Αστρολογικές προβλέψεις | 10 έως 16 Φεβρουαρίου 2014, από τον Πέρρη Κρητικό

Greg Sweetman@flickr.com

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

 

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Αντιπαραθέσεις, αυξημένη νευρικότητα και υπέρμετρο εγωισμό σας δίνει η πανσέληνος της Παρθένου την Κυριακής αλλά και η κόντρα Ερμή – Κρόνου στο ξεκίνημα της εβδομάδας που δεν βοηθά την συνεννόηση, όμως από την άλλη τα αποτελέσματα κάποιας λαθεμένης συμπεριφοράς σας θα δημιουργήσουν ένα θέμα που θα βοηθήσει πολλούς από εσάς να καταλάβετε  πως πρέπει να είστε  περισσότερο ειλικρινείς πρώτα με τον εαυτό σας  και μετά με τους άλλους και να πάψετε να αγνοείτε τα σημαντικά για να σπαταλάτε χρόνο σε ανούσια πράγματα.

Ταύρος

Ταύρος

Η κόντρα Ερμή – Κρόνου θα σας προβληματίσει κυρίως γύρω από συνεργασιακά  θέματα όμως στην πορεία της εβδομάδας οι εξελίξεις θα σας καθησυχάσουν καθώς τις μέρες αυτές οι περισσότεροι θα έχετε ένα έσοδο που θα αποτελεί ανάσα για εσάς. Σαββάτο και Κυριακή  δείχνουν πιο καλές για όλους από πλευράς διάθεσης ενώ η πανσέληνος της Παρθένου θα δώσει  μία περίοδο καλής επικοινωνίας και συνεννόησης με τα άτομα που αγαπάτε ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να κάνετε καλές συναντήσεις και να δεχθείτε ευχάριστες προτάσεις μετακίνησης.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Οι γεννημένοι το πρώτο 10ήμερο  θα έχετε χειροπιαστές νίκες (συναισθηματικές ή άλλες) αυτές τις μέρες και προβολή. Η κόντρα Ερμή – Κρόνου  έρχεται να σας δείξει ότι αυτό το άνοιγμα που πολλοί επιχειρείτε τον τελευταίο καιρό έχει ένα ψηλό ρίσκο και κόστος που θα κληθείτε σύντομα να πληρώσετε. Οι περισσότεροι θα είστε εγωκεντρικοί και έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε θεμιτά και αθέμιτα μέσα προκειμένου να πιάσετε στους στόχους σας είτε αυτοί είναι προσωπικοί είτε φιλόδοξοι επαγγελματικοί. Η πανσέληνος  θα σας αναγκάσει να προσγειωθείτε σε πιο ρεαλιστικά προγράμματα.

Καρκίνος

Καρκίνος

Η Κόντρα Ερμή Κρόνου  σας ρίχνει ψυχολογικά και σας γεννά έξοδα και ανασφάλειες σε ότι αφορά την εξέλιξη μίας σχέσης ή ενός σχεδίου σας.  Η εβδομάδα θα δώσει λύση και διέξοδο στα αδιέξοδα των γεννημένων 9ως18/7ου ενώ οι 2,3/7ου έχετε μία ευκαιρία – τύχη  που θα μπορούσε να αφορά και μία επαγγελματική σας επιτυχία η το ξεκίνημα ενός ειλικρινούς διαλόγου που θα διαλύσει αμφιβολίες και παρεξηγήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες σας. Η πανσέληνος της Κυριακής θα βοηθήσει  θα νοιώσετε πραγματικά την διάθεσή σας να ανεβαίνει.

Λέων

Λέων

Η κόντρα Ερμή – Κρόνου της Τρίτης  δίνει σε όσους  μπορούν να δουν αλήθειες που πρέπει να τους κάνουν να αναδιπλωθούν απέναντι σε  άτομα ιδιοτελών κινήτρων που περιστοιχίζουν την ζωή τους και να ταμπουρώσουν την ψυχολογία τους ώστε να αποφεύγουν μεταπτώσεις που τους οδηγούν σε επιθετικές συμπεριφορές και λάθη. Τετάρτη και Πέμπτη οι πιο καλές μέρες για όλα ενώ η πανσέληνος της Κυριακής θα σας κάνει να αναθεωρήσετε τους τρόπους διαχείρισης των οικονομικών σας και θα σας αναγκάσει να κινηθείτε πολύ πιο προσεχτικά σε αυτόν τον τομέα.

Παρθένος Τις μετακινήσεις σας μα και τα λόγια σας θα πρέπει να προσέχετε τις μέρες αυτές, καθώς όπως εύκολα θα διαπιστώσετε θα είναι δύσκολη η συνεννόηση με τους γύρω σας και θα κωλυσιεργεί  εκνευριστικά κάθε σας προσπάθεια με αποτέλεσμα εύκολα να χάνετε την υπομονή σας. Ακόμα δύσκολες θα είναι οι σχέσεις σας με κοντινά συγγενικά άτομα καθώς είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε μαζί τους ακόμα και για ανόητες αιτίες.  Η έκλειψη θα φέρει σε πολλούς σύντομα μία είδηση που μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά ακόμα και αν δεν αφορά εσάς προσωπικά. Ακόμα τις μέρες αυτές μην κάνετε ανοίγματα και προστατέψτε τις συμφωνίες αλλά και τις συνεργασίες σας από κακές στιγμές.

