Αστρολογικές προβλέψεις |1έως 7 Δεκεμβρίου 2014, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Η  καλή σας διάθεση ( με εξαίρεση το βράδυ της Δευτέρας για τους 2/4ου ) θα βοηθά ώστε να βρίσκετε  τρόπους να ξεφεύγετε από τα δύσκολα και να βρίσκετε λύσεις σε όλα και για όλους. Αν και χωρίς άμεσες αποδώσεις σε χρήμα σωστά προσδοκάτε καλυτέρευση σε αυτόν τον τομέα. Ευχάριστα νέα για πολλούς ίσως και από μακριά φέρνουν οι μέρες που δείχνουν πολύ καλές για όλους μα κυρίως για τους 8ως και 16/4ου.  Πέμπτη και Παρασκευή φέρνουν δώρα σε πολλούς και πιθανά μία ευχάριστη έκπληξη. Οι γεννημένοι το 3ο  10ήμερο θα έχετε πιο ενδιαφέρουσα από πλευράς επαφών συναντήσεων μηνυμάτων κλπ εβδομάδα.

Ταύρος

Ταύρος

Όλοι μέχρι και την Τρίτη μπορείτε να κάνετε μία μικρή βουτιά μέσα στην ψυχή σας να βρείτε τι πραγματικά ζητάτε τι πραγματικά θέλετε.. Οι μέρες από την Τετάρτη και μετά βοηθούν μικρά νέα ξεκινήματα και σας ανεβάζουν την διάθεση καθώς δίνουν μία αιτία χαράς μία ευχάριστη έκπληξή μία απρόσμενη οικονομική βοήθεια ή και κάποιο δώρο σε πολλούς από εσάς. Η πανσέληνος θα βοηθήσει να κάνετε πιο σωστούς υπολογισμούς στην διαχείριση των οικονομικών σας και ο Άρης από τον Υδροχόο θα σας κάνει περισσότερο μαχητικούς στο κυνήγι των φιλόδοξων σχεδίων σας.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Οι μέρες βοηθούν τις όποιες συνεργασίες σας και κάνουν τους γύρω σας θετικούς απέναντί σας και δεκτικούς στα όποια αιτήματά σας. Αυτόν τον καιρό μπορείτε να ισχυροποιήσετε σχέσεις και συνεργασίες και να βασιστείτε στην δύναμη και την σιγουριά που μπορεί να σας προσφέρει μία σημαντική συνεργασία. Εσείς των τελευταίων ημερών θα είστε σε πίεση και ένταση όλες τις μέρες για ένα επαγγελματικό θέμα. Η πανσέληνος βοηθά μικρά οικονομικά ανοίγματα και ο Άρης από τον Υδροχόο θα σας δώσει την σιγουριά και την δύναμη που χρειάζεστε για να τολμήσετε να επιβληθείτε σε ένα χώρο.

Καρκίνος

Καρκίνος

Ανήκετε σε αυτούς που διανύουν ένα διάστημα διάρκειας 40 περίπου ημερών στην διάρκειά του οποίου αν έχουν λίγο πολύ λίγο μυαλό μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο την επαγγελματική τους  κατάσταση με άμεση θετική επίπτωση και στον οικονομικό τους τομέα. Τα δύσκολα για τους γεννημένους 4/7ου που πρέπει να είναι πολύ προσεχτικοί και σε  όλα τις μέρες αυτές. Η πανσέληνος βοηθά να κάνετε ειλικρινείς απολογισμούς να αναγνωρίσετε λάθη και παραλήψεις και να διορθώσετε κακώς κείμενα  και ο Άρης από τον Υδροχόο θα σας μάθει εκτός από ευθύς και πλάγιους τρόπους για να κερδίζετε αυτά που επιδιώκετε.

