Ένα εστιατόριο στο Λονδίνο που συζητιέται πολύ

@telegraph.co.uk
@telegraph.co.uk

Tο πιο πολυσυζητημένο νέο εστιατόριο του Φθινοπώρου στο Λονδίνο σύμφωνα με την independent είναι το Union Street Café. Το εστιατόριο ανήκει στον γνωστό σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ αλλά οι φήμες ότι συνέταιρος του είναι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχουν εκτοξεύσει τις κρατήσεις του εστιατόριου πριν ακόμα ανοίξει καλά καλά τις πόρτες του.

Η περιοχή που βρίσκεται το εστιατόριο στο Σάουθγοκ είναι από τις πιο ανεβασμένες τα τελευταία χρόνια και χαρακτηρίζεται από πολλούς το Μπρούκλιν του Λονδίνου, ενώ βρίσκεται σε μια παλιά αποθήκη που φτιάχτηκε από την αρχή ώστε να ακολουθεί τις τελευταίες τάσεις της μόδας στην διακόσμηση των εστιατορίων.

Το μενού αλλάζει καθημερινά και ακολουθεί τις ιταλικές γεύσεις με φρέσκα προϊόντα που μαγειρεύονται σε κοινή θέα αφού η κουζίνα είναι ανοιχτή στους πελάτες του μαγαζιού. Το εντυπωσιακό είναι ότι μόλις ξεκίνησε το σύστημα ηλεκτρονικών κρατήσεων του εστιατορίου οι κρατήσεις ξεπέρασαν τις 2000 σε μια μέρα. Πάντως η telegraph χαρακτήρισε σε άρθρο της, το μενού, κάτω από το μέσο όρο.Ίσως οι πελάτες περιμένουν τον Μπέκαμ να τους μαγειρέψει και την Βικτόρια να τους σερβίρει… ποιος ξέρει;

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Φιστίκι εσύ σούπερ-στάρ!, της Εμμανουέλας Κόκκαλη
Next Δημοσκοπήσεις και Ράδιο Αρβύλα, του Μιχάλη Παπαμιχαήλ