Your world of Wordpress Themes, Wordpress Templates by WpDance

Home » εκθέσεις » Η επανάσταση του γκριλ συνεχίζεται! της Εμμανουέλας Κόκκαλη

Η επανάσταση του γκριλ συνεχίζεται! της Εμμανουέλας Κόκκαλη

Εμμανουέλα Κόκκαλη Φεβ 11,2015 0 Σχόλια

Η Weber στη HO.RE.CA.

Η κορυφαία, αμερικανική εταιρεία Weber® συμμετείχε για πρώτη φορά στην έκθεση HO.RE.CA όπου με κυρίαρχο μήνυμα: «Ξεχωριστές στιγμές που αξίζει να μοιράζεστε και να θυμάστε» παρουσίασε στο επαγγελματικό ακροατήριο της έκθεσης τις τελευταίες τάσεις του γκριλ, όλες τις μεθόδους ψησίματος, τα νέα της αξεσουάρ αλλά και για πρώτη φορά, τα καινοτόμα γκριλ που αγγίζουν την τελειότητα. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της συμμετοχής αποτέλεσε το Live BBQ Show από τους BBQ Specialists της εταιρείας, οι οποίοι ετοίμαζαν αλμυρά και γλυκά finger food φτιαγμένα εξ ολοκλήρου στα καινούρια γκριλ της Weber® για τέλειο μπάρμπεκιου!

weber1

Οι επισκέπτες στο περίπτερο της Weber® είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τους ειδικούς του μπάρμπεκιου κατά την προετοιμασία των γαστρονομικών απολαύσεων, να ζητήσουν συμβουλές από πρώτο χέρι και φυσικά να δοκιμάσουν όλα τα εδέσματα που ετοιμάστηκαν εξ’ ολοκλήρου στα γκριλ της εταιρείας! Εκτός από τις καινοτομίες, στο επίκεντρο φέτος βρέθηκε και η σωστή παρουσίαση των προϊόντων Weber® στα σημεία πώλησης: οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια «γεύση» από το πώς πρέπει να είναι ένα μοντέρνο σημείο πώλησης και πώς μια επιτυχημένη παρουσίαση μπορεί να αυξήσει τις πωλήσεις.

Το κλασικό συναντάει την καινοτομία: Weber® προϊόντα και καινοτομίες 2015
Εκτός από τα πέντε νέα best sellers -Genesis® Ε/S-330 GBS®, Spirit®320 Premium GBS®, Weber®Q3000, Weber®Q1400 και Master-Touch® GBS®, η Weber® παρουσίασε όλες τις εξελίξεις για το 2015. «Φέτος θα εστιάσουμε στον παράγοντα “εμπειρία ζωής”» λέει ο Managing Director της εταιρείας KYSO, που αντιπροσωπεύει τη Weber στην Ελλάδα, Νίκος Κυριακόπουλος. «Με το νέο μας εξοπλισμό έχουμε στόχο να προσελκύσουμε όλο και περισσότερους οπαδούς του μπάρμπεκιου αλλά και να μυήσουμε νέο κόσμο στην αγαπημένη και διασκεδαστική αυτή διαδικασία ετοιμασίας φαγητού. Γι” αυτό έχουμε βελτιώσει όλες μας τις ψησταριές σύμφωνα πάντα με τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες των πελατών. Λόγω των καινοτομικών χαρακτηριστικών τους τα δημοφιλή κλασικά μπάρμπεκιου της εταιρείας είναι πλέον ακόμα πιο ευέλικτα. Το 2015 θα είναι η χρονιά του μπάρμπεκιου».