Λέων

Λέων

Ευχάριστο το ξεκίνημα της εβδομάδας σας επιτρέπει και να ασχοληθείτε με πράγματα που αγαπάτε και με άτομα που αγαπάτε περισσότερο ώστε να καλύψετε ανάγκες τους αλλά και δικές σας συναισθηματικές ανάγκες. Ακόμα είναι καιρός να διακρίνετε φίλους από δήθεν φίλους και ο απολογισμός αυτός θα σας ικανοποιήσει καθώς γύρω σας υπάρχουν και καλά και πιστά άτομα. Συναισθηματικά θα είστε ικανοποιημένοι και οι μόνοι θα βρουν εύκολα παρέα αυτόν τον καιρό και μόνο οι 21/8ου πρέπει να είστε γενικά προσεχτικοί σε ένα πρόβλημα που θα προκύψει τις μέρες αυτές.  Η πανσέληνος βοηθά κοινωνικά ανοίγματα όμως  ο  Άρης από τον Υδροχόο θα σας δώσει κόντρες μέσα στον Δεκέμβρη με κάποια άτομα αρκετά ισχυρά.

Παρθένος

Σε κατάσταση αναμονής σας αναγκάζει να παραμείνετε αυτή η εβδομάδα τουλάχιστον σε ότι αφορά θέματα που περιμένετε πώς και πώς να ενεργοποιηθούν.. Μία κίνηση τώρα μπορεί να είναι βεβιασμένη και να χάσετε στο παρά κάτι μαζί με την ψυχραιμία σας και  την ευκαιρία να περάσετε σε μία φάση υλοποίησης ενός σχεδίου σας που είναι πολύ κοντά στο ξεκίνημά του.. Ως την Τρίτη μην βλέπετε τα πάντα γύρω σας καχύποπτα.  Τετάρτη και Πέμπτη δείχνουν πιο καλές μέρες για όλους… Η πανσέληνος σας θυμίζει κοινωνικές υποχρεώσεις που δεν πρέπει να αμελήσετε και  ο Άρης από τον Υδροχόο θα σας δώσει την ευκαιρία να αποδείξετε τις όποιες ικανότητές σας σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον μέσα στον Δεκέμβριο.

Ζυγός

Ο τρόπος να πετύχετε κάτι αυτόν τον καιρό είναι να κάνετε πολιτική και  διπλωματία Σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και ταχτική υποχώρηση σε θέσεις και απόψεις σας καθώς το κλίμα γύρω σας είναι πολύ ανταγωνιστικό. Έτσι πιθανά να καταφέρετε μια καλή για τα συμφέροντα σας συμφωνία. Μην κουραστείτε να κινήστε και να ψάχνετε τρόπους και εναλλακτικές λύσεις και να είστε σίγουροι πώς έστω και δύσκολα  θα καταφέρετε κάτι καλό. Η πανσέληνος απ τους Διδύμους σας βοηθά και σας δίνει ιδέες και λύσεις και ο Άρης από τον Υδροχόο θα σας φέρει σύντομα την ευκαιρία να κάνετε την δική σας αντεπίθεση.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Θέλετε και έχετε για να κάνετε τόσα πολλά αυτήν την εβδομάδα καθώς στα οικονομικά τα πράγματα καλυτερεύουν μέρα την μέρα και επιτρέπουν σε πολλούς να κάνουν σχεδιασμούς ακόμα και για κάποιες αναζωογονητικές σπατάλες αν και πιο φρόνημα θα ήταν να καλύψετε κενά χωρίς να ανοίγεστε στα βαθιά καθώς δεν είναι κάθε μέρα του Αγ Γιαννιού.. Το θετικό είναι ότι υπάρχουν προοπτικές που μπορούν να προοιωνίζουν ένα καλό αύριο ακόμα και για τους κουρασμένους από τη χρονιά που φεύγει. Η πανσέληνος σας βοηθά σε θέματα οικονομικής συγκράτησης όμως  ο Άρης από τον Υδροχόο θα σας δώσει αρκετές οικογενειακές εντάσεις τον Δεκέμβριο.

