Έκθεση ζωγραφικής του Petr Shevchenko στο Grecotel Pallas Athena

Στο σύγχρονο urban chic περιβάλλον του εστιατορίου και μπαρ του Pallas Athena με θέα στη νεοκλασική πλατεία Κοτζιά στην καρδιά της πόλης έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής “Subconscious Flow” του Ρώσου Καλλιτέχνη Petr Shevchenko.

Έκθεση ζωγραφικής του Petr Shevchenko

Η έκθεση εντάσσεται πλαίσια του Προγράμματος του Έτους Ρωσίας στην Ελλάδα 2016 και  εγκαινιάστηκε από τον κο Vladimir Maystrenko, Α’ Σύμβουλο της Πρεσβείας της Ρωσίας, παρουσία του κου Νίκου Δασκαλαντωνάκη, Επίτιμου Προξένου της Ρωσίας στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και του κου Ηλία Κλη Πρέσβη ε.τ. και συντονιστή του Προγράμματος Έτους Ρωσίας στην Ελλάδα 2016.

οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν το εξαιρετικό ποικιλιακό κρασί διεθνών διακρίσεων «Ορεινός Ήλιος» της εταιρείας SEMELI, που ήταν ο χορηγός της βραδιάς.

Οι υψηλοί προσκεκλημένοι – ακόλουθοι της Ρωσικής Πρεσβείας, στελέχη του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, εκπρόσωποι του Τουρισμού, της Τέχνης, και του επιχειρηματικού κόσμου, δημοσιογράφοι και πλήθος κόσμου – περιηγήθηκαν στην έκθεση και εντυπωσιάστηκαν με τις συνθέσεις του καλλιτέχνη. Ο πλούσιος χρωματικός τόνος των έργων του ταξίδεψε τους καλεσμένους σε κόσμους αλληγορικούς και μυστηριώδεις. Οι πίνακες με έκδηλη την προσωπική του διάθεση και το έντονο πάθος της έκφρασης αποδίδονται με ισορροπημένο σχέδιο, ανάλαφρη διάθεση και έντονη εσωτερικότητα. Δείτε φωτογραφίες των έργων και το βιογραφικό του εδώ.

Σημειώνεται ότι η έκθεση ζωγραφικής του νέου Ρώσου καλλιτέχνη Petr Shevchenko αποτελεί μία από τις εκδηλώσεις, που έχει προγραμματίσει ο Όμιλος Ν.Δασκαλαντωνάκη – Grecotel για τα ξενοδοχεία του, στα πλαίσια του Προγράμματος του Έτους Ρωσίας στην Ελλάδα 2016.

Έκθεση ζωγραφικής του Petr Shevchenko στο Grecotel Pallas Athena

Υπενθυμίζεται ότι ο κος Νίκος Δασκαλαντωνάκης, ιδρυτής και Πρόεδρος του Ομίλου, είναι από το 1998 Επίτιμος Πρόξενος της Ρωσίας στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, τίτλος που του απονεμήθηκε για την μεγάλη προσωπική του συμβολή στην ανάπτυξη των Ελληνορωσικών σχέσεων και την προώθηση του Ρώσικου Τουρισμού στην Ελλάδα. Επίτιμο Προξενείο λειτουργεί στο Ρέθυμνο με διευρυμένες αρμοδιότητες, καθώς και στα νησιά Κω και Ρόδο.

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Το προφίλ της εβδομάδας 11 έως 17 Ιουλίου, από τον Πέρρη Κρητικό
Next Ο δικός μας γευστικός συνδυασμός Cheesecake, του Θεοχάρη Καρπαθάκη