Your world of Wordpress Themes, Wordpress Templates by WpDance

Home » επιλογές » Φασόλια στο φούρνο με λαχανικά, της Εμμανουέλας Κόκκαλη

Φασόλια στο φούρνο με λαχανικά, της Εμμανουέλας Κόκκαλη

Εμμανουέλα Κόκκαλη Ιαν 16,2015 0 Σχόλια

Αυτά τα ροκ φασόλια τα είχα δει στην αγορά, αλλά δεν τα είχα δοκιμάσει. Και πήγα τον περασμένο μήνα στο Zampple να διαλέξω τα προϊόντα μου και τα βρήκα μπροστά μου! Να η ευκαιρία! Γενικά, το Zampple σου δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσεις προϊόντα (από τρόφιμα μέχρι απορρυπαντικά) και να τα αξιολογήσεις, συμπληρώνοντας με κάθε ειλικρίνεια ένα απλό ερωτηματολόγιο. Και η γνώμη σου φτάνει εκεί που πρέπει! Αυτό δεν θέλουμε, ως καταναλωτές; Να μετράει η γνώμη μας; Νάτο!

φασολια

Tα έβαλα στο νερό αποβραδίς, να μαλακώσουν. Αν μπορείτε να τους αλλάξετε 1-2 φορές αυτό το νερό, θα ήταν καλύτερα. Τα έβρασα για μισή ωρίτσα με λίγο αλάτι και 1 σκελίδα σκόρδο. Κι έπειτα τα έριξα σε ταψί μαζί με πολλά αγαπημένα λαχανικά που είχα στο ψυγείο. Αν έχετε κάτι διαφορετικό, δοκιμάστε το. Βάλτε μέσα ό,τι τραβάει η όρεξή σας. Αυτή τη φορά δεν ήθελα να βάλω καθόλου κρέας, όμως αν εσείς προτιμάτε να τα συνδυάσετε με κάποιο λουκάνικο ή μπέικον ή ακόμα και σύγκλινο, απλώς προσθέστε το μέσα στο ταψί!

Τα δικά μου υλικά: πράσινη πιπεριά, καρότο, μπρόκολο, μαϊντανός, ξύσμα και χυμός πορτοκαλιού, λίγο βαλσάμικο ξύδι, ελαιόλαδο και μουστάρδα με μέλι. Όλα τα λαχανικά μου αρέσει να τα ψιλοκόβω όσο γίνεται περισσότερο. Κι από μυρωδικά, έβαλα μόνο λίγο θυμάρι, μαζί με αλατοπίπερο. Απλά πράγματα.

Τα ανακάτεψα όλα πολύ καλά, έριξα και λίγο από το ζεστό ζουμάκι που έβραζαν τα φασόλια και έβαλα το ταψί σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, για 45′. Έβγαλα το ταψί από το φούρνο, έσπασα μέσα 3 αβγά, το ξαναέβαλα και σε 3 λεπτά αυτά είχαν σχηματιστεί.

Πρόκειται για ένα φαγητό – πολυβιταμίνη. Δυναμωτικό, μυρωδάτο, χορταστικό. Και τα φασόλια Agrifarm τελικά, δεν είχαν μόνο υπέροχη συσκευασία, είναι πεντανόστιμα! Θα μπω να αφήσω την κριτική μου στο Zampple. Ανυπομονώ για τα προϊόντα αυτού του μήνα!

Εμμανουέλα Κόκκαλη

Εμμανουέλα Κόκκαλη

blogger at eating around
Γράφει με μεγάλη χαρά κείμενα με συνταγές που η ίδια μαγείρευε καθημερινά στο σπίτι της.Ένα απόγευμα, τον Φεβρουάριο του 2010, καθώς διαβάζει ένα blog, ακολουθεί τα βήματα δημιουργίας ενός δικού της και βρίσκεται μπροστά σε μια χαρούμενη σελίδα με το όνομα Εating Αround, ένα blog φαγητού. Παράλληλα, δίνει κείμενα στο trome.gr, το lovecooking.gr και το lifezone.gr, το AthinoramaUmami.gr, το exostispress.gr και φυσικά στο Flust.gr. Μαγειρεύει επίσης στην εκπομπή Join Us του Σκαι και είναι ραδιοφωνική παραγωγός στο amagiradio.com
Εμμανουέλα Κόκκαλη

Add To TwiiterRetweet This Post item information on FacebookShare This Stumble ThisStumbleUpon This Digg ThisDigg This Add To Del.icio.usBookmark This
  • BizUpdate

  • Χορηγός Επικοινωνίας





  • Συνεντεύξεις

  • Εγγραφείτε στο newsletter μας

  • Facebook Watch: η νέα τηλεόραση είναι εδώ, της Κατερίνας Σταματελοπούλου

    Facebook Watch
    » Διαβάστε περισσότερα
  • Συνεργαζόμαστε με:

  • Ιστορίες που δεν σου είπαν

  • Υποστηρίζουμε το WWF Ελλάς

  • The #flusttags

Google+