Ευαγγελία Ζευκιλή

 

 

Evagelia photo

Γεια σας, είμαι η Ευαγγελία!
Πριν αρχίσω να σας μιλάω για τις σπουδές μου και τις ‘’επιτυχίες’’ μου ως Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, θα ήθελα να σας πω κάποια πράγματα για μένα, για το πώς πήρα την απόφαση να ασχοληθώ και να σπουδάσω την επιστήμη της Διατροφής.
Ως παιδάκι, θυμάμαι πάντα την μητέρα μου να με «κυνηγάει» να φάω το, κατά τα άλλα, πεντανόστιμο φαγητό της. Στις οικογενειακές μας συγκεντρώσεις ήμουν πάντα το επίκεντρο των συζητήσεων: Πώς θα βάλω κιλά, ποιες βιταμίνες να πάρω για να αυξηθεί το βάρος μου, και άλλα πολλά.
Στην σχολική μου ζωή υπήρξα σε ομάδα στίβου (μεγάλων αποστάσεων) για αρκετά χρόνια, έκανα μουσικές σπουδές και παράλληλα μάθαινα ξένες γλώσσες. Συνεπώς, ήμουν ένα υπερδραστήριο παιδί, το οποίο, ότι έτρωγε το κατανάλωνε σε ενέργεια.
Τόσο απλά! Καμία μαγεία εδώ.

Στην εφηβεία παρατηρούσα παιδιά της ηλικίας μου αλλά και φίλες μου, συμμαθήτριες, που δεν είχαν το δικό μου βάρος ή που ήταν υπέρβαρα παιδιά. Αυτό μου έδωσε το ερέθισμα να αρχίσω να διαβάζω βιβλία που είχαν σχέση με την διατροφή. Αυτό ήταν!!! Θα σπούδαζα Διαιτολόγος για να απαλλάξω τις φίλες μου από τα περιττά κιλά τους!!! Ήταν κάτι που μου άρεσε πολύ και κάτι με το οποίο θα είχα την δυνατότητα να βοηθήσω τους γύρω μου.

Έτσι λοιπόν, ξενιτεύτηκα στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη, σπουδάζοντας στο τμήμα Διατροφής-Διαιτολογίας του Α.Τ.Ε.Ι. Μετά από 13 χρόνια εμπειρίας και παρακολούθησης πολλών περιστατικών, αποφάσισα να δημιουργήσω τη δική μου «ελαφριά ζωή», που την ονόμασα –πως αλλιώς-Light Life, η οποία σήμερα μετρά 5 χρόνια ζωής , και εγώ –πλέον- 18 χρόνια εμπειρίας . Πρόκειται για ένα Πρότυπο Κέντρο Διατροφής & Μεταβολικού Ελέγχου ( www.lightlife.gr ) ένα ιδιαίτερο project, που δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη, κέφι και ατελείωτες ώρες δουλειάς.

Λοιπόν ,αυτά σχετικά με εμένα …. Stay tuned έχουμε όμορφα ‘’πραγματάκια’’ να μοιραστούμε !