Τοξότης

Όλα πιο καλά μέρα την μέρα για όλο και περισσότερους Τοξότες καθώς Ερμής, Ήλιος και Αφροδίτη από τον δικό σας χώρο κάνουν τις μέρες σας πιο όμορφες , σας επιβεβαιώνουν και σας δίνουν χαρές κάθε μορφής και την δυνατότητα να φανείτε και να ξεχωρίσετε. Πιο τυχεροί όλων εσείς της 14ης του Δεκέμβρη που ως τα τέλη της χρονιάς θα έχετε τις επιλογές τις προτάσεις και τις ευκαιρίες να αναβαθμίσετε πολύπλευρα την ζωή σας. Η πανσέληνος βοηθά και στηρίζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας  και  ο Άρης από τον Υδροχόο θα σας δώσει μαχητικό λόγο και τρόπο να επιβάλετε όπου χρειάζεται την θέση σας.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Όλες τις μέρες θα ψάχνεστε με τις ώρες πάνω σε παλιές και νέες, σκέψεις, προτάσεις, ιδέες, αναζητώντας λύσεις στα βασικά σας προβλήματα η αυτό το κάτι που έχει την δύναμη να σας ξεμπλοκάρει σε γρήγορους χρόνους από άγχη και ανησυχίες σας, θα μαζεύετε τις σκέψεις σας και θα κάνετε μικρά πίσω- γυρίσματα που δεν ωφελούν. Στην πραγματικότητα διανύετε μία περίοδο απολογισμών και είναι φυσικό αυτό το κλείσιμο στον εαυτό σας και τις σκέψεις σας. Όμως τα αποτελέσματα της χρονιάς για τους περισσότερους μόνο αρνητικά δεν είναι όπως και τα όσα έστω και μετ εμποδίων καταφέρατε. Η πανσέληνος βοηθά να κλείσετε εκκρεμεί θέματα και ο Άρης από τον Υδροχόο θα σας κάνει πιο μαχητικούς κυνηγούς του χρήματος και ίσως πιο σφιχτούς αυτόν τον καιρό.

Υδροχόος

Στα  μάτια των γύρω δείχνετε πολύ κοινωνικοί και ευχάριστοι όμως μέσα σας υπάρχουν πάντα οι αιτίες που σας κρατούν ανήσυχους και είναι βάσιμες οι αγωνίες σας για εξελίξεις του αύριο.. Αυτό το 7ήμερο θα πάρετε μία επιβεβαίωση και μία σιγουριά από μία συνεργασία ή τον σύντροφό σας και φεύγοντας ο Άρης από τον Αιγόκερο στα τέλη της εβδομάδας θα ηρεμήσετε αρκετά. Ωστόσο οι 17/2ου θα πάρετε μία πρώτη γεύση από το πρόβλημα που  θα προσθέσει για τους επόμενους 9 μήνες ο Κρόνος ως θέμα προς επίλυση. Η πανσέληνος θα σας δώσει συναισθηματική  σιγουριά και δύναμη και θα σας χαρίσει καλές στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

Ιχθείς

Μέχρι και την Τρίτη θα σας πιέζουν οικονομικές υποχρεώσεις και μάλιστα χωρίς να μπορείτε να καλύψετε τα πάντα.. από την άλλη αυτό το διάστημα δίνει και δουλειά και αποδόσεις για αυτό μην χάνετε χρόνο σε ότι δεν σας αποφέρει άμεσα κέρδος. Το δυνατό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία θα αποζημιώσει όσους προσπαθούν πολύ στα μέσα της εβδομάδας. Η πανσέληνος από τους Διδύμους θα φέρει κόσμο στο σπίτι σας και εσάς πιο κοντά σε δικούς σας ανθρώπους όμως ο Άρης από τον Υδροχόο θα σας δώσει ίσως και αναίτια μία μόνιμη ανησυχία σε σχέση με την πορεία των οικονομικών σας που δεν πρέπει να την αφήσετε να σας οδηγεί σε αρνητικά σενάρια. Άλλωστε ως τα τέλη του μήνα θα τα έχετε καταφέρει αρκετά καλά.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Το 3ο Athens Film Factory στην ΑΣΚΤ, της Χριστίνας Καλογεροπούλου
Next Η ιστορία του Πάτρικ