Αστρολογικές προβλέψεις | 10 έως 16 Νοεμβρίου 2014, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Οι μέρες δείχνουν να φέρνουν  τύχη σε όλους τους τομείς της ζωής των γεννημένων 11 Απριλίου. Όμως για τους πολλούς η εβδομάδα είναι δύσκολη  και τόσο την Τρίτη όσο και την Πέμπτη μπορεί να φέρει πολλούς στα όρια της υπομονής τους. Περισσότερες πιέσεις θα δεχθούν οι γεννημένοι  1,2και 3/4ου. Ο Άρης από  τον Αιγόκερο εξακολουθεί να δυναμώνει τις φιλοδοξίες σας αλλά οι αρνητικές του όψεις δημιουργούν ανταγωνισμό από κάποιο άτομο του περιβάλλοντός σας και σας φέρνουν σε κόντρα με ένα ισχυρό άτομο που μπορεί να ανακόψει την πορεία της εξέλιξής σας. Παρασκευή και Σάββατο οι πιο καλές μέρες για όλους.

Ταύρος

Ταύρος

Η σύνοδος του Άρη με τον Πλούτωνα και το τετράγωνο του με τον Ουρανό θα βρουν  τρόπο να σας αναστατώσουν  τις μέρες αυτές που γενικά δεν πρέπει να επιμένετε στην προσπάθεια σας να πείσετε κανέναν και για τίποτα. Ακόμα προσπαθήστε μέσα από ευέλικτους και όχι επιθετικούς τρόπους να κάνετε πιο θετικό το κλίμα σε σχέσεις και συνεργασίες σας.  Οι μέρες δεν βοηθούν γενικά και καλό θα ήταν αν αναβάλετε για λίγο ότι σημαντικό και δύσκολο έχετε προς διευθέτηση.  Το Σ/Κ  θα είναι το πιο ευχάριστο διάστημα της εβδομάδας αυτής για εσάς.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Ανακατατάξεις στους επαγγελματικούς σας χώρους φέρνουν οι μέρες και προσαρμογές σε νέα δεδομένα.. κάποιοι θα μπερδέψετε δουλειές με συναισθήματα και αυτό θα χρειαστεί πολύ προσεχτικούς χειρισμούς για να μην βγάλει προβλήματα.  Οι σκληρές  όψεις  του Άρη με Πλούτωνα και  Ουρανό  δείχνουν  ότι είστε πρόθυμοι να τολμήσετε ακόμα και δύσκολες – ριψοκίνδυνες  κόντρες προκειμένου να περάσετε τις δικές σας γραμμές. Αυτό σε κάποιους  μπορεί να στοιχίσει αλλά οι πολλοί θα βρεθούν  κερδισμένοι. Πιο δύσκολες η Τρίτη και η Πέμπτη ενώ την Παρασκευή προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολές.

Καρκίνος

Καρκίνος

Οι μέρες αυτές παρ όλες τις δυσκολίες τους ( όσον αφορά τις όψεις τους) δείχνουν να βοηθούν τους περισσότερους Καρκίνους τόσο επαγγελματικά όσο και συναισθηματικά. Εξαίρεση μπορούν να αποτελούν οι γεννημένοι 3/ 7ου που τόσο την Τρίτη όσο και την Πέμπτη πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί απέναντι  σε κόντρες που μπορούν να πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις και να οδηγήσουν σε διασπάσεις σχέσεων – συνεργασιών  αλλά και να αποφεύγετε κάθε τι ριψοκίνδυνο. Ακόμα ανόητες κόντρες θα μπορούσαν να αποπροσανατολίσουν από τους κύριους στόχους σας εσάς της 3,4,5,6ης Ιουλίου.

Λέων

Λέων

Η εβδομάδα βοηθά εσάς της 14ης του Αυγούστου καθώς θα σας δώσει αισιόδοξα μηνύματα τύχη γενικά μα και μία αιτία για να χαρείτε συναισθηματικά καθώς βελτιώνετε η συναισθηματική σας ζωή όπως και τις σχέσεις σας με αγαπημένα σας άτομα. Την Πολύ όμως είναι από πλευράς όψεων η εβδομάδα καθώς η κόντρα του Άρη με Πλούτωνα και Ουρανό θα δημιουργήσει επαγγελματικές εντάσεις και αντιθέσεις απόψεων που μπορούν να πάρουν διαστάσεις ρήξης. Δύσκολες οι μέρες για τους 18/8ου που απαιτούν προσοχή σε όλους τους τομείς

Παρθένος

Η σύνοδος του Άρη με τον Πλούτωνα και το τετράγωνο του με τον Ουρανό  είναι όψεις που μπορούν  να δημιουργήσουν  ρίξεις σε σχέσεις σας και κάποιοι να οδηγηθείτε σε ακραίες συμπεριφορές από ένα πείσμα μία εμμονή ή την κτητικότητα από όποια μεριά και αν εκδηλώνονται.  Μόνο το Σ/Κ δίνει να είναι κατάλληλες οι συνθήκες για να κάνετε ήρεμους διαλόγους και να βρείτε μία άκρη σε όποιες αντιθέσεις ή παρεξηγήσεις. Άλλωστε το Σάββατο και η Κυριακή είναι η ευχάριστη παρένθεση σε μία εβδομάδα που γενικά είναι δύσκολο να αποδώσει ουσιαστικά αποτελέσματα.

