Ένα Γούρι για το 2016 με έμπνευση

Η εταιρία “Ασημικά – Κοσμήματα Κωνσταντοπούλου” έχει παράδοση δεκαετιών στην παραγωγή και διάθεση αντικειμένων και κοσμημάτων από πολύτιμα μέταλλα. Βασικό συστατικό της επιτυχημένης πορείας της είναι η επιλογή άριστων πρώτων υλών (χρυσός, ασήμι, πολύτιμοι λίθοι) καθώς και η προσήλωση στη λεπτομέρεια όσο αφορά τον σχεδιασμό και την κατασκευή.

Το ρόδι ως σύμβολο της  ευημερίας, της καλοτυχίας, της αφθονίας, της γονιμότητας, του πλούτου και του έρωτα από την αρχαιότητα έως σήμερα και ειδικά για τους Έλληνες έχει μια πολύ ισχυρή συμβολική έννοια καλοτυχίας. Με γνώμονα την παράδοση λοιπόν, η εταιρία Κωνσταντοπούλου παρουσίασε το γούρι του 2016, το Ρόδι, το οποίο είναι σχεδιασμένο με πολύ ευφάνταστο τρόπο μιας και το 1 κρύβεται στην κορώνα και το 6, στη σπείρα. Επιπλέον, η ιδιαιτερότητα στα εξωτερικά του χαρακτηριστικά είναι και αυτά που το κάνουν σύμβολο: ο κάλυκας στην κορυφή του έχει τη μορφή κορώνας ή στέμματος.
Το φετινό γούρι της εταιρείας Κωνσταντοπούλου, είναι χειροποίητης τέχνης και σε καθαρό ασήμι 925*, αποτελώντας ένα ξεχωριστό, συμβολικό δώρο για τα Χριστούγεννα και τη Νέα Χρονιά, με ευχές για ξεχωριστές γιορτές με αγαπημένα πρόσωπα.

Όλη η συλλογή της εταιρίας εδώ

 

 

 

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Βασικοί κανόνες για αναλλοίωτα τρόφιμα, της Ευαγγελίας Ζευκιλή
Next ‘’Ρέμπραντ’’ πολλών αστέρων, του Πάνου Λιάκου