Έρωτας είναι η αιτία, της Αναστασίας Κορινθίου

Καλημέρα… ήρθα να σου πω μια τόση δα μικρούλα καλημέρα σήμερα που γιορτάζει ο έρωτας!

1461688518_7564196891_b
Δεν θα… σκουντήσω στο Fb κανέναν εγώ… (ανάγωγο το βρίσκω να σκουντάς..)!
Ένα χάδι αν θες στα μαλλιά να στο δώσω… και ένα χαμόγελο… φωτεινό… σαν τον ήλιο που ξεχάστηκε και απόμεινε καλοκαίρι στον τόπο τούτο όσο κρύο και αν έφερε η βόμβα η μετεωρολογική….
Θέλω και εγώ το χαμόγελο σου… και μια αγκαλιά… Δεν θέλω Like… την ζεστασιά από ένα γέλιο γνήσιο θέλω, να απλωθεί σεντόνι κόκκινο στης καρδιάς το ροζ που 50 φορές με γκρίζο το λέρωσαν… γκρι σαν στάχτη από φωτιά που έσβησε…
Ένα τραγούδι! Θες να μου τραγουδήσεις ένα τραγούδι; Κι ας είναι παράφωνο… δεν με νοιάζει…. να καταλάβω τι νιώθεις… τι θες… τι φοβάσαι και τι ελπίζεις… όχι από το status σου μα από τα χείλη σου που εμμένουν και επιμένουν σε σιωπές….
Δεν θέλω να δω το πρόσωπο σου από μια φωτογραφία στον υπολογιστή… έλα να πιούμε καφέ… Ελληνικό… διπλό… γλυκό… από μια κούπα! Να μάθω τα μυστικά σου όλα…. να σου πω τα μυστικά μου όλα….
Μην μου στείλεις στιχάκια από το You tube… σε παρακαλώ… γράψε μου έναν δικό σου στίχο…. κάτι που να μιλά για θαλασσινά τριφύλλια και ήλιους και φεγγάρια!!
Μην μου στείλεις το ομοίωμα ενός τριαντάφυλλου στην ψυχρή οθόνη μπρος μου…. Εγώ μεγάλωσα… (μεγάλωσα;)με το κακομαθημένο τριανταφυλλάκι του μικρού πρίγκηπα στην γυάλα μέσα… και ακόμη ψάχνω έναν πλανήτη στο σύμπαν να με χωρά……
Να χωρά και αυτός στα όνειρα μου…. Αν θες λουλούδι να μου δώσεις έλα να κόψουμε μαζί… να κλέψουμε λουλούδια σαν να είναι Πρωτομαγιά… και να σε κάνω φωτιά μου!
Μην με ρωτήσεις τι κάνω σε ένα chat,  έχω τηλέφωνο… έχω όνομα, έχω φωνή, έχουν χρώμα τα μάτια μου, έχει αφορμή που γράφω σαν να γράφω στον εαυτό μου… ΔΕΝ είμαι η Anastasia Korinthiou…. Η Κορινθίου είμαι…. Για τους φίλους… Αναστασία!
Εεε, ας ξανασυστηθούμε λοιπόν!
Καλημέρα Δευτέρας… γιατί σας αγαπώ όλους και τον καθένα ξεχωριστά!

Καλημέρα…. Σαββάτου
Δεν έχει σημασία….
Για κάποιους σήμερα ξεκινά να μετρά η ζωή μέρες-στιγμές.
Για κάποιους σήμερα ο Έρωτας δεν γιορτάζει… θυμώνει και ζητά την γλύκα όχι από ακριβά  σοκολατάκια μα από ένα χαμόγελο….
Αναστασία με λένε έρωτα….
Εσένα;

Published by

Αναστασία Κορινθίου

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971, αλλά επέλεξε την Ρόδο για να ζήσει και να δημιουργήσει τα ενήλικα παραμύθια της. Σπούδασε νηπιαγωγός αλλά ποτέ δεν άσκησε το συγκεκριμένο επάγγελμα μιας και την κέρδισε το ραδιόφωνο από πολύ νωρίς. Στον χώρο της συγγραφής μπήκε το 2004 με το βιβλίο της «Γυναίκες από πέτρα». Ακολούθησε η «Καρδιά ενός αγγέλου» που μεταφέρθηκε τηλεοπτικά από τον Στράτο Μαρκίδη, το «Βαρλίκι», «Χρονικό μιας απιστίας», «Η Αδελφότητα των Γκρίζων Κροτάφων» «Σου τηλεφώνησα για ένα αντίο». Παρουσιάστρια της εκπομπής καλώς τους στην τηλεόραση ΑΙΓΑΙΟ το 2014-2015, ραδιοφωνική παραγωγός στον ΠΑΛΜΟ. Για το καλοκαίρι του 2015 παρουσιάζει την εκπομπή "Για πάρτη σας" που ταξιδεύει στα νησιά του Ν.Αιγαίου από το κανάλι ΑΡΤ tv.
Prev Κάντο όπως η ξανθιά! της Εμμανουέλας Κόκκαλη
Next Ψωμάκια – έρωτας!, της Εμμανουέλας Κόκκαλη