδομάδας θα έχουν γίνει κάποια θετικά βήματα ικανά για να καθησυχάσουν ανησυχίες σας αλλά και να σας ξανακάνουν αισιόδοξους. Κάποιοι άλλοι θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε εκκρεμείς υποθέσεις τις μέρες αυτές. Το ισχυρό και θετικό τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία θα σας φέρει ένα κέρδος οικονομικό 12,13 του μήνα αλλά οι δύσκολες όψεις τις Αφροδίτης την Πέμπτη με Ουρανό και Πλούτωνα θα σας φέρουν έξοδα και πιθανά μία μεγάλη κόντρα με ένα άτομο της καρδιάς σας που μπορεί πραγματικά να σας στεναχωρεί  πολύ. Το Σαββατοκύριακο η πανσέληνος θα σας μάθει πώς και πού να ξεφεύγετε και να ξεκουράζεστε.

Καρκίνος Καρκίνος

Με λίγες εξαιρέσεις όπως τους γεννημένους 1η 7ου που θα έχουν Πέμπτη και Παρασκευή μεγάλες εντάσεις και λύπες εξ αιτίας των αρνητικών όψεων της Αφροδίτης με Ουρανό και Πλούτωνα, για τους πολλούς η εβδομάδα είναι καλύτερη από ότι θα μπορούσατε να περιμένετε καθώς όλα τρέχουν χωρίς προβλήματα και στα επαγγελματικά μα κυρίως στα προσωπικά σας. Οι μέρες αυτές φέρνουν δώρα στους Καρκίνους και το ισχυρό και θετικό τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία στις 12 του μήνα σας αφορά άμεσα και δίνει μία μεγάλη ευκαιρία, πρόταση, κέρδος κάθε μορφής στους 12,13/7ου μα επηρεάζει θετικά και όλους τους υπόλοιπους. Ακόμα εσείς του Ιουνίου θα έχετε ευχάριστα μηνύματα που θα σας δίνουν και επαγγελματικές και συναισθηματικές λύσεις.

Λέων Λέων

Οι λύσεις που σας προσφέρονται μπορεί να μην είναι αυτές που εσείς επιζητάτε αλλά δείχνουν να μπορούν να σας κατασιγάσουν τα άγχη σας και να σας ηρεμίσουν. Το  ισχυρό και θετικό τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία δείχνει ότι υπάρχει κόσμος που και θέλει και μπορεί μέχρι ενός βαθμού να σταθεί κοντά σας για αυτό φροντίστε να μην αφήσετε Πέμπτη και Παρασκευή την έπαρση και τον εγωισμό σας να δημιουργήσει προβλήματα  και χειριστείτε με διπλωματικότητα τους γύρω σας. Οι δύσκολες όψεις τις Αφροδίτης  προς τα τέλη τις εβδομάδας σε άλλους θα φέρουν επαγγελματικές δυσκολίες και σε άλλους προβλήματα υγείας για αυτό από την Πέμπτη κινηθείτε σε χαμηλούς ρυθμούς. Η πανσέληνος της Κυριακής θα σας κάνει να εκτιμήσετε άτομα που σας στηρίζουν στα δύσκολα.

Παρθένος Παρθένος

Πολύ θετικές είναι οι μέρες αυτές καθώς το  ισχυρό και θετικό τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία τις Τρίτης σας φέρνει πιο κοντά ή κλειδώνει οριστικά μία θετική για εσάς συμφωνία. Ο Ερμής σε ορθή πορεία θα ξεμπλοκάρει και θα δυναμώσει τις διαπραγματευτικές σας ικανότητες και θα διώξει τα κολλήματα και τα εμπόδια που χαρακτήριζαν εβδομάδες τώρα τις συναλλαγές και τις επικοινωνίες σας. Καλά και τα συναισθηματικά σας ειδικότερα για τους 28/8ου ως και 4/9ου που έχουν να περιμένουν μία συναισθηματική έκπληξη τις μέρες αυτές. Ακόμα και οι αρνητικές όψεις της Αφροδίτης την Παρασκευή με Ουρανό και Πλούτωνα μόνο σε λίγους ανασφαλείς θα δώσουν προβλήματα σχέσεων  ενώ κάποιοι πιθανά να κάνετε ένα λάθος έξοδο προκειμένου  να εντυπωσιάσετε και να στηρίξετε κάποιον.

Ζυγός Ζυγός

Στα οικονομικά οι μέρες θα φέρουν καλύτερα αποτελέσματα και το ισχυρό και θετικό τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία σε πολλούς μπορεί να φέρει ένα έσοδο – ανάσα ως τα μέσα της εβδομάδας. Παρ όλα τα αυξημένα σας πάγια τόσο η ορθή πορεία του Ερμή όσο και τα θετικά γύρω από τα οικονομικά σας μηνύματα που φέρνει η Κυριακάτικη Πανσέληνος μπορούν να σας κάνουν να είστε πιο αισιόδοξοι. Τα δύσκολα αφορούν την Παρασκευή που οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης  με Ουρανό και Πλούτωνα μπορούν να φέρουν μεγάλες οικογενειακές εντάσεις ή άλλες λύπες αν όχι σε όλους κυρίως στους γεννημένους 2,3/10ου που πρέπει να είναι γενικά πολλοί προσεχτικοί.

