Αστρολογικές προβλέψεις | 11 έως 17 Αυγούστου 2014, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Ανατρεπτικές εξακολουθούν να είναι οι μέρες  για τους 6/4ου σε όλους τους τομείς. Αντίθετα στους πολλούς μπορούν να  δώσουν καλές συναισθηματικές και  οικογενειακές εξελίξεις Οι μέρες δείχνουν τυχερές σε όλους τους τομείς  για τους Κριούς του Μαρτίου  που τους επηρεάζει θετικά η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα και τους δίνει αισιόδοξα μηνύματα για ευχάριστες εξελίξεις σε ένα θέμα για το οποίο έχουν άγχος σε σχέση με την εξέλιξή του.

Ταύρος

Ταύρος

Θετικές εξελίξεις σε συγγενικές σχέσεις  που μπορούν να λύσουν και παλιές  παρεξηγήσεις ενόψει του  εορταστικών και καλοκαιρινού κλίματος  δίνουν οι μέρες αυτές. Δύσκολες όψεις θα έχετε οι γεννημένοι 8/5ου  που θα σας πιέσουν οι γύρω σας πολύ με τις απαιτήσεις τους.  Τις ίδιες μέρες οι ίδιοι να είστε προσεχτικοί στις μετακινήσεις σας και να αποφεύγετε σοβαρές και δύσκολες συζητήσεις. Πολύ πιο καλές θα είναι οι τελευταίες μέρες της εβδομάδας και η Αφροδίτη από τον Λέοντα θα σας φέρει  αρμονία στο περιβάλλον που ζείτε.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Οι όψεις των ημερών δίνουν μετακινήσεις ευχάριστες επαφές  και γενικά θετική διάθεση. Η η Αφροδίτη από τον Λέοντα θα σας φέρει  ακόμα πιο κοντά σε αγαπημένα άτομα συγγενείς και φίλους και θα βοηθήσει ώστε να λυθούν παρεξηγήσεις με κάποιο άτομο του κοντινού σας χώρου αλλά θα φέρει και σε  πολλούς ένα απρόσμενο αλλά ευχάριστο μήνυμα από ένα άτομο που είχε απομακρυνθεί από εσάς.  Οι γεννημένοι τον Μάιο είναι οι πιο τυχεροί Δίδυμοι τώρα.

Καρκίνος

Καρκίνος

Έντονα συναισθήματα χαράς μπορεί να σας δώσει ένα υλικό ή συναισθηματικό κέρδος καθώς αυτόν τον καιρό κάποιοι μπορεί να αποκτήσετε κάτι που επιθυμείτε. Η Αφροδίτη από τον Λέοντα θα σας φέρει  κέρδη αλλά και μία αυξημένη κτητικότητα τόσο απέναντι στην ύλη όσο απέναντι και στους ανθρώπους. Θα είστε ερωτικοί και έντονα διεκδικητικοί . Το διάστημα σας φέρνει πιο κοντά σε χώρους και σε άτομα με τα οποία σας συνδέουν αναμνήσεις του χθες.

Λέων

Λέων

Ορμητικός θα είναι ο λόγος σας αυξημένη η αυτοπεποίθηση σας και θα τα πηγαίνετε καλά με τον εαυτό σας καθώς τις μέρες αυτές θα καταφέρετε να κλέψετε τις εντυπώσεις.  Θα προσπαθείτε να καλύπτετε με  μία επιθετικότητα την συναισθηματική ευαισθησία  που σας  χαρακτηρίζου.  Εσείς του Ιουλίου θα έχετε κατακτήσεις μα εσείς της 9ης και 10ης του Αυγούστου να είστε προσεχτικοί και να μην εξαντλήστε αυτόν τον καιρό. Η Αφροδίτη από τον Λέοντα ξαναφέρνει στην ζωή σας την αισιοδοξία και πολλά σχέδια για το προσωπικό αλλά και το επαγγελματικό σας μέλλον.

Παρθένος Τις μετακινήσεις σας μα και τα λόγια σας θα πρέπει να προσέχετε τις μέρες αυτές, καθώς όπως εύκολα θα διαπιστώσετε θα είναι δύσκολη η συνεννόηση με τους γύρω σας και θα κωλυσιεργεί  εκνευριστικά κάθε σας προσπάθεια με αποτέλεσμα εύκολα να χάνετε την υπομονή σας. Ακόμα δύσκολες θα είναι οι σχέσεις σας με κοντινά συγγενικά άτομα καθώς είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε μαζί τους ακόμα και για ανόητες αιτίες.  Η έκλειψη θα φέρει σε πολλούς σύντομα μία είδηση που μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά ακόμα και αν δεν αφορά εσάς προσωπικά. Ακόμα τις μέρες αυτές μην κάνετε ανοίγματα και προστατέψτε τις συμφωνίες αλλά και τις συνεργασίες σας από κακές στιγμές.

