Your world of Wordpress Themes, Wordpress Templates by WpDance

Home » flust-άρω » Βγαίνεις για φαγητό και πιάνεις… λαβράκι! της Εμμανουέλας Κόκκαλη

Βγαίνεις για φαγητό και πιάνεις… λαβράκι! της Εμμανουέλας Κόκκαλη

Εμμανουέλα Κόκκαλη Φεβ 14,2014 0 Σχόλια

1555469_737649256268240_840658287_n

Όταν κανονίστηκε με τις φίλες η έξοδος στο «Πιάσαμε Λαβράκι», χάρηκα πολύ, γιατί είχα καιρό να βγω έξω για ψάρια και θαλασσινά, δεν το συνηθίζω πολύ τον χειμώνα και αν λαχταρήσω ψάρι, θα το φτιάξω στο σπίτι. Οπότε, βγήκα από το σπίτι με χαρά, με μεγάλη όρεξη για καλό ψαράκι και με διάθεση για χαλαρή, φιλική ατμόσφαιρα.

Και είναι μεγάλο πράγμα να καταφέρνεις τελικά να παίρνεις αυτό που έχεις ανάγκη από μια έξοδο. Είναι πολύ σημαντικό να διατηρείς την καλή διάθεση κατά τη διάρκεια της βραδιάς και όλα να πηγαίνουν όπως τα θέλεις. Να μην σε προδίδει η ατμόσφαιρα και το προσωπικό ενός μαγαζιού, να μην σε απογοητεύει το φαγητό, να μην πηγαίνει κάτι στραβά. Και τελικά να μην μετανιώνεις που πέρασε η ώρα και έχασες λίγο από τον ύπνο σου. Έχεις πρωινό ξύπνημα, αλλά πέρασες τόσο ωραία βραδιά, που το μαγουλάκι το πρωί θα είναι φρέσκο!

1619080_10202594790806654_393286532_n

Το «Πιάσαμε Λαβράκι» άνοιξε στο Χαλάνδρι τον Νοέμβριο του ’13 από δύο ανθρώπους με εμπειρία στον χώρο της εστίασης και του φαγητού. Λειτουργεί όλο τον χρόνο, τον χειμώνα στη ζεστή του σάλα με τα θαλασσινά χρώματα και το καλοκαίρι στον κήπο. Τα χαμόγελα, είναι το πρώτο πράγμα που σερβίρει το μαγαζί. Κι έπειτα, φημίζεται για δύο υπέροχα πιάτα, το φρικασέ με σφυρίδα και άγρια χόρτα και τα σουτζουκάκια θαλασσινών. Φαγητά που δοκίμασα και διαπίστωσα ότι, όντως, είναι γεύσεις που σου μένουν, ζεστές, σπιτικές, αγαπημένες. Και θεωρώ ότι εύκολα θα αγαπηθούν και από τα παιδάκια σας.

Το μενού επιμελήθηκαν οι ιδιοκτήτες με μια ομάδα από ικανούς μάγειρες που προσπαθούν συνεχώς να βελτιώσουν τα πιάτα τους και να προσφέρουν το καλύτερο. Γι’αυτό, αν επισκεφθείτε το «Πιάσαμε Λαβράκι», μη διστάσετε να πείτε την άποψή σας, όλη η ομάδα είναι ανοιχτή σε προτάσεις/ιδέες/παρατηρήσεις, κάτι που λείπει συχνά από τις ελληνικές επιχειρήσεις.

Φυσικά, υπάρχει και εξαιρετικό house wine για να συνοδεύσετε το ψαράκι σας και υπέροχος, μελωμένος χαλβάς σιμιγδαλένιος για να ολοκληρώσετε το γεύμα σας. Και όλα αυτά, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Είναι πολύ παρήγορο το γεγονός ότι πλέον τρως τόσο ποιοτικό φαγητό σε προσιτές τιμές και το «Πιάσαμε Λαβράκι» είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις. Μιλώντας με τους ιδιοκτήτες, έμαθα ότι πρόκειται να μεταφέρουν το ίδιο concept και στο εξωτερικό και τους εύχομαι να κάνουν κι εκεί μια τόσο όμορφη δουλειά.

1743583_737658166267349_1098665228_n

Όλα τα νέα του μαγαζιού, μπορείτε να τα μαθαίνετε και από τη σελίδα τους στο facebook
Πιάσαμε Λαβράκι- θαλασσινά & ψαράκια, Λεωφ. Κηφισίας 300, Χαλάνδρι

Εμμανουέλα Κόκκαλη

Εμμανουέλα Κόκκαλη

blogger at eating around
Γράφει με μεγάλη χαρά κείμενα με συνταγές που η ίδια μαγείρευε καθημερινά στο σπίτι της.Ένα απόγευμα, τον Φεβρουάριο του 2010, καθώς διαβάζει ένα blog, ακολουθεί τα βήματα δημιουργίας ενός δικού της και βρίσκεται μπροστά σε μια χαρούμενη σελίδα με το όνομα Εating Αround, ένα blog φαγητού. Παράλληλα, δίνει κείμενα στο trome.gr, το lovecooking.gr και το lifezone.gr, το AthinoramaUmami.gr, το exostispress.gr και φυσικά στο Flust.gr. Μαγειρεύει επίσης στην εκπομπή Join Us του Σκαι και είναι ραδιοφωνική παραγωγός στο amagiradio.com
Εμμανουέλα Κόκκαλη

Add To TwiiterRetweet This Post item information on FacebookShare This Stumble ThisStumbleUpon This Digg ThisDigg This Add To Del.icio.usBookmark This
  • BizUpdate

  • Χορηγός Επικοινωνίας





  • Συνεντεύξεις

  • Εγγραφείτε στο newsletter μας

  • Facebook Watch: η νέα τηλεόραση είναι εδώ, της Κατερίνας Σταματελοπούλου

    Facebook Watch
    » Διαβάστε περισσότερα
  • Συνεργαζόμαστε με:

  • Ιστορίες που δεν σου είπαν

  • Υποστηρίζουμε το WWF Ελλάς

  • The #flusttags

Google+