Αστρολογικές προβλέψεις | 1 έως 7 Σεπτεμβρίου 2014, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Ο Ερμής περνά στον Ζυγό την Τρίτη και από εκεί θα κάνει αρμονικές και αποτελεσματικές  τις συνεννοήσεις σας με άτομα που σας ενώνουν κοινοί στόχοι. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα σας απασχολούν τα οικονομικά σας αλλά θα είστε και αρκετά κτητικοί τόσο απέναντι στην ύλη  όσο και στους ανθρώπους. Το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο θα δώσει χρώμα στον επαγγελματικό σας χώρο και ξεχωριστό ενδιαφέρον για σας καθώς θα είναι ο χώρος που θα σας ξεκουράζει και θα σας ηρεμεί αυτόν τον καιρό. Πιο τυχεροί σε όλους τους τομείς τις μέρες αυτές και μετά πολύ καιρό οι 31/3ου.

Ταύρος

Ταύρος

Ο Ερμής περνά στον Ζυγό την Τρίτη και από εκεί θα δώσει αιτίες που θα απαιτήσουν μία περισσότερη οργάνωση στους επαγγελματικούς σας χώρους  αλλά και καλά φθινοπωρινά ξεκινήματα. Το πέρασμα της Αφροδίτης στην φιλική σας Παρθένο ευνοεί την ερωτική σας ζωή αλλά και τα επαγγελματικά σας καθώς θα νοιώσετε ότι υπάρχει ένα άτομο στον χώρο της δουλειάς  που μπορεί να σας υποστηρίξει και να κάνει πολλά για εσάς αυτόν τον καιρό. Οι μέρες είναι πολύ καλές και δίνουν συναισθηματικά ή και οικονομικά οφέλη σε σας του πρώτου 15ημέρου.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Ο Ερμής περνά στον Ζυγό την Τρίτη και από εκεί θα δώσει τις αφορμές ώστε έστω και μέσα από επιθετικούς διαλόγους να τα βρείτε με τα άτομα της καρδιάς σας ενώ αυτόν τον καιρό κάθε παρεξήγηση θα αποτελεί την αιτία για να βρείτε κοινές συντεταγμένες με τους αγαπημένους σας. Ακόμα η ίδια θέση εξυπηρετεί τις επαγγελματικές σας κινήσεις Το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο  θα κάνει πιο λειτουργικούς τους χώρους που ζείτε και θα φέρει περισσότερη αρμονία στις σχέσεις σας με τους δικούς σας.

Καρκίνος

Καρκίνος

Ο Ερμής περνά στον Ζυγό την Τρίτη και από δημιουργεί  την ανάγκη να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα σπιτιού ή σε κάποιες περιπτώσεις πιθανά θα φέρει περισσότερες ευθύνες ή και έξοδα εξ αιτίας των αυξημένων αναγκών ενός αγαπημένου σας ατόμου πχ παιδιού κλπ  που σας χρειάζεται τώρα  ενώ για κάποιο λόγο οι συνθήκες της οικογενειακής σας καθημερινότητας θα σας δημιουργούν άγχος.  Το πέρασμα όμως της Αφροδίτης στην Παρθένο από την Παρασκευή θα βελτιώσει  τις διαπραγματευτικές σας ικανότητες και θα βοηθήσει σε συμφωνίες  αλλά και σε μία προσπάθεια να πλησιάσετε να γοητεύσετε και να πείσετε ένα άτομο.

Λέων

Λέων

Ο Ερμής περνά στον Ζυγό την Τρίτη διευκολύνοντας τόσο τις επικοινωνίες όσο και τις μετακινήσεις σας ενώ θα κάνει πιο ευέλικτο και διπλωματικό τον λόγο σας.  Το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο και το ξεκίνημα της εβδομάδας θα κάνει πολλούς περισσότερο κτητικούς και δραστήριους στο να προσπαθήσουν να αποκτήσουν περισσότερα αλλά θα δώσει και μία οικονομική ανάσα στο πορτοφόλι σας. Η τύχη τις μέρες αυτές είναι μαζί με τους 3και 4 /8ου σε όλους τους τομείς.

Παρθένος Τις μετακινήσεις σας μα και τα λόγια σας θα πρέπει να προσέχετε τις μέρες αυτές, καθώς όπως εύκολα θα διαπιστώσετε θα είναι δύσκολη η συνεννόηση με τους γύρω σας και θα κωλυσιεργεί  εκνευριστικά κάθε σας προσπάθεια με αποτέλεσμα εύκολα να χάνετε την υπομονή σας. Ακόμα δύσκολες θα είναι οι σχέσεις σας με κοντινά συγγενικά άτομα καθώς είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε μαζί τους ακόμα και για ανόητες αιτίες.  Η έκλειψη θα φέρει σε πολλούς σύντομα μία είδηση που μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά ακόμα και αν δεν αφορά εσάς προσωπικά. Ακόμα τις μέρες αυτές μην κάνετε ανοίγματα και προστατέψτε τις συμφωνίες αλλά και τις συνεργασίες σας από κακές στιγμές.