Παρθένος

Τις μέρες αυτές κρατάτε χαμηλούς τόνους και κινηθείτε σε χαλαρούς ρυθμούς. Η ανάγκη σας να χαλαρώσετε και να τα βρείτε με τον εαυτό σας, σας συστήνει να  αποφύγετε την πολυκοσμία και να διαλέξετε ήσυχους τόπους κοντά σε άτομα που σας ηρεμούν για να περάσετε όμορφα τις μέρες αυτές. Η Αφροδίτη από τον Λέοντα  θα βοηθήσει  την ψυχολογία σας και σε κάποιους θα δώσει μία κρυφή αιτία χαράς ή μία δικαίωση που θα σας ηρεμήσει.

Ζυγός

Τις μέρες   αυτές οι φίλοι μπορούν να παίξουν πρωταρχικό ρόλο στην ζωή σας. Πείτε ναι στις προσκλήσεις τους και χαρείτε  ξενιστές  στιγμές μακριά από άγχη και προβλήματα. Με την Αφροδίτη να περνά στον χώρο του Λέοντα εξαίρεση αρκετοί  μπορούν να περιμένουν κέρδη και νίκες κάθε μορφής. ‘Όμως εσάς της 9ης και 10ης του Οκτώβρη  το διάστημα , θα εξακολουθήσει να είναι  δύσκολο και θα  σας καταπιέσει ψυχικά είτε από αρνητικά γεγονότα είτε επειδή θα σας αναγκάσει να κάνετε πράγματα που δεν θέλετε.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Αποδοτικές μέρες για όσους εργάζονται αλλά και μέρες που βοηθούν την προβολή σας καθώς Η Αφροδίτη από τον Λέοντα θα κάνει πιο εύκολο το να ξεχωρίσετε και να διακριθείτε στους κύκλους που θα κινηθείτε τις μέρες αυτές. Πιθανά κάποιους θα σας απασχολήσουν θέματα γνωστών ή και κοινωνικά θέματα καθώς θα μιλήσετε με πολύ κόσμο που θα σας μεταφέρουν εκτός από ευχάριστα και τα προβλήματά τους.

Τοξότης

Η τύχη σας βοηθά τις μέρες αυτές και η είσοδος που κάνει η Αφροδίτη στον Λέοντα θα δώσει  απολαύσεις ενώ κάποιοι γεννημένοι τον Νοέμβριο μπορούν να περιμένουν μία ευχάριστη συναισθηματική εξέλιξη ένα δώρο μία η αν είναι μόνοι – μόνες και γνωριμία, κάποια από τις μέρες που ακολουθούν. Ακόμα η κινητικότητα στον φιλικό σας Λέοντα ξαναφέρνει ισορροπία στις σκέψεις, στις σχέσεις και στις διαθέσεις σας. Κάνει πιο εύκολους τους δρόμους για τα ταξίδια, τις σπουδές και γενικά τις όποιες αναζητήσεις σας.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Το πέρασμα και της Αφροδίτης στον χώρο του Λέοντα στον οποίο αυτόν τον καιρό είναι και ο Ήλιος και ό Ερμής μπορεί να σας περισσότερο κλειστούς στις σκέψεις σας δύσκολους απέναντι στους κοντινούς σας συγγενείς φίλους και συντρόφους και ίσως  λίγο άδικους στην κρίση σας όμως το Σαββατοκύριακο βοηθά να δείτε πιο αισιόδοξα τον κόσμο γύρω σας και να διακρίνετε τις καλές προθέσεις που έχουν πολλοί απέναντί σας.

Υδροχόος

Πολύ καλές δείχνουν  οι μέρες για τους  Υδροχόους καθώς με το πέρασμα και της Αφροδίτης στον χώρο του Λέοντα αυτόν τον καιρό μπορείτε να αναβαθμίσετε σχέσεις, γάμους  και συνεργασίες. Οι γύρω σας θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να σας καλύψουν τις ανάγκες σας και κάποιοι μπορείτε να περιμένετε ένα δώρο ή μία θετική εξέλιξη που θα σας ανεβάσει την διάθεση.  Η συντροφικότητα θα σας χαρακτηρίζει  και οι μέρες θα κυλήσουν ομαλά.

 

Ιχθείς

Οι μέρες βοηθούν να νοιώσετε πολύ καλά να ξεκουραστείτε και να σκεφτείτε δημιουργικά σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας προγράμματα που αφορούν τον Σεπτέμβριο. Ακόμα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα για να ανανεωθείτε και να νοιώσετε σε πολύ καλή φόρμα. Θέματα  αγαπημένων σας ατόμων θα σας προβληματίσουν  μόνο για λίγο αλλά και θα σας δώσουν  την ευκαιρία να φανείτε χρήσιμοι σε άτομα που αγαπάτε και μέσα από τις δυσκολίες αυτές να αναζωογονήσετε τις σχέσεις σας.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Τι έχει πει ο Mr Facebook
Next Επισήμανση τροφίμων: σώζει ζωές και βελτιώνει συνήθειες