Your world of Wordpress Themes, Wordpress Templates by WpDance

Home » διατροφή » Το κόκκινο κρασί cabernet, η μαύρη σοκολάτα και τα μήλα δρουν ενάντια στη δημιουργία καρκίνου και της νόσου του Αλτσχάϊμερ, της Ευαγγελίας Ζευκιλή

Το κόκκινο κρασί cabernet, η μαύρη σοκολάτα και τα μήλα δρουν ενάντια στη δημιουργία καρκίνου και της νόσου του Αλτσχάϊμερ, της Ευαγγελίας Ζευκιλή

Ευαγγελία Ζευκιλή Δεκ 03,2014 0 Σχόλια

ΝΑ ΛΟΛΑ ΕΝΑ ΜΗΛΟ…ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ…..ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

flust.gr-διατροφή

Ένα ή περισσότερα μήλα την ημέρα μας προστατεύουν και δρουν ενάντια στη δημιουργία καρκίνου του παχέος εντέρου και της νόσου του Αλτσχάϊμερ. Το Αλτσχάϊμερ είναι μια νόσος που καταστρέφει τα εγκεφαλικά κύτταρα του ανθρώπου. Εκατομμύρια συνάνθρωποι μας ανά τον κόσμο ταλαιπωρούνται από τη νόσο αυτή που προκαλεί απώλεια μνήμης.

Η χημική ουσία quercetin που περιέχουν τα μήλα δείχνει να έχει πολύ ισχυρή αντιοξειδωτική δράση στα εγκεφαλικά κύτταρα. Η χημική ουσία quercetin ίσως είναι η καλύτερη πηγή για να διατηρήσουμε ζωντανή τη λειτουργία του εγκεφάλου και την μνήμη μας δυνατή. Άλλωστε, οι αναμνήσεις είναι αυτές που μας κρατάνε ζωντανούς.

Να τρώτε το μήλο με τη φλούδα του

Βρέθηκε ακόμα ότι η φλούδα των κόκκινων μήλων είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, οι οποίες βοηθούν στην καλύτερη λειτουργία του εντέρου με αποτέλεσμα την καταπολέμηση της δυσκοιλιότητας και άμεση πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου.

Η σωστή διατροφή είναι η καλύτερη πρόληψη για τις κακοήθεις παθήσεις

Το κόκκινο κρασί και η μαύρη σοκολάτα είναι το ίδιο πλούσια σε αντιοξειδωτικές ουσίες και προστατεύουν από τον καρκίνο.

Μάθετε να τρώτε υγιεινά!

Ένα ή περισσότερα μήλα την ημέρα μας προστατεύουν και δρουν ενάντια στη δημιουργία καρκίνου του παχέος εντέρου και της νόσου του Αλτσχάϊμερ. Το Αλτσχάϊμερ είναι μια νόσος που καταστρέφει τα εγκεφαλικά κύτταρα του ανθρώπου. Εκατομμύρια συνάνθρωποι μας ανά τον κόσμο ταλαιπωρούνται από τη νόσο αυτή που προκαλεί απώλεια μνήμης.

Η χημική ουσία quercetin που περιέχουν τα μήλα δείχνει να έχει πολύ ισχυρή αντιοξειδωτική δράση στα εγκεφαλικά κύτταρα. Η χημική ουσία quercetin ίσως είναι η καλύτερη πηγή για να διατηρήσουμε ζωντανή τη λειτουργία του εγκεφάλου και την μνήμη μας δυνατή. Άλλωστε, οι αναμνήσεις είναι αυτές που μας κρατάνε ζωντανούς.

Μάθετε να τρώτε υγιεινά!

Ευαγγελία Ζευκιλή
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος. Σπούδασε στο τμήμα Διατροφής-Διαιτολογίας του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης .Μετά από 13 χρόνια εμπειρίας και παρακολούθησης πολλών περιστατικών, αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική της «ελαφριά ζωή», που την ονόμασε –πως αλλιώς-Light Life, η οποία σήμερα μετρά 5 χρόνια ζωής, και η Ευαγγελία –πλέον- 18 χρόνια εμπειρίας . Πρόκειται για ένα Πρότυπο Κέντρο Διατροφής & Μεταβολικού Ελέγχου ( www.lightlife.gr ) ένα ιδιαίτερο project, που δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη, κέφι και ατελείωτες ώρες δουλειάς.
Ευαγγελία Ζευκιλή

Add To TwiiterRetweet This Post item information on FacebookShare This Stumble ThisStumbleUpon This Digg ThisDigg This Add To Del.icio.usBookmark This
  • BizUpdate

  • Χορηγός Επικοινωνίας





  • Συνεντεύξεις

  • Εγγραφείτε στο newsletter μας

  • Facebook Watch: η νέα τηλεόραση είναι εδώ, της Κατερίνας Σταματελοπούλου

    Facebook Watch
    » Διαβάστε περισσότερα
  • Συνεργαζόμαστε με:

  • Ιστορίες που δεν σου είπαν

  • Υποστηρίζουμε το WWF Ελλάς

  • The #flusttags

Google+