Παρθένος

Ο Ερμής περνά στον Ζυγό την Τρίτη και από εκεί θα βοηθήσει να βάλετε μία καλή σειρά στο ταμείο σας και πειθαρχία στα έξοδά σας. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σας ξεκινά ένα καλό διάστημα σε  ότι αφορά τις κτήσεις σας τόσο τις οικονομικές όσο και τις συναισθηματικές καθώς μέρα την μέρα σε διάστημα ενός μήνα όλοι θα έχουν κάποια καλή στιγμή που θα τους φέρει απέναντι σε μία ευκαιρία για να καλύψουν το κενό που μπορεί να υπάρχει στην ζωή τους είτε σε οικονομικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο.

Ζυγός

Ο Ερμής περνά στο ζώδιό σας από την Τρίτη και από εκεί βοηθά επαγγελματικά σας θέματα αλλά σας δίνει και την μαχητικότητα που χρειάζεται ο λόγος σας για να πετύχετε και να πείσετε.  Περνώντας η Αφροδίτη στην Παρθένο θα δώσει μία κρυφή αιτία συναισθηματικής χαράς και έναν λόγο να κοιμάστε πιο ήσυχοι αυτόν τον καιρό. Σε κάθε περίπτωση μία αιτία ανησυχίας παύει να σας δημιουργεί ένταση και αυτό θα σας ηρεμήσει αρκετά.  Σάββατο και Κυριακή είναι οι πιο καλές μέρες για όλους.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Ο Ερμής περνά στον Ζυγό την Τρίτη και από εκεί θα σας δώσει αιτίες να ασχοληθείτε με σχόλια και θέματα παρασκηνίου κάτι που σας αρέσει γενικά. Η Αφροδίτη από την Παρθένο θα σας φέρει κάποιο καλό νέο φίλο και γενικά καλή κοινωνικότητα καθώς θα σας περάσει σε κύκλους που υπάρχουν ποιοτικά καλά άτομα των οποίων και θα κερδίσετε το ενδιαφέρον. Ο Κρόνος θα φρενάρει τις επιθετικές διαθέσεις των 11/11ου όμως ο Άρης θα κάνει εσάς του 3ου 10ημέρου ανίκητους στις όποιες διεκδικήσεις σας.

Τοξότης

Ο Ερμής περνά στον Ζυγό την Τρίτη και από εκεί βοηθά τις επικοινωνιακές σας ανάγκες ενώ θα σας φέρει και προσκλήσεις κοινωνικών γεγονότων. Η Αφροδίτη στην κορυφή του αστρολογικού σας χάρτη σε συνδυασμό με τον Δία απ τον Λέοντα  δίνει  έμφαση σε επαγγελματικές συνεργασίες δίνει διάθεση για δουλειά και συνθήκες που ευνοούν ώστε να προσδοκάτε κάποια αυξημένα κέρδη αυτόν τον καιρό.  Η τύχη τις μέρες αυτές θα είναι μαζί με τους γεννημένους 3και 4 Δεκεμβρίου σε όλους τους τομείς.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Ο Ερμής περνά στον Ζυγό την Τρίτη και από εκεί βοηθά να ολοκληρώσετε προγράμματα και να προετοιμάσετε τις επόμενες επαγγελματικές σας κινήσεις. Εξαιρετικό για όλους το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο καθώς είναι πολύ βοηθητικό για εσάς, τις νομικές ή άλλες διεκδικήσεις σας, τις επιδιώξεις, τις συμφωνίες, τις σπουδές τα ταξίδια σας κλπ  Ακόμα τις μέρες αυτές δίνει στους γεννημένους στις 5 πρώτες μέρες του ζωδίου μία καλή στιγμή συναισθηματικής ή και επαγγελματικής τύχης.

Υδροχόος

Ο Ερμής περνά στον Ζυγό την Τρίτη και από εκεί θα κάνει περισσότερο επιθετικό τον λόγο σας κάτι που θα πρέπει να ελέγξετε κυρίως σε χώρους δουλειάς. Η Αφροδίτη θα περάσει στην Παρθένο και θα βοηθήσει ώστε κάποιοι  να πάρετε ένα στήριγμα  είτε σε πρακτικό είτε σε ψυχολογικό είτε σε οικονομικό επίπεδο από τους δικούς σας ανθρώπους. Όμως ταυτόχρονα θα σας κάνει περισσότερο κτητικούς και πιθανά όχι πάντα δίκαια καχύποπτους  με τους γύρω σας. Το Σ/Κ δείχνει πολύ καλό για όλους.

 

Ιχθείς

Ο Ερμής περνά στον Ζυγό την Τρίτη και από εκεί  σας φέρνει κάποια άγχη οικονομικού χαρακτήρα σε ότι αφορά μία συνεργασία σας.  Όμως από την Παρασκευή και για ένα περίπου μήνα το πέρασμα της Αφροδίτης στην απέναντι από εσάς Παρθένο θα φέρει μία περίοδο αρμονίας καλής συνεννόησης και αλληλοκατανόησης στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.  Τα τέλη της εβδομάδας δίνουν συζητήσεις που βοηθούν να λυθούν παρεξηγήσεις με δεδομένη και την καλή των άλλων πρόθεση.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Φώτο: Ελληνικό καλοκαίρι
Next Τα βαλς του αποχαιρετισμού, της Χάρις Κόντου