Your world of Wordpress Themes, Wordpress Templates by WpDance

Home » ζώδια » Το προφίλ της εβδομάδας 16 έως 22 Μαίου 2016, από τον Πέρρη Κρητικό

Το προφίλ της εβδομάδας 16 έως 22 Μαίου 2016, από τον Πέρρη Κρητικό

Πέρρης Κρητικός Μάι 15,2016 0 Σχόλια

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο με αστρολογικές προβλέψεις και αναλύσεις από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας από 16 έως  22 Μαΐου 2016

ΚΡΙΟΣ

Η στάση του Ερμή καθυστερεί  θετικές εξελίξεις. Όμως η εβδομάδα γεννά τις προδιαγραφές για να ξεκινήσει από την άλλη Δευτέρα ένα θετικό για όλους διάστημα με ευχάριστες μετακινήσεις, προσκλήσεις  αλλά και νέα που μπορεί να σας προκαλέσουν κάποια αναστάτωση (πιθανά και ευχάριστη)  Για όλα αυτά φροντίζει ο  Ήλιος που περνά στους Διδύμους και σας δίνει μία περίοδο πολύ δραστήρια, με πολλές μετακινήσεις , με σοβαρές για την εξέλιξη μίας σχέσης ή συνεργασίας συζητήσεις ενώ δείχνει πως πρέπει να είστε πολύ περισσότερο διπλωμάτες από όσο συνήθως αυτήν την περίοδο ώστε να διατηρήσετε ισορροπίες μεταξύ καταστάσεων ή σχέσεων που αντιμάχονται η μία την άλλη.

ΤΑΥΡΟΣ

Περνώντας  ο Ήλιος στους Διδύμους μπορεί να σας κάνει περισσότερο κτητικούς απέναντι και στα υλικά και στα συναισθηματικά σας θέματα αλλά υπόσχετε και καλύτερα έσοδα σε όλους και αιτίες οικονομικής ανάπτυξης  για 30 μέρες. Αυτές οι μέρες φέρνουν επιβεβαίωση και συναισθηματικές χαρές σε εσάς του 3ου 10ημέρου , όμως η στάση του Ερμή καθυστερεί κυρίως επαγγελματικά και οικονομικά θέματα.. Η καθυστέρηση δεν σημαίνει ματαίωση για αυτό απλά κάντε λίγες ακόμα μέρες υπομονή μέχρι να ξεμπλοκάρουν τα επαγγελματικά και οικονομικά σας θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο  Ήλιος περνώντας στο ζώδιό σας κλείνει τον κύκλο της εσωστρέφειας που σας χαρακτήριζε αρκετό καιρό όμως για λίγο ακόμα καθώς ο κυβερνήτης σας ο Ερμής θα είναι σε στάση θα είστε αρκετά μαζεμένοι και διστακτικοί στο να εξωτερικεύσετε σκέψεις η και επιθυμίες σας.  Τις μέρες αυτές μόνο εσείς των πρώτων ημερών αποφύγετε τις εντάσεις ακόμα και αν κάποιος σας προκαλεί με την στάση του. Αυτόν τον καιρό θα καταλάβετε ότι γύρω σας υπάρχει και κόσμος που δεν χαίρεται στην προοπτική μίας δικής σας ανόδου. Όπως και να έχει, λίγα μπορούν να σας ρίξουν. Οι διελεύσεις σας ευνοούν και αν κάτι δεν πηγαίνει όπως  το θέλετε, υπάρχει καιρός μα και εύνοια για να κάνετε απαραίτητες  διορθώσεις .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ήλιος απ τους Διδύμους  σας δίνει αιτίες που κάνουν τα όποια κρυφά της ζωής σας να σας απασχολούν περισσότερο από ότι μέχρι τώρα.  Οι μέρες είναι ουδέτερες για τους πολλούς αλλά δίνουν καλές στιγμές σε εσάς του 3ου 10ημέρου που θα έχετε και προσκλήσεις και γενικά την στήριξη ατόμων του φιλικού χώρου που πιστεύουν σε εσάς και τις δυνατότητές σας.  Εσείς τις 10ης Ιουλίου πρέπει να προσέχετε γενικά και όχι μόνο αυτήν την εβδομάδα αλλά για ένα περίπου μήνα ακόμα. Όλοι να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε ότι ακούτε αυτόν τον καιρό αλλά μην γίνεστε ακραία καχύποπτοι ακόμα και αν έχετε αιτίες για να είστε.