Ζυγός

Την πολύ κακή εβδομάδα που ακολουθεί όλοι μα ειδικότερα εσείς της 5ης,6ης και 7ης Οκτωβρίου έχετε κάθε λόγο να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί σε κάθε σας κίνηση – αντίδραση. Ανατρεπτικές καταστάσεις κάθε μορφής μπορούν να σας βγάλουν από την πορεία σας ενώ και για τους υπόλοιπους το διάστημα αυτό ευνοεί τις εντάσεις με ή και χωρίς ουσιαστική αιτία  καθώς η σύνοδος του Άρη με τον Πλούτωνα και  το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό έχουν την δύναμη να προκαλέσουν  κάθε λογής ταραχή. Το Σ/Κ σας ζητά να αποφύγετε την πολυκοσμία και να ανασυγκροτηθείτε.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Η Αφροδίτη απ το ζώδιό σας ανεβάζει ψυχολογικά εσάς του 3ου 10ημέρου σε μία εβδομάδα που μόνο καλή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί καθώς  η σύνοδος του Άρη με τον Πλούτωνα και το τετράγωνο του με τον Ουρανό δημιουργούν νευρικότητα στα λόγια και τις κινήσεις σπασμωδικές αντιδράσεις απροσεξία στην οδήγηση και γενικά έναν εκνευρισμό που μπορεί να φέρει γενικά αρνητικά αποτελέσματα. Για όλους αυτούς τους λόγους προσοχή στις μετακινήσεις σας , στα λόγια μα και στα ξεσπάσματά σας όταν κάτι δεν πάει όπως το περιμένατε.

Τοξότης

Τις μέρες αυτές η σύνοδος του Άρη με τον Πλούτωνα και το τετράγωνο του με τον Ουρανό σας βγάζει  απρογραμμάτιστα – έκτακτα έξοδα που μπορεί να τα γεννήσει ακόμα και μία ζημιά τεχνικής φύσης  η ένα λάθος με ψηλό τίμημα. Για αυτό και ιδιαίτερα την δύσκολη Τρίτη και Πέμπτη  πρέπει να είστε προσεχτικοί σε αυτούς τους τομείς.     Όμως οι γεννημένοι  13και 14 Δεκέμβρη θα έχετε την τύχη με το μέρος σας σε όλους  τους τομείς και θα Μπορούσατε να βγείτε κερδισμένοι ακόμα και από λάθη ή προβλήματα των άλλων.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Η σύνοδος του Άρη με τον Πλούτωνα και το τετράγωνο του με τον Ουρανό  θα σας δημιουργήσει προβλήματα αυτό το 7ήμερο. Θα σας κάνει πιο επιθετικούς και νευρικούς και η ενέργεια που σας δίνει πρέπει να είναι ελεγχόμενη γιατί αν την αφήσετε να βγει αυτούσια θα μπορούσε να κάνει δύσκολες τις σχέσεις σας ή να δημιουργήσει τριγμούς τόσο στον οικογενειακό όσο και τον συνεργασιακό- συντροφικό σας χώρο. Σε κάθε περίπτωση μην προσπαθήσετε πολύ Τρίτη και Πέμπτη και ιδιαίτερα εσείς της 1, 2 και 3 του Ιανουαρίου κακή Παρασκευή να επιβάλετε θέσεις και απόψεις σε κανέναν και για κανένα λόγο προσπαθήστε και κρατήστε με κάθε τρόπο χαμηλούς τόνους. Το Σ/Κ δώστε χρόνο στους δικούς σας και βρεθείτε πιο κοντά σε ότι σας ηρεμεί.

Υδροχόος

Την πολύ κακή Τρίτη ως και Πέμπτη η σύνοδος του Άρη με τον Πλούτωνα και το τετράγωνο του με τον Ουρανό μπορεί και θα βρει αιτίες να σας αναστατώσουν  ψυχολογικά ενώ οι μέρες γενικά δεν δείχνουν ικανές να αποδώσουν τίποτα ουσιαστικό και φυσικά τίποτα ανεμπόδιστο. Κινηθείτε λοιπόν σε ήρεμους ρυθμούς μην εμπλακείτε σε εντάσεις τρίτων μην πάρετε θέσεις σε όποια αντιπαράθεση και αφήστε αυτήν την δύσκολη εβδομάδα να περάσει χωρίς να σας δημιουργήσει προβλήματα.

 

Ιχθείς

Οι μέρες αυτές θα μεταφέρουν μία καλή είδηση στους περισσότερους Ιχθείς και παρ όλο που είναι εξαιρετικά δύσκολες λόγω των σκληρών όψεων  ( σύνοδος του Άρη με τον Πλούτωνα και το τετράγωνο του με τον Ουρανό) για τους περισσότερους από εσάς θα υπάρξουν έστω και μετ εμποδίων θετικές εξελίξεις τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σας. Μόνο τα οικονομικά απαιτούν προσοχή ενώ ένα πρόβλημα ενός κοντινού σας ατόμου πιθανά θα σας προβληματίσουν.  Το Σ/Κ θα είστε συντροφικοί και εύκολα θα δημιουργείτε καλή ατμόσφαιρα γύρω σας.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Η κοσμογονία της κβαντικής εποχής, του Αλέξανδρου Μιχαλόπουλου
Next Στην Ατζέντα των Βρυξελλών: Φάκελος στοιχείων επιβάτη, Τείχος του Βερολίνου, Ευρωπαϊκές Ελευθερίες