Σκορπιός Σκορπιός

Ο Ερμής σε ορθή φορά στο ζώδιό σας ξεμπλοκάρει τα προγράμματά σας και το ισχυρό και θετικό τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία της Τρίτης επηρεάζει θετικά όλους μα περισσότερα εσάς της 12ης 11ου δίνοντάς σας μία μεγάλη ευκαιρία ανόδου, ένα κέρδος μία πρόταση ή μία ειδική αιτία που μπορεί  να απογειώσει τα όνειρά σας. Προσέχοντας από τα ξημερώματα της Πέμπτης ως και Το Βράδυ της Παρασκευής μετακινήσεις και κυρίως τα λόγια σας μπορείτε να ξεφύγετε χωρίς πρόβλημα και από τις αρνητικές όψεις της Αφροδίτης με Ουρανό και Πλούτωνα και να απολαύσετε ένα Σαββατοκύριακο που μία πολύ θετική Πανσέληνος σας δείχνει τις χάρες που μπορεί να απολαμβάνετε μέσα από μία ουσιαστική συντρόφευση.

Τοξότης Τοξότης

Μέχρι και τα μέσα της εβδομάδας που επηρεάζει το  ισχυρό και θετικό τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία θα νοιώσετε να εφησυχάζουν κάποιες αγωνίες σας και θα νοιώσετε μία εσωτερική χαρά για τα αποτελέσματα μίας σας προσπάθειας.  Μόνο οι αρνητικές όψεις της Αφροδίτης την Παρασκευή με Ουρανό και Πλούτωνα μπορούν να σας αναστατώσουν καθώς θα φέρουν επαγγελματικές εντάσεις  και αστάθμητους παράγοντες εξόδων , ζημιές κλπ. Σε κάθε περίπτωση προσέξτε τα οικονομικά σας , αγορές κλπ τις μέρες αυτές. Η θετική πανσέληνος θα σας δείξει τον τρόπο να τα έχετε όλα ξανά στην τάξη που εσείς θέλετε.

Αιγώκερος Αιγόκερως

Πολύ θετική η διαμεσολάβηση ενός φιλικού ατόμου ώστε να σας λυθεί ένα θέμα ή να γεφυρώσετε τις διαφωνίες σας με ένα άτομο. Το ισχυρό και θετικό τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία δένει σχέσεις και φιλίες και σας δίνει στηρίγματα. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σας ομορφαίνει με την εκεί παρουσία της και δίνει καλές στιγμές επιβεβαίωσης στους γεννημένους από 26/12ου ως και τις 2 Ιανουαρίου.  Όμως την δύσκολη Παρασκευή θα πρέπει να διαχειριστείτε σωστά τις καταστάσεις με τους γύρω σας  και εσείς της 31ης 12ου μπορεί να κλοτσήσετε ακόμα και ένα σημαντικό για εσάς στήριγμα λόγω κακής ψυχολογίας. Το Σαββάτο και η  πανσέληνος της Κυριακής βρίσκετε τρόπους να έρθετε κοντά σε ότι αγαπάτε.

Υδροχόος Υδροχόος

Γυρνώντας σε ορθή φορά ο Ερμής αρχίζουν να φεύγουν ένα – ένα τα δύσκολα και να φαίνετε καθαρά τι χρειάζεται  αλλαγή και διόρθωση στα επαγγελματικά σας εγχειρήματα που δεν έχουν μέχρι τώρα την απόδοση που θα θέλατε. Το ισχυρό και θετικό τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία σας δίνει μία ουρανοκατέβατη βοήθεια και μαζί με αυτήν σας ξαναδίνει την αισιοδοξία σας για τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας. Σε κάποιους αυτή η θέση μπορεί να φέρει και ένα κέρδος οικονομικό ως τα μέσα της εβδομάδας. Όμως την δύσκολη Παρασκευή οι όψεις της Αφροδίτης με Ουρανό και Πλούτωνα θα επηρεάσουν αρνητικά τον ευαίσθητο ψυχισμό σας και σε κάποιους θα δώσουν κακές στιγμές που μπορούν να σας οδηγήσουν σε λάθος τρόπους και αντιδράσεις. Η πανσέληνος το Σαββατοκύριακο θα σας φέρει πιο κοντά στον οικογενειακό σας χώρο.

Ιχθείς Ιχθείς

Μέχρι και την Πέμπτη μπορείτε να κάνετε μικρά θαύματα κυρίως στα επαγγελματικά σας καθώς το ισχυρό και θετικό τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία σας ανοίγει διάπλατα τους δρόμους να δείξετε τι και πόσο καλά μπορείτε να κάνετε. Οι 11/3ου θα έχετε την μεγαλύτερη τύχη όλο το 7ήμερο, μία μεγάλη ευκαιρία, πρόταση, κέρδος κάθε μορφής που πρέπει να εκμεταλλευτείτε άμεσα.  Η Παρασκευή είναι μία δύσκολη μέρα για όλους. Οι όψεις της Αφροδίτης με Ουρανό και Πλούτωνα φέρνουν σε άλλους έξοδα αλλά και σε άλλους μία  πιθανή ψυχρότητα στις σχέσεις τους  με ένα φιλικό ή κοντινό άτομο που δεν πρέπει να αφήσουν  να συμβεί. Θετικό το Σαββατοκύριακο που η θετική Πανσέληνος θα σας ξανακάνει ευέλικτους και θα διώξει τα όποια γκρίζα σύννεφα από τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Διαγωνισμός φωτογραφίας «Η ευρωπαϊκή ιστορία»
Next Αναστασία Κορινθίου, Μάρω Λεονάρδου, Γιώτα Στεφάνου προτείνουν βιβλία, της Χριστίνας Καλογεροπούλου