Your world of Wordpress Themes, Wordpress Templates by WpDance

Home » βίντεο » Join Us ξανά το φθινόπωρο! της Εμμανουέλας Κόκκαλη

Join Us ξανά το φθινόπωρο! της Εμμανουέλας Κόκκαλη

Εμμανουέλα Κόκκαλη Ιουν 23,2015 0 Σχόλια

Έκλεισε με επιτυχία κι αυτός ο κύκλος. Δεν ξέρω αν πρέπει να πω 1ος κύκλος Join Us, γιατί για εμάς δεν ήταν ο πρώτος κύκλος.

 

Είμαστε μια ομάδα ενωμένη εδώ και 2,5 χρόνια, όταν πρωτοδημιουργήσαμε το JOY. Ναι, τώρα φτιάχνουμε το Join Us. Θα μπορούσε να λέγεται κι αλλιώς. Τις εκπομπές τις φτιάχνουν οι ομάδες, οι παρέες και ο τίτλος είναι το λιγότερο! Είμαστε παρέα που έχει δεθεί μέσα από πολλές καταστάσεις. Και θα συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε μαζί σας όλα μας τα συναισθήματα, τις σκέψεις και τις ιδέες για πολύ καιρό ακόμα.

Εξάλλου, υπήρχαν καλές βάσεις. Πίσω από το Join Us και το followme.gr υπάρχει μια πολύ δεμένη ομάδα πολλά χρόνια τώρα, μια ομάδα που δούλεψε πολύ στον τύπο, που δημιούργησε και μοιράστηκε πολλά, μια ομάδα που κατάφερε να γράψει νέα ιστορία και να φέρει πάλι στο προσκήνιο τις παλιές καλές εποχές. Σε λίγο καιρό από αυτή την ίδια ομάδα, θα επανακυκλοφορήσει το θρυλικό Down Town, το περιοδικό που όλοι αγαπήσαμε και έχουμε συνδέσει με πολλές στιγμές της καθημερινότητας. Φρέσκο και προσαρμοσμένο στη σημερινή εποχή, θα μας κρατά συντροφιά πάλι, σε εβδομαδιαία βάση.

Ένα ακόμα ευχάριστο, είναι ότι υπογράφηκε πριν λίγες ημέρες νέο συμβόλαιο με το κανάλι του ΣΚΑΙ, όπου μας κρατά για 3 χρόνια ακόμα κοντά σας, μέσω του Join Us και αυτό με κάνει να ονειρεύομαι ένα #likeablonde που θα γίνεται κάθε σεζόν όλο και καλύτερο!

Προς το παρόν, απολαύστε (ξανά) την τελευταία μου συνταγή για φέτος, απολαύστε και το καλοκαίρι σας με λιγότερο μαγείρεμα και κρατήστε δυνάμεις για μια απόλυτα δημιουργική νέα σεζόν!

Κρέμα σοκολάτας με εσπρέσσο

Υλικά:

600 ml. γάλα φρέσκο
50 ml. καφέ εσπρέσο δυνατό
200 gr. κουβερτούρα μαύρη Nestle
5 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη
5 κουταλιές της σούπας κόρν φλάουρ
φράουλες και μπισκότα για σερβίρισμα

Εκτέλεση:

Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε όλα τα υλικά, εκτός από την κουβερτούρα και ζεσταίνουμε για λίγο το γάλα. Προσθέτουμε και τη σοκολάτα και ανακατεύουμε καλά, μέχρι να πήξει το μείγμα. Όσο κρυώνει θα πήξει κι άλλο, οπότε βγάλτε το από την εστία πριν πήξει πάρα πολύ. Αφήστε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου και φυλάξτε στο ψυγείο.

Πάρτε εδώ μια γεύση από όσα έρχονται!

Εμμανουέλα Κόκκαλη

Εμμανουέλα Κόκκαλη

blogger at eating around
Γράφει με μεγάλη χαρά κείμενα με συνταγές που η ίδια μαγείρευε καθημερινά στο σπίτι της.Ένα απόγευμα, τον Φεβρουάριο του 2010, καθώς διαβάζει ένα blog, ακολουθεί τα βήματα δημιουργίας ενός δικού της και βρίσκεται μπροστά σε μια χαρούμενη σελίδα με το όνομα Εating Αround, ένα blog φαγητού. Παράλληλα, δίνει κείμενα στο trome.gr, το lovecooking.gr και το lifezone.gr, το AthinoramaUmami.gr, το exostispress.gr και φυσικά στο Flust.gr. Μαγειρεύει επίσης στην εκπομπή Join Us του Σκαι και είναι ραδιοφωνική παραγωγός στο amagiradio.com
Εμμανουέλα Κόκκαλη

Add To TwiiterRetweet This Post item information on FacebookShare This Stumble ThisStumbleUpon This Digg ThisDigg This Add To Del.icio.usBookmark This
  • BizUpdate

  • Χορηγός Επικοινωνίας





  • Συνεντεύξεις

  • Εγγραφείτε στο newsletter μας

  • Facebook Watch: η νέα τηλεόραση είναι εδώ, της Κατερίνας Σταματελοπούλου

    Facebook Watch
    » Διαβάστε περισσότερα
  • Συνεργαζόμαστε με:

  • Ιστορίες που δεν σου είπαν

  • Υποστηρίζουμε το WWF Ελλάς

  • The #flusttags

Google+