Αγάπη μου… μαζί στην δουλειά και στο μεροκάματο!, της Κατερίνας Σταματελοπούλου

3156554330_123671781c

Μετά τους φόνους, τα αντιφασιστικά «ποστ» στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης αλλά και οπουδήποτε αλλού διαβάζεται, βλέπεται και ακούγεται η αγανάκτηση, μια καινούργια εβδομάδα ξεκίνησε με… ζευγάρια! Οι Πετροτζένη και οι Γιωργοφαίη, τα λαμπερά ζευγάρια της εγχώριας showbiz έκαναν πρεμιέρα επιτέλους, μετά τον καταιγισμό των διαφημιστικών μηνυμάτων που τις προανήγγελλαν για μέρες. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα πολύ να αράξω στον καναπέ του σπιτιού μου και να κάνω άγριο ζάπινγκ όλο το πρωινό, ανάμεσα στο MEGA και στον ΑΝΤ1, παρακολουθώντας τον ανταγωνισμό των πρωινάδικων, για το ποιός θα πει με περισσότερη φαντασία τις αστρολογικές προβλέψεις ή ποιος θα φτιάξει το πιο περίεργο φαγητό. Όσες φορές το έχω κάνει έχω διασκεδάσει, έχω χαλαρώσει και έχω ξεφύγει από τον πραγματικό κόσμο… Γιατί αυτός είναι ο στόχος του πρωινάδικου, να σε βάλει στον κόσμο του… με ότι αυτό συνεπάγεται!

Σκεφτόμουν, λοιπόν, αυτό το καινούργιο concept των τηλεοπτικών καναλιών που χρησιμοποιούν ζευγάρια στις εκπομπές τους, πού μπορεί να οδηγήσει την ελληνική κοινωνία; Ένα καινούργιο lifestyle γεννιέται… Γιατί όταν βλέπει η άλλη τον Γιώργο και την Φαίη, τον Πέτρο και τη Τζένη όμορφους και λαμπερούς με τα αστεία τους, με τα πειράγματα τους, με τα «έτσι» και τα «αλλιώς» τους, σκέφτεται «Γιατί όχι κι εγώ;»

Η απόλυτη κατάρρευση του κανόνα που θέλει τα ζευγάρια που δουλεύουν μαζί να χωρίζουν γρήγορα, έχει ήδη ξεκινήσει. Στο εξής, επιτυχημένο θα θεωρείται ένα ζευγάρι που μοιράζεται όχι μόνο το σπίτι, το μπάνιο, το σαλόνι, την κρεβατοκάμαρα, αλλά και τη δουλειά! Να πώς μειώνονται οι εξωσυζυγικές σχέσεις! Να πώς συσφίγγεται ο οικογενειακός ιστός! Να πώς αποκτά άλλο «αέρα» ο έγγαμος βίος! Γιατί, πλέον, έκτος από το «μαζί στα καλά και στα άσχημα» θα προστεθεί στους γαμήλιους όρκους το «μαζί στη δουλειά και στο μεροκάματο».

Φανταστείτε μια ζωή από το πρωί έως το βράδυ μαζί με τον-την σύζυγο … και μετά δείτε τα πρωινάδικα με άλλο μάτι!

Published by

Κατερίνα Σταματελοπούλου

Σπούδασε Marketing, Αποτελεσματική Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών (MBA), Marketing and Communication Management, Marketing Research & Social Media Analytics. Εμπνευστής και chief editor του flust.gr. Είναι Brand & Communications Strategist.
Prev Προσέχουμε για να έχουμε, της Μαριλένας Καραφώτη
Next Υπάρχει (ανάγκη για) Κεντροαριστερά;, του Παναγιώτη Σκευοφύλακα