Your world of Wordpress Themes, Wordpress Templates by WpDance

Home » εκθέσεις » H εμπειρία Creta Farms, της Εμμανουέλας Κόκκαλη

H εμπειρία Creta Farms, της Εμμανουέλας Κόκκαλη

Εμμανουέλα Κόκκαλη Μαρ 19,2014 0 Σχόλια

10001377_10202847728209931_784680438_n

Την περασμένη Δευτέρα, ολοκληρώθηκε ένα νόστιμο τριήμερο στην Food Expo, το οποίο έζησα λεπτό προς λεπτό, μέσα από το εντυπωσιακό περίπτερο της Creta Farms. Ήμουν εκεί συνεχώς, επικοινώνησα με πολύ κόσμο, σέρβιρα δεκάδες κιλά αλλαντικών και ψητών εδεσμάτων, συνεργάστηκα με υπέροχους ανθρώπους, χαμογελαστούς, αισιόδοξους, ανοιχτόμυαλους. Είδα καταναλωτές ευχαριστημένους, να μας χαμογελούν και να μας δίνουν συγχαρητήρια για την ποιότητα και τη γεύση μας . Γνώρισα νέους επιχειρηματίες που με λαχτάρα στήνουν τις επιχειρήσεις τους στον χώρο της εστίασης και δεν θέλουν να κάνουν εκπτώσεις και συμβιβασμούς σε ό, τι αφορά την ποιότητα των υπηρεσιών τους. Θέλουν να είναι με τους καλύτερους και να καμαρώνουν γι’ αυτό.

Ήταν μια κουραστική εμπειρία, εξαντλητική θα έλεγα, δεν το κρύβω. Όμως αν γυρνούσε ο χρόνος πίσω, πάλι «ναι» θα έλεγα για τη συμμετοχή μου. Ήταν επίσης μια πολύ χρήσιμη εμπειρία και με βοήθησε να εκτιμήσω καλύτερα προϊόντα με τα οποία έχω μεγαλώσει, αλλά και να απολαύσω όλες τις νέες νόστιμες αφίξεις της εταιρείας και φυσικά να καταλάβω πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω την καθεμιά, ώστε να έχω τον πιο σωστό γευστικά συνδυασμό.

Σε κάθε μπουκιά μιας «Gourmet εν Ελλάδι» γεύσης, μου έρχονταν άπειρες συνταγές στο μυαλό, με αποτέλεσμα να επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά αυτό που λέω συχνά. Ότι δεν χρειάζεται να έχεις πολλά υλικά και δυσεύρετα για να φτιάξεις καταπληκτικά πιάτα. Αρκεί να έχεις 1-2 πραγματικά καλά προϊόντα και θα κάνεις θαύματα. Μοιράστηκα αρκετές φορές μέσα στο τριήμερο τις συνταγές που σκεφτόμουν με τους επισκέπτες της έκθεσης και χάρηκα πολύ όταν είδα ότι συμμερίζονταν τη λαχτάρα μου για δημιουργία. Βέβαια, απογοητεύτηκα με το γεγονός ότι πολλές κυρίες μού είπαν ότι τηγανίζουν τα χωριάτικα λουκάνικα ή τις προψημένες κοτομπουκιές με λάδι. Τους εξήγησα ότι δεν χρειάζεται και με κοιτούσαν παράξενα. Ειδικά τα συγκεκριμένα χωριάτικα λουκάνικα από τη σειρά με τις παραδοσιακές γεύσεις, περιέχουν εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και είναι πολύ ζουμερά, δεν έχουν ανάγκη κάποιο μαγειρικό λίπος την ώρα που ψήνονται. Οι κοτομπουκιές εν ελλάδι είναι ό,τι πιο μαλακό έχετε φάει σε αυτό το είδος και αν τις τηγανίσετε, δεν χρειάζονται παρά μια σταγόνα λάδι μόνο σε αντικολλητικό τηγάνι. Όμως, συνιστώ καλύτερα το ψήσιμο σε grill για 10 λεπτάκια το πολύ. Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα προψημένα της ίδιας σειράς, τα κεφτεδάκια, τα σουτζουκάκια και τα μπιφτέκια γαλοπούλας και χοιρινού. Όλα εξαιρετικά ζουμερά στο εσωτερικό, με υπέροχα αρώματα, ιδανικά για πολυάσχολους, για ταπεράκι στο γραφείο και κολατσιό στο σχολείο, γιατί τρώγονται ευχάριστα και σε θερμοκρασία δωματίου.

