Σέβη Νικολάου

149040_103228139745215_7317813_n» Από πίτα που δεν τρως, μη σε νοιάζει κι αν καεί » … λένε !

Εμένα λοιπόν, με νοιάζει !! Και τρέχω να τη βγάλω απ το φούρνο, ξεχνώντας πολλές φορές να βάλω γάντια … κι ας καώ ! Κι ας μη φάω ούτε ένα κομματάκι!
Αρκεί αυτός που την τρώει να μου σκάσει ένα χαμόγελο!

Κι αν δεν το κάνει, δεν πειράζει! Εγώ πάλι το ίδιο θα ΄κανα! ΄Οχι ότι δεν με πληγώνει η αχαριστία …με πληγώνει αφάνταστα, αλλά δεν με σταματά!

Αντιθέτως , με πεισμώνει!! » Έτσι είμ ΄εγώ,και δεν μπορώ, ούτε και θέλω να αλλάξω » που λέει και το τραγούδι …. Ξεχώρισα τους ανθρώπους σε τρεις κατηγορίες … Τους » Χριστούς » μου αρέσει και επιλέγω να τους έχω πλάι μου .
Τους » Ιούδες » τους ευχαριστώ για τα μαθήματα που άθελά τους μου έδωσαν και με δυνάμωσαν. Τους » Πόντιους Πιλάτους », αυτούς που λένε : » δεν ξέρω, δεν είδα , δεν απαντώ , νίπτω τας χείρας μου », τους διαγράφω . ΄Ο,τι έχω, θέλω να το μοιράζομαι ! Και βλέπω το ποτήρι πάντα μισογεμάτο !

Γελάω και κλαίω πολύ εύκολα. Το σπίτι μου είναι πάντα ανοιχτό και μου αρέσει να μοιράζομαι χαρούμενες στιγμές με καλή παρέα, μουσική και φαγητό. Το χρήμα δεν συμπεριλαμβάνεται στις αξίες μου. Το δέντρο με τις αξίες της ζωής μου, το φύτεψα στο σκληρό έδαφος του » πρέπει » και όχι του θέλω … Το σκάλισα μέχρι που μάτωσα, το πότισα με πολύ ιδρώτα και ακόμα περισσότερα δάκρυα , αλλά δεν το εγκατέλειψα ούτε μια στιγμή ,μέχρι να το δω να ανθίζει και να βγάζει καρπούς!

Με επιμονή, με υπομονή , με πίστη και με ελπίδα, με αξιοπρέπεια ! Και δεν μετάνιωσα στιγμή. Και θέλω, τους καρπούς αυτούς, της αγάπης και του αλτρουισμού, να τους χρησιμοποιήσω σωστά, ξεπληρώνοντας το Χρέος σε Αυτόν που με έστειλε, σαν τον πιστό δούλο της παραβολής των ταλάντων, λέγοντάς Του, όταν έρθει η ώρα, ότι προσπάθησα για το ΚΑΛΟ.

Διαβάστε όλα τα άρθρα της Σέβης Νικολάου

[display-posts author=»sevi-nikolaou» posts_per_page=»5″ include_date=»true» order=»DES» orderby=»date»]