ΛΕΩΝ

Ό  Ήλιος περνώντας στους Διδύμους θα φέρει ακόμα πιο πολύ κόσμο γύρω σας και θα σας περάσει σε νέους κύκλους μέσα από τους οποίους θα γνωρίσετε πολλά και ενδιαφέροντα  άτομα. Θα δημιουργήσετε νέες φιλίες αλλά και θα νοιώσετε να σας  ανεβάζει το ενδιαφέρον τους για εσάς.   Στην ζωή σας συνυπάρχουν θετικά και αρνητικά άτομα και πρέπει να τα ξεχωρίσετε όχι με βάση την εικόνα αλλά την ποιότητά τους. Εσείς  των πρώτων ημερών επαναπροσεγγίζετε  στόχους  αυτές τις μέρες . Η στάση του Ερμή καθυστερεί κάποιες επαγγελματικές και οικονομικές εξελίξεις αλλά για λίγο ακόμα. η Κυριακή καλύτερη μέρα για όλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ήλιος για ένα μήνα από τους Διδύμους θα βοηθήσει τα επαγγελματικά σας τα οικονομικά σας και τις φιλοδοξίες σας. Προοπτικές ανάπτυξης δίνουν οι μέρες σε εσάς του 3ου 10ημέρου που μπορείτε να πετύχετε κάτι σημαντικό και στα προσωπικά και στα  οικονομικά σας . Οι μέρες σας φέρνουν μία σημαντική επαφή και μέσα από αυτήν τα πράγματα μπορούν να  καλυτερεύσουν αυτόν τον καιρό. Είναι και στο χέρι σας αυτή η βελτίωση να κρατήσει περισσότερο. Υπάρχει κόσμος που σας εκτιμά και βλέπει τις δυνατότητες και την αξία σας.