Παρθένος

Η κόντρα Ερμή – Κρόνου φέρνει οικογενειακές αλλά και επαγγελματικές εντάσεις και σας αναγκάζει να σκληρύνετε την στάση σας απέναντι σε κάποιο ή κάποια άτομα του περιβάλλοντος που είναι για εσάς μόνιμη πηγή εκνευρισμού και αντιθέσεων. Τετάρτη και Πέμπτη θα βρείτε τρόπους  να επιβάλλεστε και να γίνετε ο λόγος σας σεβαστός. Η θετική πανσέληνος από το ζώδιό σας   θα βοηθήσει σε μία  επαγγελματική σας προσπάθεια και θα σας επιτρέψει να ξαναβάλετε σε σωστή πορεία μία εκτροχιασμένη συνεργασία ή σχέση

Ζυγός

Η δύστροπη όψη Ερμή –Κρόνου  λειτουργεί θετικά για εσάς καθώς σας απελευθερώνει από προβληματικές καταστάσεις σχέσεις κλπ που σας ροκάνιζαν χρόνο χωρίς να έχουν τίποτα σημαντικό να σας δώσουν. Οι μέρες αυτές είναι πολύ θετικές για εσάς του 3ου 10ημέρου καθώς σας δίνουν επαφές με άτομα που ξέρουν, θέλουν  και μπορούν να σας κατευθύνουν σωστά  ενώ κάποιοι μπορεί να ξεκινήσετε μία πολύ επωφελή σχέση ή συνεργασία. Η πανσέληνος θα σας βοηθήσει επαγγελματικά και θα σας φέρει αν όχι άμεσες αποδώσεις καλά σημάδια μελλοντικών αποδόσεων.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο δίνει μία δύσκολη τροπή σε μία υπόθεση μέσα από την οποία προσδοκούσατε ένα κέρδος ενώ σε κάποιους άλλους δίνει ένα απρόβλεπτο έξοδο που είναι δύσκολο να αποφύγουν στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Η τύχη όμως θα είναι δίπλα στους 3/11ου αλλά και οι 9ως16/11ου έχετε κάτι καλό είτε συναισθηματικό είτε επαγγελματικό να περιμένετε μέσα στην εβδομάδα.  Η πανσέληνος της Κυριακής θα σας δώσει μία συναισθηματική ικανοποίηση .

Τοξότης

Η παρεμβολή τρίτων μπορεί να σας μπερδέψει ή και να γίνει αιτία ακύρωσης μίας προσπάθειάς οικονομικού χαρακτήρα. Η κόντρα Ερμή – Κρόνου στο ξεκίνημα της εβδομάδας  μπορεί να βγάλει αρνητικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, (σκληρό λόγο κλπ) και να προβληματίσει μέσα από αυτά  άτομα που σας συντροφεύουν ή συνεργάζονται μαζί σας για αυτό μέχρι και την Τετάρτη  να είστε προσεχτικοί . Η πανσέληνος της Κυριακής όμως θα βοηθήσει να τακτοποιηθεί ένα οικογενειακό ζήτημα που χρονίζει.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Ψυχολογικές πιέσεις που μπορούν να έχουν αρνητικό αντίκτυπο και σε σχέσεις σας και στην υγεία σας φέρνει το ξεκίνημα της εβδομάδας αλλά και η κόντρα Ερμή – Κρόνου μπορεί να βγάλει έξοδα ή λάθη που κοστίζουν κυρίως σε εσάς της 3ης /1ου. Ωστόσο η πανσέληνος θα φέρει καλή συνεννόηση με τα άτομα που σας συντροφεύουν, θα σας ανεβάσει την διάθεση και οι μέρες από Πέμπτη και μετά δίνουν τύχη και είναι οι πιο καλές για όλους.

Υδροχόος

Ούτε η κόντρα του Ερμή με τον Κρόνο δείχνει ικανή να σας ρίξει ψυχολογικά. Σε πολλές μάλιστα περιπτώσεις τα γεγονότα που προκαλεί θα είναι προς όφελός σας. Οι μέρες εξακολουθούν να δίνουν ανοίγματα στην ζωή των γεννημένων στα τέλη του Ιανουαρίου και  συναισθηματικά κέρδη ή  νέες σχέσεις στους μόνους και μόνες. Η πανσέληνος βοηθά τα οικονομικά σας και σας επιτρέπει να βλέπετε πιο μακριά και να προλαβαίνετε τις εξελίξεις .

 

Ιχθείς

Η κόντρα του Ερμή με τον Κρόνο στο ξεκίνημα της εβδομάδας μπορεί να σας δώσει μία αναστάτωση μέσα από ένα πρόβλημα που θα παρουσιάσει κάποιο αγαπητό σας άτομο. Όμως όλα είναι περαστικά και οι ανησυχίες σας ίσως υπερβολικές. Η πανσέληνος θα βοηθήσει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και  ανοίγει διαύλους επικοινωνίας και συνεννόησης με αγαπημένα άτομα ενώ σας δίνει έμπνευσή και επαγγελματικές λύσεις. Πιο τυχεροί οι γεννημένοι τις 29/2ου και 1η Μάρτη σε όλους τους τομείς.

 

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Πολυπολιτισμικότητα και γονική εμπλοκή στο σχολείο, της Μαριλένας Καραφώτη
Next Η στάση μας προς τα αρνητικά μας συναισθήματα, της Φλώρας Χατζημανώλη