Αστρολογικές προβλέψεις | Δευτέρα 3 εως Κυριακή 9 Μαρτίου 2014, από τον Πέρρη Κρητικό

Greg Sweetman@flickr.com

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

 

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Τις μέρες αυτές θα προσπαθήσετε  να ορίσετε προτεραιότητες μεταξύ αντικρουόμενων επιθυμιών και ονείρων σας. Ως και την Τρίτη υπάρχει αιτία να είστε αισιόδοξοι  καθώς η προοπτική για μία μικρή αλλαγή στην καθημερινότητά σας, σας φτιάχνει την διάθεση. Το πέρασμα που κάνει από το βράδυ της Τετάρτης η Αφροδίτη στον Υδροχόο δίνει ως και τις αρχές του Απριλίου την ουσιαστική στήριξη ενός καλού φίλου σε θέματα που αφορούν οικονομικά και συντροφικά θέματά σας. Ακόμα θα μπορούσατε να στηρίξετε στην καλή σχέση σας με τον κόσμο μία σας προσπάθεια. Κοινωνικό και με ευχάριστες συναντήσεις  το Σ/Κ σας.

Ταύρος

Ταύρος

Με ψυχολογικές μεταπτώσεις  το ξεκίνημα της εβδομάδας σας καλεί να είστε εγκρατείς. Όμως δίνει μέχρι και την Τετάρτη τύχη σε όλους τους τομείς σε εσάς των τριών τελευταίων ημερών του ζωδίου. Από την Τετάρτη θα έχετε καλή διάθεση και οι προσπάθειές σας θα είναι αρκετά αποδοτικές. Το πέρασμα που κάνει από το βράδυ της Τετάρτης η Αφροδίτη στον Υδροχόο δίνει ως και τις αρχές του Απριλίου εύνοια σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα. Το Σ/Κ θα είστε κτητικοί και απαιτητικοί από τους γύρω σας.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Πολλές και θετικές θα είναι για εσάς οι εξελίξεις αυτών των ημερών κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά οικονομικά θέματα και ζητήματα προσωπικών και συναισθηματικών σας  φιλοδοξιών. Η τύχη θα συνοδεύει τα βήματα των γεννημένων ως και 24 Μαΐου που μπορούν να έχουν ένα άνοιγμα μία πρόταση ή ένα κέρδος όποιας μορφής τις μέρες αυτές. Το πέρασμα που κάνει από το βράδυ της Τετάρτης η Αφροδίτη στον Υδροχόο δίνει ως και τις αρχές του Απριλίου εύνοια σε σπουδαστικά, νομικά, αλλά και συναισθηματικά θέματα σε όλους.   Παρασκευή και  Σ/κ είναι το πιο καλό από άποψη διάθεσης 3ήμερο αυτών των ημερών για όλους καθώς όλα θα σας πηγαίνουν όπως τα προγραμματίζετε.

Καρκίνος

Καρκίνος

Εξαιρετικής δυναμικής είναι η εβδομάδα που ξεκινά με εντάσεις αλλά στην συνέχεια  σας βάζει σε ένα πολύ δημιουργικό κύκλο γεννώντας  εξαιρετικές ιδέες – λύσεις, κερδίζοντας πρόσωπα, εντυπώσεις ή ακόμα και μία περίοπτη θέση ανάμεσα στους κύκλους που κινήστε. Το πέρασμα που κάνει από το βράδυ της Τετάρτης η Αφροδίτη στον Υδροχόο δίνει ως και τις αρχές του Απριλίου τρόπους να αυξήσετε τα έσοδά σας, την ερωτικότητα  αλλά και την κτητικότητα σας απέναντι στους συντρόφους σας. Τύχη σε όλους τους τομείς θα έχετε οι γεννημένοι 1,2/7ου.

