Your world of Wordpress Themes, Wordpress Templates by WpDance

Home » ευ-flust » Ανάλαφρη κρέμα, σίγουρη επιτυχία! της Εμμανουέλας Κόκκαλη

Ανάλαφρη κρέμα, σίγουρη επιτυχία! της Εμμανουέλας Κόκκαλη

Εμμανουέλα Κόκκαλη Μαρ 26,2015 0 Σχόλια

Προχθές, γυρίσαμε για το Join Us ένα πολύ διαφορετικό επεισόδιο για την ενότητά μου. Για πρώτη φορά, είχα παρέα. Τον βραβευμένο pastry chef Δημήτρη Μακρυνιώτη! Οπότε εγώ έκανα τσαχπινιές και ζαβολιές. Όλη τη δουλειά την έκανε εκείνος.

Και έκανε, ομολογουμένως, πολύ καλή δουλειά, μας έφτιαξε μια τούρτα black forest, την οποία θα δείτε στις 5/4 στον ΣΚΑΙ, στις 5 το απόγευμα! Πολύτιμος βοηθός του ήταν το μαγικό κουτάκι της Morfat, γιατί είναι γνωστό ότι η καλή black forest χρειάζεται μια καλή κρέμα. Και για να μπορούμε να φτιάχνουμε στο σπίτι τέτοια γλυκά, χρειαζόμαστε τα καλύτερα υλικά.

Η Morfat Creamy μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπου και η κρέμα γάλακτος. Αποτελείται από άπαχο γάλα και φυτικά λιπαρά. Είναι προϊόν μακράς διάρκειας και δεν περιέχει συντηρητικά. Η μακρά της διατήρηση οφείλεται στην άριστη ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται, καθώς και την πλήρη θερμική αποστείρωση και άριστη ποιότητα του υλικού συσκευασίας.

Έτσι λοιπόν, με την Morfat Creamy, μπορούμε να φτιάξουμε σπίτι μας λαχταριστά γλυκά, όπως αυτά του ζαχαροπλαστείου, με λίγες και εύκολες κινήσεις και με ό,τι συνδυασμούς τραβάει η όρεξή μας. Μπορούμε να την ανακατέψουμε άφοβα με φρούτα και ποτά, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να »κόψει» ή να χαλάσει η υφή της. Επίσης, είναι ιδανική για γλυκά κατάψυξης, γιατί αντέχει στις χαμηλές θερμοκρασίες και το αποτέλεσμα θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους!

Εγώ, με αφορμή εκείνο το γύρισμα, έφτιαξα σπίτι μου ένα παγωμένο γλύκισμα και αυτή τη στιγμή που σας γράφω, το απολαμβάνω με μεγάλες κουταλιές!

Χτύπησα πολύ καλά το Morfat Creamy, μέχρι να φουσκώσει καλά. Το ανακάτεψα με 1 κουτάκι ζαχαρούχο γάλα, ελαφρώς καραμελωμένο, 3 κουταλιές της σούπας κακάο άγλυκο, ξύσμα από 1 πορτοκάλι και λίγο μαύρο ρούμι. Το άφησα να παγώσει καλά. Πριν το απολαύσω, το ανακάτεψα λίγο να αφρατέψει, το έβαλα ξανά στην κατάψυξη για λίγα λεπτά και το σέρβιρα – χμμ, οκ! Δεν το σέρβιρα, το τρώω κατευθείαν από το μπολ κατάψυξης!!

Με τη Morfat Creamy μπορείτε να φτιάξετε το γλυκό σας όσο ελαφρύ εσείς επιθυμείτε. Η ίδια είναι από άπαχο γάλα, με λίγες θερμίδες και χωρίς γλουτένη, άρα είναι στο χέρι σας το πόσο απαγορευμένο θα είναι το αποτέλεσμα!

Χαρείτε το!

Εμμανουέλα Κόκκαλη

Εμμανουέλα Κόκκαλη

blogger at eating around
Γράφει με μεγάλη χαρά κείμενα με συνταγές που η ίδια μαγείρευε καθημερινά στο σπίτι της.Ένα απόγευμα, τον Φεβρουάριο του 2010, καθώς διαβάζει ένα blog, ακολουθεί τα βήματα δημιουργίας ενός δικού της και βρίσκεται μπροστά σε μια χαρούμενη σελίδα με το όνομα Εating Αround, ένα blog φαγητού. Παράλληλα, δίνει κείμενα στο trome.gr, το lovecooking.gr και το lifezone.gr, το AthinoramaUmami.gr, το exostispress.gr και φυσικά στο Flust.gr. Μαγειρεύει επίσης στην εκπομπή Join Us του Σκαι και είναι ραδιοφωνική παραγωγός στο amagiradio.com
Εμμανουέλα Κόκκαλη

Add To TwiiterRetweet This Post item information on FacebookShare This Stumble ThisStumbleUpon This Digg ThisDigg This Add To Del.icio.usBookmark This
  • BizUpdate

  • Χορηγός Επικοινωνίας





  • Συνεντεύξεις

  • Εγγραφείτε στο newsletter μας

  • Facebook Watch: η νέα τηλεόραση είναι εδώ, της Κατερίνας Σταματελοπούλου

    Facebook Watch
    » Διαβάστε περισσότερα
  • Συνεργαζόμαστε με:

  • Ιστορίες που δεν σου είπαν

  • Υποστηρίζουμε το WWF Ελλάς

  • The #flusttags

Google+