weber2

Πιο πολλά αξεσουάρ που κάνουν το μπάρμπεκιου παιχνίδι
Το ψήσιμο στη σχάρα γίνεται ακόμα πιο διασκεδαστικό με τα νέα αξεσουάρ, που υπόσχονται ακόμα περισσότερες δυνατότητες καθώς και λειτουργικότητα. Must-have για όλους όσους αγαπούν το τραγανό ψητό κοτόπουλο ή το ψητό κρέας είναι οι σούβλες. Είτε επιλέξετε να κάνετε ένα ολόκληρο κοτόπουλο ή ένα κομμάτι κρέατος ψητό, ιδανικό είναι το Weber® Q μικρό ή μεγάλο Rack. Φτιαγμένο από ανοξείδωτο χάλυβα κρατά το φαγητό μακριά από τη σχάρα, ενώ καθαρίζεται πολύ εύκολα. Τα νέα ψηφιακά θερμόμετρα παρέχουν μεγαλύτερη ακρίβεια στο ψήσιμο, ενώ για τους λάτρεις της ιταλικής κουζίνας οι πρακτικές καινοτομίες τούς λύνουν τα χέρια: η νέα αναδιπλούμενη σπάτουλα αποδεικνύεται όχι μόνο χρήσιμη, αφού βοηθάει να αποσύρουμε την πίτσα από την πέτρα με μία κίνηση αλλά είναι και πολύ πρακτική στην αποθήκευση. Επιπλέον με τον νέο κόπτη πίτσας με την εργονομική λαβή η πίτσα κόβεται σε κομμάτια εύκολα και γρήγορα.

Σχετικά με τη Weber
Η αμερικανική εταιρεία Weber-Stephen Products LLC (με έδρα το Palatine/Ιλινόις) κατασκευάζει υψηλής ποιότητας ψησταριές κάρβουνου, υγραερίου, ηλεκτρικές και αξεσουάρ ψησίματος. Το 1952 ο George Stephen εφηύρε την ψησταριά Weber και ξεσήκωσε την εποχή του ψησίματος. Εξήντα χρόνια αργότερα η οικογενειακή επιχείρηση διαθέτει τα προϊόντα και συνεχίζει να θέτει νέα πρότυπα για το high-end γκουρμέ ψήσιμο. Η Weber® εκπροσωπείται με τα προϊόντα της σε όλο τον κόσμο σε εξειδικευμένα καταστήματα, καταστήματα επίπλων και πολυκαταστήματα.Το Weber® Grill Academy Original, η πρώτη Ακαδημία Μπάρμπεκιου για τους τελικούς καταναλωτές, είναι μια ιστορία επιτυχίας.

Στην Ελλάδα επίσημος αντιπρόσωπος της Weber® είναι η εταιρεία KYSO AE με κεντρικά γραφεία στο Μαρούσι (Πεντέλης 25) και τηλέφωνο επικοινωνίας 210 80 26 880.

weber

Εμμανουέλα Κόκκαλη

Εμμανουέλα Κόκκαλη

blogger at eating around
Γράφει με μεγάλη χαρά κείμενα με συνταγές που η ίδια μαγείρευε καθημερινά στο σπίτι της.Ένα απόγευμα, τον Φεβρουάριο του 2010, καθώς διαβάζει ένα blog, ακολουθεί τα βήματα δημιουργίας ενός δικού της και βρίσκεται μπροστά σε μια χαρούμενη σελίδα με το όνομα Εating Αround, ένα blog φαγητού. Παράλληλα, δίνει κείμενα στο trome.gr, το lovecooking.gr και το lifezone.gr, το AthinoramaUmami.gr, το exostispress.gr και φυσικά στο Flust.gr. Μαγειρεύει επίσης στην εκπομπή Join Us του Σκαι και είναι ραδιοφωνική παραγωγός στο amagiradio.com
Εμμανουέλα Κόκκαλη

Ετικέτες

Add To TwiiterRetweet This Post item information on FacebookShare This Stumble ThisStumbleUpon This Digg ThisDigg This Add To Del.icio.usBookmark This
  • BizUpdate

  • Χορηγός Επικοινωνίας





  • Συνεντεύξεις

  • Εγγραφείτε στο newsletter μας

  • Facebook Watch: η νέα τηλεόραση είναι εδώ, της Κατερίνας Σταματελοπούλου

    Facebook Watch
    » Διαβάστε περισσότερα
  • Συνεργαζόμαστε με:

  • Ιστορίες που δεν σου είπαν

  • Υποστηρίζουμε το WWF Ελλάς

  • The #flusttags

Google+