Αστρολογικές προβλέψεις | 10 ως 16 Φεβρουαρίου 2014, από τον Πέρρη Κρητικό

6650970933_ee7b9032da_zΕβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

 

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Δικοί σας άνθρωποι θα διαφωνήσουν με τις επιλογές σας και πιθανά ένα άτομο του φιλικού χώρου να σας επηρεάσει αρνητικά και να σας παροτρύνει ή να σας προτείνει να το ακολουθήσετε σε κινήσεις που θα δυσαρεστήσουν τόσο τους στενούς συγγενείς όσο και ένα άτομο της καρδιάς σας. Έχετε κάθε λόγο να μην παρασύρεστε και να θυμάστε ότι αυτοί που ζητάν τον χρόνο και την παρέα σας πιο παλιά όταν είχαν σπουδαιότερα να κάνουν σας είχαν ξεχάσει.

Ταύρος

Ταύρος

Οι 6 ως και 9 του Μαΐου έχετε να περιμένετε μία εξέλιξη που θα σας ανεβάσει ψυχολογικά, επαγγελματικά ή και συναισθηματικά. Η πανσέληνος από τον Λέοντα δείχνει σκληρή κυρίως για εσάς της 13ης, 14ης και 15ης /5ου που περισσότερο από τους άλλους σας φέρνει απέναντι σε ρεαλιστικές πραγματικότητες που πρέπει να αποδεχθείτε και να αντιμετωπίσετε όσο και αν δεν σας αρέσουν. Το Σ/Κ όμως θα σας ξεκουράσει και θα σας δώσει χρόνο να ασχοληθείτε με ότι σας ανανεώνει.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Εσείς του 3ου 10ημέρου τις μέρες αυτές μπορείτε να κάνετε σημαντικές συναντήσεις αλλά και να μάθετε πολλά και χρήσιμα μέσα από άτομα  που έχουν θέση ή ειδικές γνώσεις. Η πανσέληνος από τον Λέοντα θα φέρει επαγγελματικά προβλήματα, ασυνεννοησία και σε κάποιους, τόση ένταση που θα μπορούσε να επηρεάσει ακόμα και την υγεία τους. Οι γύρω δεν δείχνουν διάθεση να ακολουθήσουν τις απόψεις σας και αυτό θα σας κάνει να νιώσετε αρκετά μόνοι.

Καρκίνος

Καρκίνος

Οι μέρες δίνουν ανάσες στους γεννημένους 1,2/7ου που μπορούν αυτήν  την εβδομάδα να επαναδιαπραγματευθούν μία υπόθεση που τους είχε αγχώσει πρόσφατα. Η πανσέληνος από τον Λέοντα δημιουργεί έξοδα αλλά και ανησυχίες σε σχέση με την οικονομική πορεία ενός εγχειρήματος σας. Ακόμα η ανασφάλεια μπορεί τις μέρες αυτές να δημιουργήσει ρίξεις με άτομα της καρδιάς σας. Οι 18,19/7ου θα έχετε να αντιμετωπίσετε και την προκλητικά επιθετική συμπεριφορά ενός ατόμου όπως και οικογενειακές κόντρες.

Λέων

Λέων

Η πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο δείχνει αρκετά πιεστική καθώς τις μέρες αυτές οι συνθήκες δεν θα σας επιτρέπουν να εκφράσετε η να πράξετε αυτά που από καρδιάς επιθυμείτε. Περισσότερο πιεσμένοι θα είστε οι γεννημένοι 16,17 Αυγούστου που θα έχετε κακή διάθεση ευαίσθητη υγεία και εκτός άλλων και επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα να επιλύσετε. Ως τόσο τα βράδυ της Τετάρτης και την Πέμπτη θα έχετε την ευκαιρία να αναπτερωθείτε.

Παρθένος Τις μετακινήσεις σας μα και τα λόγια σας θα πρέπει να προσέχετε τις μέρες αυτές, καθώς όπως εύκολα θα διαπιστώσετε θα είναι δύσκολη η συνεννόηση με τους γύρω σας και θα κωλυσιεργεί  εκνευριστικά κάθε σας προσπάθεια με αποτέλεσμα εύκολα να χάνετε την υπομονή σας. Ακόμα δύσκολες θα είναι οι σχέσεις σας με κοντινά συγγενικά άτομα καθώς είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε μαζί τους ακόμα και για ανόητες αιτίες.  Η έκλειψη θα φέρει σε πολλούς σύντομα μία είδηση που μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά ακόμα και αν δεν αφορά εσάς προσωπικά. Ακόμα τις μέρες αυτές μην κάνετε ανοίγματα και προστατέψτε τις συμφωνίες αλλά και τις συνεργασίες σας από κακές στιγμές.