Λέων

Λέων

Έντονες συγκινήσεις αλλά και κόντρες φέρνουν οι δύο πρώτες μέρες της εβδομάδας που θα σας φέρει απέναντι σε ένα άτομο που  σας ανεβάζει μα και σας θυμώνει. Το πέρασμα που κάνει από το βράδυ της Τετάρτης η Αφροδίτη στον Υδροχόο δίνει ως και τις αρχές του Απριλίου την δυνατότητα να εξομαλύνετε μόνιμες σχέσεις ή συνεργασίες και να κατασιγάσετε τις όποιες εντάσεις μέσα σε αυτές. Σας κάνει περισσότερο ομαδικούς και συντροφικούς. Οι 15/8ου να είστε προσεχτικοί και στην δουλειά όπου μπορεί να υπάρξουν δύσκολες στιγμές και στην υγεία, καθώς θα έχετε πεσμένη άμυνα ή θα σας προβληματίσει κάτι παλιό. Παρασκευή και Σ/Κ οι φίλοι θα σας κάνουν να νιώσετε πολύ όμορφα.

Παρθένος Τις μετακινήσεις σας μα και τα λόγια σας θα πρέπει να προσέχετε τις μέρες αυτές, καθώς όπως εύκολα θα διαπιστώσετε θα είναι δύσκολη η συνεννόηση με τους γύρω σας και θα κωλυσιεργεί  εκνευριστικά κάθε σας προσπάθεια με αποτέλεσμα εύκολα να χάνετε την υπομονή σας. Ακόμα δύσκολες θα είναι οι σχέσεις σας με κοντινά συγγενικά άτομα καθώς είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε μαζί τους ακόμα και για ανόητες αιτίες.  Η έκλειψη θα φέρει σε πολλούς σύντομα μία είδηση που μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά ακόμα και αν δεν αφορά εσάς προσωπικά. Ακόμα τις μέρες αυτές μην κάνετε ανοίγματα και προστατέψτε τις συμφωνίες αλλά και τις συνεργασίες σας από κακές στιγμές.

Παρθένος

Ως και την Τρίτη το μεσημέρι μπορεί ένα πρόβλημα κάποιου δικού σας ατόμου να γίνει και δικό σας με οικονομικό κόστος για εσάς ενώ η μέρα μπορεί να δώσει και διαφωνίες με ερωτικούς συντρόφους για αυτό αποφύγετε σοβαρές και δύσκολες συζητήσεις. Από την Τετάρτη η εβδομάδα είναι αποδοτική σε όλους τους τομείς Το πέρασμα που κάνει από το βράδυ της Τετάρτης η Αφροδίτη στον Υδροχόο δίνει ως και τις αρχές του Απριλίου την δυνατότητα να καλυτερεύσουν οι συνθήκες στην επαγγελματική σας ζωή αλλά και να ανανεωθείτε σωματικά. Παρασκευή και Σ/Κ  συνδυάστε κοινωνικές υποχρεώσεις με  διασκέδαση

Ζυγός

Δυσκολίες οικογενειακής κυρίως φύσης έχει η Δευτέρα  μέχρι αργά το απόγευμα Με το πέρασμα που κάνει από το βράδυ της Τετάρτης η Αφροδίτη στον Υδροχόο ο συναισθηματικός σας χώρος παρουσιάζει μεγάλη εύνοια. Κάποιοι θα βγείτε  αισθητά ευνοημένοι αρκεί να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και να είστε σε εγρήγορση. Ακόμα κάποιοι μόνοι σε αυτό το διάστημα θα καλυφθούν συναισθηματικά. Πολλές αιτίες για συναντήσεις επαφές η και μετακινήσεις έχει το 3ήμερο Παρασκευή- Σ/Κ. Τύχη και ευκαιρίες κάθε μορφής θα έχουν τις μέρες αυτές οι γεννημένοι 23,24,και 25/9ου .

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Όλα όπως τα θέλετε η και καλύτερα από όσο τα περιμένατε μπορούν να εξελιχθούν στους κύριους τομείς της ζωής σας μέχρι τα μέσα του Μάρτη αν είστε γεννημένοι 2 και νωρίς 2/11ου. Το πέρασμα που κάνει από το βράδυ της Τετάρτης η Αφροδίτη στον Υδροχόο μέχρι και τις αρχές του Απρίλη θα βελτιώσει το κλίμα στους χώρους που ζείτε και κάποιοι θα έχουν αιτίες να περνάνε πιο καλά στο σπίτι. Προσέχοντας λίγο την δύσκολη Δευτέρα και στην δουλειά και γενικά είστε μπροστά σε μία εξαιρετική εβδομάδα που υπόσχετε συγκινήσεις και δυνατές στιγμές σχεδόν σε όλους.

