Your world of Wordpress Themes, Wordpress Templates by WpDance

Home » ζώδια » Αστρολογικές προβλέψεις|15 έως 21 Ιουνίου, από τον Πέρρη Κρητικό

Αστρολογικές προβλέψεις|15 έως 21 Ιουνίου, από τον Πέρρη Κρητικό

Πέρρης Κρητικός Ιουν 15,2015 0 Σχόλια

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

H εβδομάδα προβλέπεται εντυπωσιακή λόγω ευχάριστων εξελίξεων στη ζωή των γεννημένων από 30/3ου έως 3/4ου. Εσείς τις μέρες αυτές έχετε να περιμένετε είτε συναισθηματικό είτε υλικό κέρδος που θα σας ανεβάσει τη διάθεση.  Ευχάριστα και τα μηνύματα για τους 25-29/3ου που μπορούν να κάνουν σωστά προγραμματισμούς και επωφελείς συμφωνίες. Για όλους το νέο φεγγάρι σηματοδοτεί μια πολύ κινητική περίοδο που δεν θα σας αφήσει ούτε λεπτό να πλήξετε. Παρασκευή, Σ/Κ οι καλύτερες μέρες για όλους.

Ταύρος

Ταύρος

Από αυτή την εβδομάδα ο Ερμής κινείται ανεμπόδιστα και ξεμπλοκάρει τα οικονομικά θέματα. Αυτό σε συνδυασμό με τη νέα σελήνη από τους Διδύμους δείχνει ότι ξεκινά μια περίοδος περισσότερο αισιόδοξη και αποδοτική οικονομικά. Όμως ο Κρόνος γυρνώντας στο Σκορπιό  θα φέρει εσάς της τελευταίας ημέρας του ζωδίου αντιμέτωπους με προβλήματα και διλλήματα που γέννησε ο Δεκέμβριος του 2014 και πρέπει τώρα να τα αντιμετωπίσετε και να τα λύσετε. Ως και την Τρίτη ρυθμίστε οικονομικά θέματα, Τετάρτη, Πέμπτη κάντε τις οποίες απαραίτητες συναντήσεις και στα τέλη της εβδομάδας απολαύστε το καλό κλίμα στον οικογενειακό χωρο.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Η νέα σελήνη που γίνεται στο ζώδιο σας βοηθά τα όποια  ξεκινήματα έχετε κατά νου, μπορεί ακόμα να σας βοηθήσει να κινηθείτε σωστά προκειμένου να τακτοποιήσετε κάποιο οικονομικής φύσης θέμα. Οι γεννημένοι 30/5ου έως 5/6ου εχουν να περιμένουν ευχάριστα συναισθηματικά μηνύματα από ανθρώπους της καρδιάς τους που θα τους ηρεμίσουν ψυχολογικά καθώς και οι  15 – 19/6ου που εκτός από ευχάριστα μηνύματα , προσκλήσεις  από φίλους εχουν να περιμένουν  και τη θετική ίσως παρέμβαση τρίτων για θέματα  που τους απασχολούν. Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι οι καλύτερες μέρες να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα.

Καρκίνος

Καρκίνος

Η νέα σελήνη από τους Διδύμους ολοκληρώνει έναν κύκλο ενδοσκόπησης και απολογισμού των πεπραγμένων σας και σας οδηγεί να θέσετε νέους στόχους. Οι 1/7ου εξακολουθούν να έχουν δημιουργική φαντασία ενώ το πέρασμα  του Κρόνου στο Σκορπιό θα κάνει τους γεννημένους την τελευταία μέρα να νιώσουν σίγουροι  και ασφαλείς σχετικά με κάποιο απόκτημα τους είτε υλικό είτε συναισθηματικό. Μόνο οι 7 και 12/7ου χρειάζεται να δείξουν προσοχή στο ανατρεπτικό καθεστώς που επικρατεί στις ζωές τους αυτό το διάστημα. Η Δευτέρα και η  Τρίτη είναι μέρες που δεν θα θέλετε φασαρία με κόσμο ενώ η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι καλές μέρες να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα θέλω σας.

