Έμπρακτη Στήριξη στην Εθελοντική Αιμοδοσία από τη ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

H εταιρεία ΒΙΚΟΣ Α.Ε. κύριος υποστηρικτής της εθελοντικής αιμοδοσίας με αίσθημα ισχυρής κοινωνικής ευθύνης, την Κυριακή 14 Ιουνίου, βρέθηκε στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη. Υποστηρίζοντας έμπρακτα την εθελοντική αιμοδοσία, έστησε κινητή μονάδα αιμοληψίας, σε συνεργασία με την υπηρεσία εθελοντικής Αιμοδοσίας του νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ.

Κατά τη διάρκεια της ενέργειας εθελοντές προέβησαν σε αιμοδοσία, ενώ συγκεντρώθηκε μεγάλη ποσότητα από φιάλες αίματος, δίνοντας ένα δυνατό μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης και υποστήριξης σε όσους έχουν ανάγκη.

Παράλληλα, με βασικό της μήνυμα «Όσο φυσικό είναι να πίνεις νερό, τόσο φυσικό είναι να δίνεις αίμα» η εταιρεία ΒΙΚΟΣ Α.Ε., για όλο τον Ιούνιο συμμετέχει σε δράσεις αιμοδοσίας ανά την Ελλάδα, με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη. Στόχος της εταιρείας ΒΙΚΟΣ Α.Ε. είναι να καθιερώσει το μήνα Ιούνιο ως μήνα αφιερωμένο στην Εθελοντική αιμοδοσία και να προβάλει την αναγκαιότητα της. Για όλο το μήνα Ιούνιο, η εταιρεία ντύνει το μετρό με το μήνυμα της «Όσο φυσικό είναι να πίνεις νερό, τόσο φυσικό είναι να δίνεις αίμα» και καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν ενεργά στην διαδικασία της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. προσεγγίζει με ευαισθησία και μέριμνα το θέμα της αιμοδοσίας ενώ οργανώνει δύο φορές το χρόνο στα εργοστάσια της στα Ιωάννινα αιμοδοσίες. Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός, ότι έχει δωρίσει μια κινητή μονάδα αιμοληψίας στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εθελοντική δράση αιμοδοσίας της εταιρείας επισκεφτείτε http://www.vikoswater.gr/action/aimodosies-1

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Η Yoleni’s κέρδισε το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας 2015, της Εμμανουέλας Κόκκαλη
Next Αστρολογικές προβλέψεις|29 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου, από τον Πέρρη Κρητικό