Your world of Wordpress Themes, Wordpress Templates by WpDance

Home » επιλογές » Παγωτό τσιν-τσαν-τσον, της Εμμανουέλας Κόκκαλη

Παγωτό τσιν-τσαν-τσον, της Εμμανουέλας Κόκκαλη

Εμμανουέλα Κόκκαλη Απρ 14,2015 0 Σχόλια

Πρόσφατα επισκέφθηκα το Wok Shop στην Κηφισιά, το υπέροχο ντελικατέσεν με είδη ασιατικής κουζίνας. Ξέρετε, όλα αυτά τα πολύχρωμα κουτάκια/σακουλάκια/βαζάκια με τις εξωτικές γραμματοσειρές, μπορούν να σου φτιάξουν τη διάθεση στο λεπτό και να σου δώσουν έμπνευση για δεκάδες πιάτα, είτε αγαπάς την ασιατική κουζίνα είτε όχι είτε είσαι άσχετος, όπως εγώ.

Γιατί όλα τα τρόφιμα μπορείς να τα προσαρμόσεις στα δικά σου γούστα, αυτό είναι γνωστό. Δε σημαίνει ότι πρέπει να φτιάξεις οπωσδήποτε σούσι ή να φας το ρύζι σου με ξυλάκια. Μπορείς όμως να δώσεις μια διαφορετική διάσταση σε απλές συνταγές και να ξεφύγεις λίγο από τα συνηθισμένα. Αν όντως είσαι μυημένος σε ασιατικές γεύσεις, τότε σίγουρα γνωρίζεις και αγαπάς το Wok Shop και την τεράστια ποικιλία του σε εξωτικά τρόφιμα. Στα συν, βάλε τους ανθρώπους του. Ενημερωμένοι, χαμογελαστοί, έτοιμοι να σου λύσουν κάθε απορία, να σου δώσουν ιδέες μαγειρικής και να σε καθοδηγήσουν για σίγουρη επιτυχία!

Ζήτα να ενημερωθείς οπωσδήποτε και για τα σεμινάρια μαγειρικής που γίνονται μέσα στο κατάστημα, ώστε να ανέβεις επίπεδο και να σε θαυμάσουν οι καλεσμένοι σου στο επόμενο τραπέζι που θα κάνεις στο σπίτι!

Πήρα διάφορα είδη και σιγά-σιγά θα σας τα δείχνω σε συνταγές μου. Σήμερα άνοιξα το σακουλάκι »Spring Home» και έφτιαξα για πρώτη φορά ένα γρήγορο και πρωτότυπο γλυκό. Αυτές οι πίτες είναι υπέροχες, για κάθε χρήση, μπορείς να τις γεμίσεις με ό,τι τραβάει η όρεξή σου. Είναι εύπλαστες και μπορείς να τις κόψεις σε ό,τι σχήμα θέλεις. Κι επειδή το πακέτο έχει αρκετές, μπορείς να φτιάξεις την ίδια μέρα και γλυκό και αλμυρό! Για δες τη δική μου πρόταση…

Τηγανητό παγωτό

τηγανητοπαγωτο

Υλικά:
Παγωτό της αρεσκείας σας
Πίτες Spring Home
Ινδοκάρυδο
Κουβερτούρα λιωμένη
Ό,τι άλλη γαρνιτούρα θέλετε

Εκτέλεση:
Ξεπαγώνουμε καλά τις πίτες και τυλίγουμε με αυτές το παγωτό σε μεγάλα ρολά. Βυθίζουμε σε τηγάνι με καυτό ηλιέλαιο και τηγανίζουμε από όλες τις πλευρές, μέχρι να ροδίσουν καλά τα ρολά μας. Προσοχή, πρέπει να τα τυλίξουμε καλά για να μη χυθεί το παγωτό στο τηγάνισμα. Αυτά δεν θα χάσουν το σχήμα τους, γιατί το φύλλο αυτό έχει βαρύτητα, κρατάει καλά το παγωτό. Σερβίρουμε ζεστά με σος σοκολάτας και ινδοκάρυδο.

Εμμανουέλα Κόκκαλη

Εμμανουέλα Κόκκαλη

blogger at eating around
Γράφει με μεγάλη χαρά κείμενα με συνταγές που η ίδια μαγείρευε καθημερινά στο σπίτι της.Ένα απόγευμα, τον Φεβρουάριο του 2010, καθώς διαβάζει ένα blog, ακολουθεί τα βήματα δημιουργίας ενός δικού της και βρίσκεται μπροστά σε μια χαρούμενη σελίδα με το όνομα Εating Αround, ένα blog φαγητού. Παράλληλα, δίνει κείμενα στο trome.gr, το lovecooking.gr και το lifezone.gr, το AthinoramaUmami.gr, το exostispress.gr και φυσικά στο Flust.gr. Μαγειρεύει επίσης στην εκπομπή Join Us του Σκαι και είναι ραδιοφωνική παραγωγός στο amagiradio.com
Εμμανουέλα Κόκκαλη

Add To TwiiterRetweet This Post item information on FacebookShare This Stumble ThisStumbleUpon This Digg ThisDigg This Add To Del.icio.usBookmark This
  • BizUpdate

  • Χορηγός Επικοινωνίας





  • Συνεντεύξεις

  • Εγγραφείτε στο newsletter μας

  • Facebook Watch: η νέα τηλεόραση είναι εδώ, της Κατερίνας Σταματελοπούλου

    Facebook Watch
    » Διαβάστε περισσότερα
  • Συνεργαζόμαστε με:

  • Ιστορίες που δεν σου είπαν

  • Υποστηρίζουμε το WWF Ελλάς

  • The #flusttags

Google+