Μαρία Μπακαρή

Maria__Feb_2011Συνεργός σε… συνωμοσίες αλλαγής έως και μεταμόρφωσης προς μια νέα Γη… Έναν κόσμο στον οποίο ο καθένας θα είναι ο εαυτός του και μαζί όλοι ένα… Συνεργεί με πολλούς… και θέλει να δημιουργεί παρέες που περνάν καλά και δημιουργούν εκ νέου:το όραμά τους, το πάθος τους για τη ζωή, τη χαρά της δουλειάς τους.

Οργανωσιακή/Εργασιακή Ψυχολόγος με σπουδές στη Φιλοσοφική της Αθήνας και στο Ινστιτούτο Για την Εργασία, Την Υγεία και τους Οργανισμούς του Πανεπιστημίου του Nottingham και με την ευ-τυχία να εργαστεί για την ανάπτυξη της Ηγεσίας σε Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς στη Μεγάλη Βρετανία κι από εκεί με δίκτυα φίλων και συνεργασιών σε πολλές άλλες περιοχές της Ευρώπης και του κόσμου.

Επέστρεψε στη Ρόδο για να επιστρέφει ξανά στον κόσμο από μια βάση-σταυροδρόμι και γενναιόδωρο οικοδεσπότη της διαφορετικότητας. Κι έτσι διαρκώς επιστρέφει… στα όμορφα μέρη και τοπία που εμπνέουν και υπηρετούν την εσωτερική ομορφιά και την αρμονία της σχέσης ανθρώπου και περιβάλλοντος. Και τέτοια είναι: η μουσική, η φωτογραφία, το θέατρο και οι τέχνες, τα φιλόξενα σπιτικά, οι αγάπες του καθενός, τα παιδικά βλέμματα και οι κουβέντες των γερόντων…

Ως αρχι-συνεργός ίδρυσε τη Συνέργεια (Synergy) το Σεπτέμβρη του 2009 στη Ρόδο www.synergy-rhodes.org ενώ είναι ιδρυτικό μέλος της Πρωτοβουλίας για τη Συστημική Καινοτομία στην Ελλάδα (2011): www.the-siz.org

Κάθε Κυριακή πρωί στις 11πμ εκπέμπει προσκλήσεις και έργα συνεργειών και κοινωνικής καινοτομίας, συλλογικότητας και δημιουργίας, τη δύναμη της Ελλάδας του ΜΑΖΙ μέσα από τη συχνότητα 91.4 και τις «Ιστορίες της Νέας Γης» από το Ραδιόφωνο Λυχνάρι.

[display-posts author=»maria-mpakari» posts_per_page=»15″ include_date=»true» order=»DES» orderby=»date»]