Τοξότης

Καλό ξεκίνημα φορτωμένο πρόγραμμα αλλά και ευεξία σας δίνει το πρώτο 2ήμερο καθώς τις μέρες αυτές έχετε να τρέξετε για πολλά αλλά και ενδιαφέροντα ζητήματα και το κάνετε με καλή διάθεση. Το πέρασμα που κάνει από το βράδυ της Τετάρτης η Αφροδίτη στον Υδροχόο και ως τις αρχές του Απρίλη θα σας δώσει πολύ ευχάριστες μετακινήσεις συναντήσεις και προσκλήσεις που δεν πρέπει να αγνοήσετε. Τετάρτη και Πέμπτη όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα αν λειτουργείτε αθόρυβα και χωρίς υπερβολές. Το Σ/Κ είναι πολύ καλό για οικογενειακές συναντήσεις.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Δευτέρα και Τρίτη θα κάνετε μικρά πίσω – γυρίσματα που δεν ωφελούν. Στην πραγματικότητα μπαίνετε λίγο άτσαλα μέσα από προβλήματα που σας βγάζουν καταστάσεις που θα εκδηλωθούν στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Όμως για τους 18,19/1ου οι μέρες αυτές είναι πολύ καλές σε όλους τους τομείς. Το πέρασμα που κάνει από το βράδυ της Τετάρτης η Αφροδίτη στον Υδροχόο και ως τις αρχές του Απρίλη, θα βοηθήσει επαγγελματικά, οικονομικά θέματα  και θα δώσει αποδόσεις σε όσους προσπαθούν μεθοδικά. Πέμπτη και Παρασκευή είναι το πιο αποδοτικό 2ημερο για όλους και από διάθεση και γενικά. Οι μέρες είναι δύσκολες για τους γεννημένους 3η Ιανουαρίου σε ότι και αν κάνουν.

Υδροχόος

Ευχάριστα τα μηνύματα που σας μεταφέρει το πέρασμα που κάνει από το βράδυ της Τετάρτης η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο και ως τις αρχές του Απρίλη σας κάνει  πολύ κοινωνικούς και αισιόδοξους. Η τύχη της μέρες αυτές θα είναι δίπλα στους γεννημένους 20,21,22/1ου  Ιανουαρίου δίνοντάς τους όση επιβεβαίωση χρειάζονται για να νοιώθουν περίφημα αλλά και προτάσεις κάθε μορφής ή αποκτήματα. Όλα αυτά έρχονται όμως και για τους υπόλοιπους την επόμενη εβδομάδα.  Πιεσμένοι από εξελίξεις θα είναι και αυτήν την εβδομάδα οι 12/2ου  από  γνωστές εδώ και καιρό ή και νέες αιτίες. Εξαιρετική Παρασκευή και Σ/Κ σας  ανανεώνουν και σας χαρίζουν τρεις αποδοτικές και τυχερές σε όλα τα θέματα ημέρες.

 

Ιχθείς

Όλα πιο καλά θα πηγαίνουν μέρα με την μέρα για εσάς που γεννηθήκατε 29/2ου και 1η/3ου καθώς κάθε μέρα θα δίνει ευκαιρίες και προτάσεις ικανές να κάνουν  την ζωή σας καλύτερη σε όλους τους τομείς. Το πέρασμα που κάνει από το βράδυ της Τετάρτης η Αφροδίτη στον Υδροχόο δίνει ως και τις αρχές του Απριλίου θα ηρεμήσει εσωτερικές σας ανησυχίες και θα βελτιώσει την ψυχολογική σας κατάσταση. Σε κάποιους θα δώσει κρυφές αιτίες χαράς και ένα δίαυλο διαφυγής από την πίεση της καθημερινότητας. Τετάρτη και Πέμπτη οργανώνετε τα σχέδια σας και κάντε όλες τις δύσκολες συζητήσεις για να βγάλετε θετικό αποτέλεσμα. Οικογενειακό και ευχάριστο το Σ/Κ σας.

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Οι νέοι θέλουν να επιχειρήσουν
Next Όπως και να έχει… πετάμε χαρταετό, της Αναστασίας Κορινθίου