1150408_10202860320284725_929244920_n

Τα προϊόντα της σειράς «Gourmet εν Ελλάδι» είναι όλα εξαιρετικά, το κάθε ένα έχει τη δική του ξεχωριστή γεύση και όλη η σειρά είναι αρκετή για να καλύψει και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές. Όμως, εκεί που νομίζαμε ότι τα έχουμε δοκιμάσει όλα από αυτή τη σειρά, έρχεται μια νέα, υπέροχη και ιδιαίτερη γεύση για να μας δώσει ακόμα περισσότερες επιλογές και να τρελαθούμε τελείως!! Μετά το Πάσχα, αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά η βραστή γαλοπούλα «Gourmet εν Ελλάδι», την οποία είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε στην έκθεση και από όλους άκουσα μόνο θετικά σχόλια και επιφωνήματα νοστιμιάς! Πρόκειται για ένα εκλεκτό άπαχο φιλέτο γαλοπούλας που σιγομαγειρεύεται σε ελαιόλαδο για 7 ώρες, μαζί με ήπια μυρωδικά και όλη αυτή η διαδικασία κάνει ένα προϊόν που μέχρι τώρα θεωρείτο λίγο άγευστο, να αποτελεί μια υπέροχη γευστική εμπειρία για όλους, όχι μόνο για όσους βρίσκονται σε δίαιτα ή πρέπει να προσέχουν τη διατροφή τους. Πιστεύω ότι θα αγαπηθεί πολύ!

Προσεχώς, αναμένεται να κυκλοφορήσουν άλλα 2 βιντεάκια μου με τις γαλοπούλες της σειράς «Gourmet εν Ελλάδι», την καπνιστή και την ψητή, τις οποίες έβαλα σε 2 υπέροχες συνταγές, με πολλή αγάπη. Πραγματικά, αγάπησα όλα τα προϊόντα αλλά και τους ανθρώπους της Creta Farms.

Εμμανουέλα Κόκκαλη

Εμμανουέλα Κόκκαλη

blogger at eating around
Γράφει με μεγάλη χαρά κείμενα με συνταγές που η ίδια μαγείρευε καθημερινά στο σπίτι της.Ένα απόγευμα, τον Φεβρουάριο του 2010, καθώς διαβάζει ένα blog, ακολουθεί τα βήματα δημιουργίας ενός δικού της και βρίσκεται μπροστά σε μια χαρούμενη σελίδα με το όνομα Εating Αround, ένα blog φαγητού. Παράλληλα, δίνει κείμενα στο trome.gr, το lovecooking.gr και το lifezone.gr, το AthinoramaUmami.gr, το exostispress.gr και φυσικά στο Flust.gr. Μαγειρεύει επίσης στην εκπομπή Join Us του Σκαι και είναι ραδιοφωνική παραγωγός στο amagiradio.com
Εμμανουέλα Κόκκαλη

Add To TwiiterRetweet This Post item information on FacebookShare This Stumble ThisStumbleUpon This Digg ThisDigg This Add To Del.icio.usBookmark This
  • BizUpdate

  • Χορηγός Επικοινωνίας





  • Συνεντεύξεις

  • Εγγραφείτε στο newsletter μας

  • Facebook Watch: η νέα τηλεόραση είναι εδώ, της Κατερίνας Σταματελοπούλου

    Facebook Watch
    » Διαβάστε περισσότερα
  • Συνεργαζόμαστε με:

  • Ιστορίες που δεν σου είπαν

  • Υποστηρίζουμε το WWF Ελλάς

  • The #flusttags

Google+