Λέων

Λέων

Η εβδομάδα σας τοποθετεί στο επίκεντρο των φιλικών σας κύκλων, κάτι που θα σας ανεβάσει ψυχολογικά. Το πέρασα του Κρόνου στο Σκορπιό θα επηρεάσει μόνο τους γεννημένους την τελευταία μέρα καθώς είτε κάποιο οικογενειακό πρόβλημα είτε μία επαγγελματική δυσκολία είτε ένα  θέμα υγείας ( όχι απαραίτητα δικό σας ) που σας ανησύχησε στο παρελθόν θα ξαναέρθει τώρα στην επιφάνεια. Υπάρχουν οι γεννημένοι απο1 έως 6/8ου  που έχουν να περιμένουν ευχάριστα συναισθηματικά μηνύματα και συναντήσεις καθώς και οι 12,13/8ου  που έχουν την τύχη με το μέρος τους σε οτιδήποτε και αν κάνουν. Παρασκευή  και Σ/Κ είναι οι καλύτερες μέρες τις εβδομάδας για όλους.

Παρθένος

Την εβδομάδα αυτή το νέο φεγγάρι θα σας αναγκάσει να παραβρεθείτε σε όχι πάντα  ευχάριστες κοινωνικές  κυρίως υποχρεώσεις. O κυβερνήτης σας Ερμής αρχίζει να κινείται ανεμπόδιστα που σημαίνει πως θα αρχίσουν να φαίνονται σιγά σιγά τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας να καλύψετε χαμένες αποστάσεις και να κάνετε διορθωτικά επαγγελματικά βήματα. Με το γύρισμα του Κρόνου στο Σκορπιό χαλαρώνουν από τις πιέσεις του οι γεννημενοι τις δυο πρώτες μέρες του ζωδίου. Εκμεταλλευτείτε την Παρασκευή και το Σ/Κ γιατί θα μπορούσε να σας ξεκουράσει πραγματικά όλους.

Ζυγός

Γεμάτους με νέες και έξυπνες ιδέες σας βρίσκει η εβδομάδα αυτή με τη βοήθεια της νέας σελήνης στο χώρο των Δίδυμων. Η παρουσία \Ερμη, Ήλιου και Άρη στον ίδιο χώρο ενισχύουν τη νέα σελήνη και σας βοηθούν να είστε αποτελεσματικοί και δυναμικοί στις απαιτήσεις που έχει από εσάς  ο επαγγελματικός χώρος και τα άτομα μέσα σε αυτόν. Οι 2 έως 7/10ου έχουν να περιμένουν κάποιο υλικό ή συναισθηματικό κέρδος αυτές τις μέρες ενώ οι 8 και 13/10ου θα πρέπει να χαμηλώσουν τους τόνους και να δείξουν προσοχή στα πάντα γύρω τους Ακόμα οι  17 έως 21/10ου έχουν να περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις σε ένα θέμα  που τους ενδιαφέρει μα  και την θετική μεσολάβηση  κάποιου φίλου προκειμένου να λύσετε ένα σας πρόβλημα. Η Παρασκευή και το Σ/Κ είναι οι καλύτερες μέρες για να βρεθείτε με φίλους, να βγείτε  και να διασκεδάσετε.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Φως στα οποία κρυφά σημεία μπορεί να περιέχουν συμβόλαια και συμφωνίες επιχειρεί  να ρίξει  η νέα σελήνη απ τον  χώρο των Δίδυμων και η καχυποψία που θα σας χαρακτηρίζει αυτή την εβδομάδα φαίνεται να σας κάνει πιο εξονυχιστικούς στις λεπτομέρειες, κάτι που  μόνο σε καλό μπορεί να σας βγει. Η επιστροφή του Κρόνου στο ζώδιο σας θα αγχώσει και θα πιέσει τους γεννημένους την τελευταία μέρα του ζωδίου για τους ιδίους λογούς που είχαν προκύψει στα τέλη του Δεκέμβρη του 2014. Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας για όλους ενώ Παρασκευή και Σ/Κ θα χρειαστεί να παραβρεθείτε σε κοινωνικές κυρίως υποχρεώσεις.