προβλέψεις Πέρρη Κρητικού

ΖΥΓΟΣ

Ο Ήλιος  από τους Διδύμους θα σας βοηθήσει  να δείτε ότι μέχρι τώρα δεν βλέπατε ή δεν θέλατε να δείτε. Για τους πολλούς αυτός ο καιρός δίνει και τρόπους και λύσεις. Αυτό μπορεί να απαιτεί να κάνετε και μία κάποια επαναστατική αλλαγή στην ζωή σας για να κερδίσετε αυτά που πραγματικά σας αξίζουν και θέλετε να ζήσετε. Οι γεννημένοι 16  Οκτώβρη θα πρέπει να είναι πολύ προσεχτικοί αυτόν τον καιρό. Απέναντί σας ο Ουρανός  δείχνει να σημαδεύει την ζωή τους και να φέρνει ανατροπές κάθε μορφής για αυτό και απ την μεριά σας προσπαθήστε να αποφύγετε κάθε τι ριψοκίνδυνο και παρατραβηγμένο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πέρασμα που κάνει ο Ήλιος στους Διδύμους θα σας κάνει  καχύποπτους , κτητικούς  και αρκετά σκληρούς στις κρίσεις σας. Αυτό το διάστημα το κρυφό και το μυστήριο θα έχουν τον πρώτο ρόλο στην ζωή σας ενώ όλα γύρω θα έχουν ένα περίεργο παρασκήνιο που πρέπει να ξεκαθαρίσετε. Προσπαθήστε να μην καίτε, πάνω στον θυμό σας, τα χλωρά με τα ξερά.  Το διάστημα γενικά δεν βοηθά το ζώδιό σας καθώς σας αναγκάζει και να αντιμετωπίσετε παρασκηνιακές ενέργειες αλλά και να κινήστε και εσείς παρασκηνιακά. Παρασκευή και Σάββατο είναι οι πιο καλές σας ημέρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Περνώντας και ο Ήλιος  στους Διδύμους ξεκινά μία περίοδος συντροφικότητας και αρμονικής συνύπαρξης με τους γύρω σας.  Τα θέματα που αφορούν τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες σας έχουν πια  τον πρώτο λόγο  ενώ γενικά οι μέρες δείχνουν να σας βάζουν στην ανάγκη να βρείτε τους ρυθμούς σας μέσα σε νέα δεδομένα τους προσωπικούς ή και επαγγελματικούς σας χώρους. Ο Ερμής σε στάση τα κάνει να φαίνονται όλα βουνό όμως από την άλλη εβδομάδα  θα έχετε βρει τους ρυθμούς σας και θα λειτουργείτε άνετα στα νέα δεδομένα. η Κυριακή είναι η πιο καλή σας ημέρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πέρασμα και του Ήλιου στους Διδύμους θα δώσει ένα μεγάλο ευνοϊκό για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας διάστημα από  αυτήν την  εβδομάδα και για ένα μήνα που πρέπει να το εκμεταλλευτείτε. Ένα άνοιγμα που δεν θα το δείτε μόνο όσοι έχετε κολλήσει σε αδιέξοδες καταστάσεις και επιμένετε σε αυτές. Οι πολλοί όμως  θα κερδίσετε γρήγορα και πολλά. Συναισθηματικά οι μέρες δίνουν μεγάλες χαρές σε εσάς του 3ου 10ημέρου που μπορείτε είτε να ζεστάνετε σχέσεις είτε αν είστε μόνοι να κάνετε μία πολύ θετική γνωριμία. Οι πιο μεγάλοι του 3ου 10ημέρου θα πάρετε χαρές από τα παιδιά σας αυτές τις μέρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Λίγη υπομονή ακόμα να περάσει και η επιρροή της στάσης του Ερμή και θα ξεκινήσουν πιο ευχάριστες μέρες για όλους.   Ο Ήλιος από τους Διδύμους  που περνά την Παρασκευή , δίνει τα πρώτα θετικά δείγματα μίας περιόδου που θα σας κάνει να νοιώσετε ξανά πολύ καλά . Οι μέρες αυτές γενικά είναι ουδέτερες. Τρίτη και Τετάρτη θα έχετε πιο καλή διάθεση για αυτό κάντε εκεί όποια δουλειά ή συνάντηση θεωρείτε πιο σημαντική. Τα τέλη της εβδομάδας θα εκπλήξουν ευχάριστα εσάς των δύο πρώτων ημερών του ζωδίου που είστε και οι πρώτοι αποδέκτες του θετικού περάσματος του Ήλιου στους Διδύμους.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι  μέρες ευνοούν συναντήσεις συζητήσεις κλπ των γεννημένων το 3ου 10ήμερο του ζωδίου, Ο Ήλιος  περνώντας στους Διδύμους θα δώσει αιτίες για να ασχοληθείτε περισσότερο με οικογενειακά θέματα. Τον μήνα αυτόν πιθανά να έχετε είτε συχνές επισκέψεις από άτομα του οικογενειακού σας χώρους είτε και κάποιοι να αλλάζετε δραστικά τον χώρο που ζείτε με αιτία που θα μπορούσε σε κάποιες περιπτώσεις να αφορά και μία συγκατοίκηση. Το πιο καλό είναι ότι θα νοιώσετε πως και μόνοι δεν είστε και αυτό το διάστημα αυτοί που θεωρείτε δικούς σας είναι περισσότερο από όσο συνήθως κοντά σας.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Πέρρης Κρητικός
Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Πέρρης Κρητικός

Add To TwiiterRetweet This Post item information on FacebookShare This Stumble ThisStumbleUpon This Digg ThisDigg This Add To Del.icio.usBookmark This
Google+