Παρθένος

Οι μέρες δείχνουν ξεχωριστές για τους 8ως και 11/9ου που ως την Κυριακή έχουν μία ευκαιρία συναισθηματικού ή και υλικού κέρδους και γενικά πολύ καλές εξελίξεις. Όμως για τους πολλούς τόσο το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο την Τρίτη όσο και η αρνητική πανσέληνος του Σαββάτου από τον Λέοντα θα κάνουν  δύσκολη την συνεννόηση όπως και τις μετακινήσεις σας αυτό το 7ήμερο ενώ δεν αποκλείετε να έρθετε σε διαφωνία και με ένα συγγενικό σας άτομο.

Ζυγός

Για τους γεννημένους το τρίτο 10ήμερο του ζωδίου οι μέρες που ακολουθούν έχουν να τους φέρουν χαρές και επιβεβαιώσεις έστω και μετ εμποδίων καθώς τόσο το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο την Τρίτη όσο και η αρνητική πανσέληνος του Σαββάτου από τον Λέοντα θα κάνουν πολυδάπανες τις επιλογές σας ή θα φέρουν τεχνικά ή οικονομικά προβλήματα που θα σας εμποδίζουν να κάνετε εύκολα αυτό που επιθυμείτε.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Για τους 3 και 4 Νοεμβρίου αυτή είναι μία καλή εβδομάδα που τους προστατεύει και τους βοηθά να διαλέξουν μέσα από λύσεις ή προτάσεις το καλύτερο για αυτούς. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο την Τρίτη όσο και η αρνητική πανσέληνος του Σαββάτου από τον Λέοντα σας αφορά άμεσα και δίνει αν όχι σε όλους κυρίως στους 15,16,17/11ου μεγάλες διαφωνίες με κοντινά τους άτομα και ευθύνες που πρέπει να επωμιστούν χωρίς στην πραγματικότητα να τους αναλογούν.

Τοξότης

Παρ όλο που θα σας χαρακτηρίζει καλή διάθεση όπως θα διαπιστώσετε τις μέρες αυτές τόσο το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο την Τρίτη όσο και η αρνητική πανσέληνος του Σαββάτου από τον Λέοντα θα σας βάζει λογής –  λογής προβλήματα και τελικά θα καταφέρει να σας ρίξει ψυχολογικά στα τέλη της εβδομάδας. Οι μέρες σας δίνουν μεν την δυνατότητα να κάνετε ότι επιθυμείτε αλλά μετ εμποδίων και με αρκετά ψηλό κόστος.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Μόνο οι 6,7 και 8 Ιανουαρίου έχουν να περιμένουν κάποια αιτία μεγάλης χαράς τις μέρες αυτές που δείχνουν να μπορούν να καλύψουν τα αιτήματά σας. Για τους πολλούς τόσο το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο την Τρίτη όσο και η αρνητική πανσέληνος του Σαββάτου από τον Λέοντα θα σας προβληματίσει και σε σχέση με οικονομικά θέματα αλλά και θα μπορούσε πάλι εξ αιτίας οικονομικών θεμάτων να ψυχρανθούν οι σχέσεις σας με ένα άτομο του κοντινού ή φιλικού σας χώρου.

Υδροχόος

Τις αιτίες που κάνουν δύσκολο έως απαγορευτικό ένα φιλόδοξο σχέδιό σας έρχονται να τονίσουν τις μέρες αυτές τόσο το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο την Τρίτη όσο και η αρνητική πανσέληνος του Σαββάτου από τον Λέοντα. Οι όψεις αφορούν και επηρεάζουν περισσότερο εσάς του 3ου 10ημέρου που θα πρέπει να ελέγξετε και την τάση που θα έχετε τις μέρες αυτές να λέτε έξω από τα δόντια χωρίς να υπολογίζετε επιπτώσεις.

 

Ιχθείς

Για τους 2 και 3 Μαρτίου η εβδομάδα δείχνει ιδανική καθώς τους δίνει ξανά την δυνατότητα της επιλογής ή και μία πρόταση κάθε μορφής. Όμως για τους πολλούς οι μέρες είναι δύσκολες και τόσο το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο την Τρίτη όσο και η αρνητική πανσέληνος του Σαββάτου από τον Λέοντα θα σας δώσουν αντιθέσεις που μόνο αν τις αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και με υπομονή δεν θα καταλήξουν σε ρίξεις με άτομα που είτε συνεργάζεστε είτε συντροφεύεστε.

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Γυαλιά ή καινούργια μάτια; της Μαρίας Στεφάνου
Next American Ντριμ, της Μαριλένας Καραφώτη