Your world of Wordpress Themes, Wordpress Templates by WpDance

Home » γεύσεις » Ποιότητα + γεύση = επιτυχία, της Εμμανουέλας Κόκκαλη

Ποιότητα + γεύση = επιτυχία, της Εμμανουέλας Κόκκαλη

Εμμανουέλα Κόκκαλη Αυγ 05,2014 0 Σχόλια

Η Loch Katrine είναι μια λίμνη γλυκού νερού, βόρεια της Γλασκώβης, η οποία ευημερεί εξαιτίας του ελαφρώς υγρού κλίματος της περιοχής που βρίσκεται. Δεν είναι η μεγαλύτερη λίμνη της Σκωτίας, όμως αποτελεί την κύρια πηγή γλυκού νερού της Γλασκώβης, ενός ποιοτικού, καθαρού νερού. Η Loch Katrine Consulting δανείστηκε το όνομά της από αυτή τη λίμνη, γιατί είναι μια εταιρεία που αγαπά την ποιότητα, διαθέτει φρέσκιες ιδέες σαν γάργαρο νερό και αποτελείται από συνεργάτες που πρώτα αγαπούν και μετά δουλεύουν.

1908360_10152091220546680_3432961531818926648_n

Ένας από αυτούς είμαι κι εγώ. Που πρώτα γνώρισα και αγάπησα τα premium ποτά που φέρνει η LKC  στην Ελλάδα από τον περασμένο Νοέμβριο κι έπειτα αποφάσισα να δουλέψω για αυτά, στον τομέα του marketing. Που – μεταξύ μας τώρα – πιο πολύ χαρά είναι παρά δουλειά. Σας έχω μιλήσει κι άλλες φορές γι’αυτά, το αρωματικό Edinburgh Gin, το γαργαλιστικό Aspall Cyder και το σπουδαίο Sheep Dip Whisky. Είναι όλα ξεχωριστά, είναι όλα απαραίτητα για κάθε κάβα ή μπαρ που ενδιαφέρεται για ποιοτικά ποτά, είναι όλα εξαιρετικά σε γεύση και καλύπτουν κάθε ανάγκη/διάθεση/στυλ. Αναλυτικές πληροφορίες για το κάθε ποτό αλλά και τα σημεία πώλησης, μπορείτε να βρείτε στις σελίδες μας στο facebook αλλά και στο www.loch-katrine-consulting.com.

Πρόσφατα, μπήκε στην «οικογένεια» και μια σειρά από ξύδια Aspall με βάση το μήλο, τα παράγονται από τις αρχές τις δεκαετίας του ’70 στη Βρετανία και διατηρούν μέχρι σήμερα την ίδια ποιότητα και το εξαιρετικό άρωμα και γεύση του μήλου. Συνοδεύουν τέλεια κάθε μαγειρική επιλογή, προσθέτοντας μια διαφορετική νότα και μια γκουρμέ διάσταση, σε προσιτή τιμή. Το πλούσιο χρώμα τους, σε συνδυασμό με το τέλεια καραμελωμένο αποτέλεσμα, μπορεί να μετατρέψει ένα απλό καθημερινό γεύμα σε μια ιδιαίτερη γευστική εμπειρία. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν και σαν ένα διαφορετικό τελείωμα σε Cocktails, μεταμορφώνοντας με έναν απρόσμενα ευχάριστο τρόπο την γεύση του ποτού. Σε λίγες μέρες ξεκινά και επίσημα η διανομή και θα μπορείτε να τα βρίσκετε σε delicatessens και κάβες σε όλη την Αθήνα, σε 3 διαφορετικές γεύσεις:

• Aspall Vinegar Organic Cyder: φτιαγμένο από 100% βιολογικά Αγγλικά μήλα, διαθέτει μια ντελικάτη γεύση μήλου
• Aspall Vinegar Apple Balsamic: με πλούσιο καραμελένιο χρώμα και ξεχωριστό άρωμα καραμελωμένου μήλου – ένα ξύδι «μπαλσάμικο» σε στυλ Αγγλικό, όπου τα μήλα αντικαθιστούν τα σταφύλια
• Aspall Vinegar Orange Apple & Cranberry Balsamic: μια πρωτοποριακή πρόταση, με έντονο άρωμα, όπου τα γλυκά μήλα ισορροπούν τέλεια με την οξύτητα των cranberries – ιδανικό για πιάτα με ψητό κρέας

Κι ενώ ήδη η LKC έχει μπει δυναμικά στον χώρο του ποτού, ένα ακόμη δυνατό προϊόν έρχεται να ενισχύσει το όνομά μας και είμαστε πολύ υπερήφανοι γι’αυτό. Σύντομα θα ξεκινήσουμε τη διανομή του Νο 1 tonic παγκοσμίως, «Fevertree». Πρόκειται για ένα βραβευμένο, φυσικά ανθρακούχο ποτό με καθαρή, ισορροπημένη και αυθεντική γεύση, που μπορεί κανείς να απολαύσει σκέτο ή σε συνδυασμό με άλλα ποτά, δημιουργώντας ένα απολαυστικό cocktail. Ο Tim Warrillow, ένας από τους εμπνευστές του Fevertree, έχει ένα πολύ δυνατό μότο: If 3/4 of your Gin & Tonic is the tonic, make sure you use the best. (Αν τα 3/4 του gin & tonic σου, είναι το tonic, τότε σιγουρέψου ότι χρησιμοποιείς το καλύτερο). Κι έτσι ακριβώς είναι. Ένα tonic κακής ποιότητας, καταστρέφει το ποτό, ακόμα και αν αυτό είναι ποιοτικό. Όπως και το μυστικό για τον καλύτερο καφέ, είναι το καθαρό, φρέσκο νερό.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Fevertree και να πάρετε μια γεύση, εδώ: Σε λίγες μέρες θα μπορείτε να το αναζητήσετε στην αγορά.

Εμμανουέλα Κόκκαλη

Εμμανουέλα Κόκκαλη

blogger at eating around
Γράφει με μεγάλη χαρά κείμενα με συνταγές που η ίδια μαγείρευε καθημερινά στο σπίτι της.Ένα απόγευμα, τον Φεβρουάριο του 2010, καθώς διαβάζει ένα blog, ακολουθεί τα βήματα δημιουργίας ενός δικού της και βρίσκεται μπροστά σε μια χαρούμενη σελίδα με το όνομα Εating Αround, ένα blog φαγητού. Παράλληλα, δίνει κείμενα στο trome.gr, το lovecooking.gr και το lifezone.gr, το AthinoramaUmami.gr, το exostispress.gr και φυσικά στο Flust.gr. Μαγειρεύει επίσης στην εκπομπή Join Us του Σκαι και είναι ραδιοφωνική παραγωγός στο amagiradio.com
Εμμανουέλα Κόκκαλη

Add To TwiiterRetweet This Post item information on FacebookShare This Stumble ThisStumbleUpon This Digg ThisDigg This Add To Del.icio.usBookmark This
  • BizUpdate

  • Χορηγός Επικοινωνίας





  • Συνεντεύξεις

  • Εγγραφείτε στο newsletter μας

  • Facebook Watch: η νέα τηλεόραση είναι εδώ, της Κατερίνας Σταματελοπούλου

    Facebook Watch
    » Διαβάστε περισσότερα
  • Συνεργαζόμαστε με:

  • Ιστορίες που δεν σου είπαν

  • Υποστηρίζουμε το WWF Ελλάς

  • The #flusttags

Google+