Τοξότης

Το νέο φεγγάρι στους Διδύμους δημιουργεί τις προϋποθέσεις έπειτα από κάποιες ξεκάθαρες εξηγήσεις  να υπάρξει η απαραίτητη συνεργασία ώστε να έχετε καλές αποδώσεις.  Συναισθηματικά είναι  καλές μέρες για τους 1ως 6/12ου  μα περισσότερο τυχεροί και σε όλους τους τομείς θα είστε οι 11και 12/12ου  σε όλα τα θέματα Ο Κρόνος αφήνει το ζώδιο σας μέχρι και τις 10/9ου και αυτό σημαίνει πως οι γεννημενοι τις δυο πρώτες μέρες του ζωδίου θα περάσουν ένα διαστημα απαλλαγμένοι από το άγχος και τις πιέσεις που τους προκαλούσε ο Κρόνος αυτόν τον καιρό. Η Παρασκευή και το Σ/Κ είναι πολύ καλές μέρες για όλους.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Σχολαστικούς και αναλυτικούς σας κάνει αυτή την εβδομάδα το νέο φεγγάρι στο χώρο των Διδύμων σε διαδικαστικά θέματα που αφορούν το χώρο της δουλείας. Θα μπείτε σε μια τάξη που θα κάνει πιο εύκολη την εκεί λειτουργία σας και σε συνδυασμό με τον  ανεμπόδιστο πια Ερμή να κινείται και αυτός στον ίδιο χωρο θα δείτε τα επαγγελματικά σας να τρέχουν αβίαστα. Οι 5 και 10/1ου  χρειάζεται να προσέχουν λίγο περισσότερο  καθώς βρίσκονται σε ένα διάστημα καθοριστικών αλλαγών από  τις οποίες είναι δύσκολο να ξεφύγουν. Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι οι καλύτερες μέρες να ασχοληθείτε με τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες σας.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα θα βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με ότι αγαπάτε και να τα βρείτε επί της ουσίας με τους αγαπημένους σας και σε αυτό βοηθά και το νέο φεγγάρι. Οι 13 έως 17/2ου έχουν να περιμένουν ευχάριστα συναισθηματικά μηνύματα ή και κάποια ουσιώδη και με προοπτική γνωριμία οι ελεύθεροι. Ο Ερμής ανεμπόδιστος πλέον μπορεί να φέρνει κοντά σας ανθρώπους που να μπορούν να μιλήσουν κατευθείαν στην  καρδιά σας ενώ οι μεγαλύτεροι θα έρθετε πιο κοντά στα παιδιά σας. Η Δευτερά και η Τρίτη είναι οι καλύτερες μέρες τις εβδομάδας να ασχοληθείτε με ότι και όσους πραγματικά αγαπάτε.

 

Ιχθείς

Η νέα σελήνη θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε κάποιες αλλαγές που πολλοί μπορεί να έχετε ξεκινήσει στο χώρο του σπιτιού. Ωστόσο το οικογενειακό σας περιβάλλον και τα θέματα των δικών σας,  σας τρώνε πολύτιμο χρόνο αυτόν τον καιρό που  ο καλύτερος και ο πιο αποδοτικός χώρος της ζωής σας  είναι ο επαγγελματικός. Ο Κρόνος εγκαταλείπει μέχρι τις 10/9ου τον χωρο του Τοξότη δίνοντας μια ανάσα από τις τελευταίες πιέσεις του στους γεννημένους τις δυο πρώτες μερες του ζωδίου. Οι 28/2ου εξακολουθούν να διαθέτουν δημιουργική έμπνευση που τους βοηθά σε ότι και αν κάνουν. Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι οι καλύτερες μέρες να ασχοληθείτε με πράγματα και ανθρώπους της καρδιάς σας.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Πέρρης Κρητικός
Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Πέρρης Κρητικός

Ετικέτες

Add To TwiiterRetweet This Post item information on FacebookShare This Stumble ThisStumbleUpon This Digg ThisDigg This Add To Del.icio.usBookmark This
Google+